Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 epic mount için gold kasmaktan baydım bide holy oldum hiç kesilmiyor moblar kaldı questler varmı gold alabileceğim bi site bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bu altın avcıları yüzünden AH'de, piyasada fiyatlar alıyor başını gidiyor. Çinli çifçilerin eforlarına yetişmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ben bi kere aliim dedim ondada confirmation bilmemne , surdaki maile forwad edin size gelen maili dedi adamlar dedim nie ediim yaw siz bana contact göndermissiniz bidaa benden nie geri istionuz bilgileri sitenizde yazıo sizden bilgi istemez calisanlarımız die. sudu budu die tartistik refund ettiler geri gönderdiler paramı :P sora dedim sittir et lan kas elinmi yorulur... ....halen kasiorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ya gold kasmak kolaylaştı adamlar gold'u pahalandırdı.. millet epic mount uğruna alsın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Site bulmak çok sorun olmaz sanırım sürekli olarak özel mesaj yada posta kutusundan bir mail olarak gold adresleri geliyor bana. Ama yanlış hatırlamıyorsam www.worldofwar.com var mesela bir örnek. ne kadar iyi bilmiyorum ama. Bence oturup kasmak daha güvenli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Aslında sadece quest yaparak bile o mount alınır ama sabırlı olmak gerek tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 cidden para kasma olayı çok basit .günde 2-3 respec yapmama ve dünya para harcamama rağmen 1700 gold var epic mount ı da aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Sadece görev yapılarak o mount evet alınır, ama allahın her günü 100g flaska, otlara, potlara verince raidler için pek zaman kalmıyor haliyle. Hala düzenli raidlere katılan birisi için epik binek almanın çok yorucu olduğu görüşündeyim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ige.com satiyor yanliz gold almani tavsiye etmiyorum ben Shadow priest iken gunde 500g yapiyordum 2-3(Belki de 4 =P) saat oynayarak.. TBC ile gold kasmak cok ama cok kolay. Mesela gidip guild'in ile konusabilirsin dersin ki 1 hafta boyunca shadow olacagim cunku paraya ihtiyacim var onlarda kabul etmesse cik zaten guild'den oyle guildden hayir gelmez =P [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 15:13 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ben dogru bulmuyorum bu gold alma olayını banleniyor mu yakalananlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ilk seferde uyarılıyor diye biliyorum... ve gerçekten ciddi bir şekilde takip ediliyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hic bisi yapmioalr bizim guilde bi hunter var herif zengin guild daha buru dayken herif CC ile exalted di lvl 68 da filan aldor exalted oldu 70 oldugu ilk gun altinda epik vardi thorium brotherhood ile exalted herif guildden core filan toplamadan tamamen kendi basina e bu adam sabah 7 oglen 1 arasi oynuyor bitek ve genellikle instanceda ustune bakiyorum cogu BoE world drop eeee bu adam gold almiyor diye iddea edemez kimse cunki o kadar parayi kasarak toplicak bir canli yok heleki 2-3 haftada raid yapmadan CC exalted oeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 questlerle bi süre içinde cok rahat kasılır ama ne quest nede herb görmek istiyorum 2k dan sonra baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 size bişey diyim ben epic mountu aldıgıma biraz pişmanım onu alcagınıza benden tafsiye craft epicleri yapın full epic olursunuz üzersiniz. normal binekte ucuyo bir anlık zevk yani bu epic olan. keşke almasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Fakat yeni exp ile birlikte uzerinizdeki epicler toz olacak =P riding skill ise buyuk ihtimalle ise yarar bir sonraki exp'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Vallahi 20 adamantite Bar 20-30g arası gittiğinden ben pek para sorunu yaşamıyorum.Epic kuşumu aldım 2k'lık BS recipe aldım gittim BOE epicler yaptırdım şimdi de 2 tane 1h bir tane 2 handed silah yaptırcam ve hala param var.Tek yaptığım %280 hızla nagrand üzerinde uçmak.Mining de iyi para var şuan ama ilerde piyasa ne olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ben 2 hafta kadar once 222 gold kaybettim :) Dalga gecmicekseniz anlatiyim :) Bir oyun-ici mail geldi, mail cok guzel yazilmisti. Argent Dawn'dan bir hediye var yaziyodu, ki o siralar da paso argent dawn rep'i kasiyodum. Sandim ki soyle blue bir item veriyo, oyun ici bir hede zannettim. Oyle bir bosluguma geldi ki, hic thottbot'dan falanda arastirmadim, daha dogrusu delivery on cash hedesini dahi bilmiyordum, bu tip bir ozelligin sadece bu tip hediyeler icin kullanildigini falan zannettim. Neyse Aldim hediyeyi, 222 gold'a mal oldu, hic bisi cikmadi tabii :) Boylede kaziklanmis olduk.. Gulun ama dalga gecmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hehe millete rightheous orb yerine pearl satıyodum level1 altla gece saatlerinde ayrıca epic mount un gereksiz olması bence züğürt tesellisi gatherer olan adama acayip yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 nan nasıl para kasılıyor taktik versenizeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Epic'i alana kadar ne kadar quest varsa yaptım biraz da dişimi sıktım pek harcamadım.4k gold um filan vardı questler bittiğinde.1k arkadaştan gold aldım.Daha sonra %280 hızla nagrand üzerinde tur atarak çok rahat borcumu da ödedim para da yaptım.Epic'in varsa mining iyi para eğer epic'in yoksa bence git quest yap.Hem mob kesiyosun hemde quest rewardlar filan iyi para ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 mesela bi epic mount için para kasılsa ne kadar sürede o apra biriktirilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 tamamen oynama süresi ve zekayla doğru orantılı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 zekayla ilgisi nedir anlayamadım ama mob farmlada kasılır vakit ve sabır lazım,pvp realmi oldugu için outland=gankland 2-3 mage var özellikle gank spec :o epic fly mountları var pom+pyro fire blast atıp slow fall atıyorlar tekrar geliyorlar birini leaviate açıp dispellemiştim cok güzel çakıldı yere ehikeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 AH'de takıl boyuna, al sat. Piyasayı takip edip iyi para kaldırabilirsin yani. [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 23:21 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: hehe millete rightheous orb yerine pearl satıyodum level1 altla gece saatlerinde GRATZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar