Sensible Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Dün akşam "Harry Potter and the Goblet of Fire" izlerken balo sahnesinde bir müzik duydum,google'dan şarkıyı bulup indirdim. Şarkının ismi "Magic Works",winampi repeate aldım üst üste dinliyorum,ağlatacak türden bir şarkı. Şarkının linki Patrick Doyle film müzikleri yapıyormuş şu sıralar. Tavsiye ederim dinlemenizi. Başka bildiğiniz güzel şarkılarını da yazarsanız iyi olur
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 fena değilmi$te çok sarmadı beni,senin kadar.önerebileceğim birkaç tane var aslında benim de; eternal sunshine of the spotless mind'n sonunda çalan; beck-everybodys gotta learn sometimes the sea inside'da çalan; luz casal-negra sombra i am david'de çalan; damien rice-cold water önerebilirim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 damien rice ın her şarkısı güzeldir valla ama 9crimes ayrı..
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 orası öyle de,film müziklerinden açıldığı için bunları söyledim.mesela closer'da calan the blowers daughter'ı hiç söylemiyorum.zaten ondna önce dawson's creekte de çalmı$tı. ha söylemeyi unutmu$um,bulabilirsen amelie filminin soundtracklerini bul mutlaka.yann tiersen hazırlamı$.söz yok ama baya güzeldir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 manolya(magnolia) ile saatlerin(the hours) müziğği mükemmeldir.
Öne çıkan mesajlar