Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guildlerin en çok arananları ?

endless_night

Öne çıkan mesajlar

uzun gozlemlerim sonucu su sonuca vardim

eger herkesin guildde sizi sevmesini istiyoirsaniz druid acin
karazhan a tankmi eksik doogru feral respec kos gel yada healer eksikse ik idakkada cuk respec
bizde guild verio bole durum cikinca respec parasni tek sorun bu skeilde oynamak icin iki farkli gear seti toplamak lazim

warrior ve priest gelir sonra

hatta siddetle priest tavsiye ederim heal lari yetmiomus gibi shadow gidip magelerden filan daha iyi damage yapabiliyolar ayni zamanda guruptada baya ise yariyorlar
sinav donemim bitsin yazin hunterimi birakip priest kasicam ve buyuk ihtimal main im yapicam onu
su anda oyunda balans denen bisey yok
arena takimlarina bakin shadow priest le lock combosu olan takimlar yenilmiyor onun yaninda 3v3 ve 5v5 en iyi takimlarda hunter druid den sonra en az bulunan class
2v2 de dereceye giren hunter sayisi sadece 3 :P
Sosyal ağlarda paylaş

Guilde o anda hangi class az ise o gerekir. Genelleme olmuyor. Sen istediğin class'ı aç sana ihtiyacı olan bir guild elbet bulunur. Bizim fellik fellik priest aradığımız dönemde başka guildlerde priest patlaması olduğunu bilirim. Sen zevk alacağın class'ı aç mutlaka sana ihtiyacı olan bir guild bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

En az bulunan class bu aralar Druid bence ama Warrior ve Priest hep favoridir tabii Holy/pri Prot/warr isen isin cok rahat yuzde yuz guild bulursun ama iyi ama kotu illa bir guilde girersin(raid anlaminda)
Benim oynadigim bazi realmlerde Mage bazilarinda Warlock bazisinda Paladin cok aranirdi birazda sansa bagli
Sosyal ağlarda paylaş

priest cok aranıyo şu sıralar sanırım. ben shaman'ım, adamlar priest bulamıyolar beni healer yapıyorlar. ben de nefret ediyorum healer olmaktan. bi de aggro cektiğimin farkında olmayan denyolar oluyo korumuyolar beni, o zaman çıldırıyorum işte.
eğer hoşuna gidiyosa instancelarde arkadan milletin hp sini takip etmek priest ol, hiç sıkıntı çekmezsin grup ararken.
Sosyal ağlarda paylaş

Guildlerin en zor bulduğu class tanktır. Heryer warrior kaynar, hatta prot warrior bile tonla bulunur ama iş tank olmaya gelince işler sarpa sarar. Bunun içindir ki guildler tank buldularmı hazine bulmuş gibi olurlar, neleri varsa ona verirler.

Tank adam roll atmaz, dkp'si olmaz, sıra beklemez. Tank adam need der herkez susar o alır, tank adam cloth iteme need dese bile sadece "hayırdır abi niye istiyosun" denir, "alamassın" denmez , item ona verilir. Tank bulunmaz hint kumaşıdır el üstünde tutulur. Guildler tanksızlıktan boss kesemez, diğer classların açığı illaki kapanır. Class dağılımına göre farklı taktik hep vardır, ama tanksız taktik yoktur.

Tank=warrior demek değildir. paladinde süper tank olur druidde süper tank olur. Ama classını tank yapabilen oyuncu parmakla sayılacak kadar azdır. Bu bir tarz meselesedir. Tank adama "dps ol" dersen 3 gün dayanır bayar tekrara tanka döner. Guildde 20 tane prot warrior,5 tane feral druid, 3 tane prot paladin vardır ama 1 tane tank vardır guild BWL ilk bossu bile yapamaz (yaşadım zamanında). Tank zor bulunur onu kırmamak, üzmemek, oyunudan bıkmasın diye dua etmek lazımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...