endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 guildlerde priest den sonra en çok aranan karekter hangisidir ben rogue ile başlamayı düşündüm ama arkadaşım guildlerde pek aranan karekter değil dedi sizce hangiyle başlayım solo takılmakdansa çoğunlukla bişeyler yapmayı severim .. yıllardır k.o oynayınca wow geçince böyle noob oluyo insan :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Tanksız girilmez hiç bi yere. Warrior yani. Olmadı Dr00d edit: yanlış anlamışım ben party misali demiştim =p [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 20:39 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 rogue dps manyagı combat sword ile. yani sanırım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 UD mage aç 1 adet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ben rogue üstünde yoğunlaştım pladin-warlock guild için iyi olarak duydum ama o karekterlerde action yok denecek kadar az gibi warrior olabilir başka sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bu oynadığın serverla alakalıdır ama her zaman tank + healer sevilen classlardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 warrior görünüşe göre pvp de rogue kadar etkili olabiliyormu ? :) cahillik başa bela :$ [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 20:45 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 mage iyi ama :( warlock tan zevk alamazsın.Yani ne biliyim herşey belli ne yapacağın adamın öleceği belli yani bunun ötesi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 mage ve türevlerini düşünmüyorum k.odan 3 senedir bunalttıda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 nova nova nova meteor aynı şeyler tabi sıkar... ben başladığım gün BE yada UD mage imi açıp hemen inecem şeğre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Warriorla tank olup pvp itemi kasman çook çok zaman alır hatta yalan bile diyebilirim. Bu oyun pve tabanlı pvp si çok zevkli değil baştan uyarmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 priestın baya bi faydasını gördüm ben su realmde en iyi ally guildine girdim cok tırt bi gearla =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Guild tankın üstüne kurulur o yüzden gelende MT OT vardır :D Eskiden dorf priestti alliance da. Sonra resto druid. Şimdi herhalde alliance da shaman, horde da paladin arıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 walla bizde lock arıolar guildlere :D bence lock ac iyi oluo hem pve hem pvp aynı build le yapıosun ustune ustlük gercekten de iyi perforans alıosun actionu yok demişsin ama daha oyunu bilmiosun lock action kralı var ben felguardı salıp dagger la hunter öldürüorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mage sayısı cok azaldı... free walking honor kill işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 uzun gozlemlerim sonucu su sonuca vardim eger herkesin guildde sizi sevmesini istiyoirsaniz druid acin karazhan a tankmi eksik doogru feral respec kos gel yada healer eksikse ik idakkada cuk respec bizde guild verio bole durum cikinca respec parasni tek sorun bu skeilde oynamak icin iki farkli gear seti toplamak lazim warrior ve priest gelir sonra hatta siddetle priest tavsiye ederim heal lari yetmiomus gibi shadow gidip magelerden filan daha iyi damage yapabiliyolar ayni zamanda guruptada baya ise yariyorlar sinav donemim bitsin yazin hunterimi birakip priest kasicam ve buyuk ihtimal main im yapicam onu su anda oyunda balans denen bisey yok arena takimlarina bakin shadow priest le lock combosu olan takimlar yenilmiyor onun yaninda 3v3 ve 5v5 en iyi takimlarda hunter druid den sonra en az bulunan class 2v2 de dereceye giren hunter sayisi sadece 3 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Guilde o anda hangi class az ise o gerekir. Genelleme olmuyor. Sen istediğin class'ı aç sana ihtiyacı olan bir guild elbet bulunur. Bizim fellik fellik priest aradığımız dönemde başka guildlerde priest patlaması olduğunu bilirim. Sen zevk alacağın class'ı aç mutlaka sana ihtiyacı olan bir guild bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bende öss bitsin yapıcam fury warrior ama tek derdim acaba guild bulabilir mym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bulursun prot olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bulursun prot olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 fury istiom ben prot olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Kolay gelsin o zaman.İşin zor olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 En az bulunan class bu aralar Druid bence ama Warrior ve Priest hep favoridir tabii Holy/pri Prot/warr isen isin cok rahat yuzde yuz guild bulursun ama iyi ama kotu illa bir guilde girersin(raid anlaminda) Benim oynadigim bazi realmlerde Mage bazilarinda Warlock bazisinda Paladin cok aranirdi birazda sansa bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 priest cok aranıyo şu sıralar sanırım. ben shaman'ım, adamlar priest bulamıyolar beni healer yapıyorlar. ben de nefret ediyorum healer olmaktan. bi de aggro cektiğimin farkında olmayan denyolar oluyo korumuyolar beni, o zaman çıldırıyorum işte. eğer hoşuna gidiyosa instancelarde arkadan milletin hp sini takip etmek priest ol, hiç sıkıntı çekmezsin grup ararken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Guildlerin en zor bulduğu class tanktır. Heryer warrior kaynar, hatta prot warrior bile tonla bulunur ama iş tank olmaya gelince işler sarpa sarar. Bunun içindir ki guildler tank buldularmı hazine bulmuş gibi olurlar, neleri varsa ona verirler. Tank adam roll atmaz, dkp'si olmaz, sıra beklemez. Tank adam need der herkez susar o alır, tank adam cloth iteme need dese bile sadece "hayırdır abi niye istiyosun" denir, "alamassın" denmez , item ona verilir. Tank bulunmaz hint kumaşıdır el üstünde tutulur. Guildler tanksızlıktan boss kesemez, diğer classların açığı illaki kapanır. Class dağılımına göre farklı taktik hep vardır, ama tanksız taktik yoktur. Tank=warrior demek değildir. paladinde süper tank olur druidde süper tank olur. Ama classını tank yapabilen oyuncu parmakla sayılacak kadar azdır. Bu bir tarz meselesedir. Tank adama "dps ol" dersen 3 gün dayanır bayar tekrara tanka döner. Guildde 20 tane prot warrior,5 tane feral druid, 3 tane prot paladin vardır ama 1 tane tank vardır guild BWL ilk bossu bile yapamaz (yaşadım zamanında). Tank zor bulunur onu kırmamak, üzmemek, oyunudan bıkmasın diye dua etmek lazımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar