Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gold satın alma hödösü

Fin

Öne çıkan mesajlar

ben bi kere aliim dedim ondada confirmation bilmemne , surdaki maile forwad edin size gelen maili dedi adamlar dedim nie ediim yaw siz bana contact göndermissiniz bidaa benden nie geri istionuz bilgileri sitenizde yazıo sizden bilgi istemez calisanlarımız die. sudu budu die tartistik refund ettiler geri gönderdiler paramı :P

sora dedim sittir et lan kas elinmi yorulur...

....halen kasiorm :(
Sosyal ağlarda paylaş

ige.com satiyor yanliz gold almani tavsiye etmiyorum ben Shadow priest iken gunde 500g yapiyordum 2-3(Belki de 4 =P) saat oynayarak.. TBC ile gold kasmak cok ama cok kolay. Mesela gidip guild'in ile konusabilirsin dersin ki 1 hafta boyunca shadow olacagim cunku paraya ihtiyacim var onlarda kabul etmesse cik zaten guild'den oyle guildden hayir gelmez =P

[ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 15:13 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hic bisi yapmioalr
bizim guilde bi hunter var herif zengin
guild daha buru dayken herif CC ile exalted di
lvl 68 da filan aldor exalted oldu
70 oldugu ilk gun altinda epik vardi
thorium brotherhood ile exalted herif guildden core filan toplamadan tamamen kendi basina

e bu adam sabah 7 oglen 1 arasi oynuyor bitek ve genellikle instanceda
ustune bakiyorum cogu BoE world drop

eeee bu adam gold almiyor diye iddea edemez kimse cunki o kadar parayi kasarak toplicak bir canli yok
heleki 2-3 haftada raid yapmadan CC exalted oeh yani
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi 20 adamantite Bar 20-30g arası gittiğinden ben pek para sorunu yaşamıyorum.Epic kuşumu aldım 2k'lık BS recipe aldım gittim BOE epicler yaptırdım şimdi de 2 tane 1h bir tane 2 handed silah yaptırcam ve hala param var.Tek yaptığım %280 hızla nagrand üzerinde uçmak.Mining de iyi para var şuan ama ilerde piyasa ne olur bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 hafta kadar once 222 gold kaybettim :)

Dalga gecmicekseniz anlatiyim :)

Bir oyun-ici mail geldi, mail cok guzel yazilmisti. Argent Dawn'dan bir hediye var yaziyodu, ki o siralar da paso argent dawn rep'i kasiyodum. Sandim ki soyle blue bir item veriyo, oyun ici bir hede zannettim. Oyle bir bosluguma geldi ki, hic thottbot'dan falanda arastirmadim, daha dogrusu delivery on cash hedesini dahi bilmiyordum, bu tip bir ozelligin sadece bu tip hediyeler icin kullanildigini falan zannettim. Neyse Aldim hediyeyi, 222 gold'a mal oldu, hic bisi cikmadi tabii :)

Boylede kaziklanmis olduk..

Gulun ama dalga gecmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Epic'i alana kadar ne kadar quest varsa yaptım biraz da dişimi sıktım pek harcamadım.4k gold um filan vardı questler bittiğinde.1k arkadaştan gold aldım.Daha sonra %280 hızla nagrand üzerinde tur atarak çok rahat borcumu da ödedim para da yaptım.Epic'in varsa mining iyi para eğer epic'in yoksa bence git quest yap.Hem mob kesiyosun hemde quest rewardlar filan iyi para ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

zekayla ilgisi nedir anlayamadım ama mob farmlada kasılır vakit ve sabır lazım,pvp realmi oldugu için outland=gankland 2-3 mage var özellikle gank spec :o
epic fly mountları var pom+pyro fire blast atıp slow fall atıyorlar tekrar geliyorlar birini leaviate açıp dispellemiştim cok güzel çakıldı yere ehikeke
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...