Mavi Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 p 4 2.4 işlemcim var. çift 512 ddr 400 kingston toplamta 1 gb ramim var. ekran kartım winfast ti 4200 (kart çok eskidi artık wow da falan kasıyordu zamanında) işlemcime o/c yapmayı denesem nasıl olur ? verimli olur mu yoksa ısı daha çok artıp kötü şeyler mi meydana gelir. o/c yapsam nasıl yapıcam bide ? bu konuda bilgisi olanlar veya bu işlemciyle o/c yapmış olanlar fikir verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 oyun için mi oc yapcaksın ki? işlemciye değil ekran kartına yapman lazım o zaman. ama ne kadar verimli olur bilemem, her kartın oc potansiyeli farklıdır. yakma ihtimalin de var kartı bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 evt oyun için yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ekran kartına yapman gerekiyor ama o karta pek yapabileceğini sanmıyorum açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 sen yeni bi ekran kartı al.. zaten oc yaparken o kart yanar kesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 4200'ün oc potansiyeil iyi diye biliyorum. Rivatuner kullanmanı öneriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar