-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 yurtta normalden fazla bunaldığım için eve çıkma kararını kesin bi şekilde almış bulunmaktayım tek sorun bi ev arkadaşımın olmaması ve bi evde tek başıma kalamıcak olmam=)..antalyadayım..bildiiim bi kaç kişi dışında antalyalı pati yok sanırım..bi şansımı deniiim dedim yinede belki kuzen yeğen birinin tanıdığı eve çıkmak isteyen kimseler vardır..yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 güzel sanatlarda arkadaşım var. o da eve çıkmak istiyodu. bi konuşayım yakındır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 çok tenkıs efem şimdiden umarım kurtulurum şurdan yaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ev arkadaşı her zaman risk oluyo. tek kalamıcağandan da kız olduğunu anlıyorum. erkekler ev arkadaşlığı konusunda daha rahat olabiliyo tabi tahammül sınırları filan ama kızlarda daha azdır eminim. allah şimdiden sabır versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 atalarien erkek değilsin di mi? arkadaşım da kız çünkü :) bir de hanhi okuldasın bi pm'den falan at at bana. ona göre boşuna umut vermeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 eha kız. alatariel idare etmeyi öğren,dersler için yurt ideal olacaktır bence sana,sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pazardan domatesmi alıyosunuz yaw:), ev arkadaşını iyi seçmelisiniz sonra çok sorun çıkar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ev arkadasinin agzina patlatinca bi tane sorun kalmiyor. ama cidden cok fazla sorun cikiyor en iyi arkadasimla cikmistim anlasamadik aramiz bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ya zaten samimi olduum yada tanıdığım biri olsun istemiyorum..o çeşit ilişkilerde daha çok sorun çıkıyor..tanımadığım ama anlaştığım biri olursa sanırım ev yaşamı daha rahat olucak..yani etrafımdakilerden gördüğüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 saçma bi yorum yapmadan, nokta atışıyla Allah yardımcın olsun diyorum.. umarım bi öküzcan düşmez yanına (kızlarda da öküzcan olur elbet) ayrıca patlayan bir ego bombası da zarar verebilir bünyelere.. aman dikkat.. iyi şanslar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 lan adam bulabilen banada bulsun izmir ekonomide yaşiom balçovada okula 5dklık mesafede ewim var 3oda1salon erkekim hemide :D ew arayan varsa görüşelim bir yalnızlık iyi hoş güzel ama bi yere kadar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Tanımadığın biriyle çıkmanın avantajları var tonla. En baştan resmi bir ortam olacağından sorumluluk gerektirir iki kişi için de, tutturabilirseniz süper bi ortam olur. Tutturamazsanız da "Kalbini kırmak istemiyorum" deyip katlanmak zorunda kalmazsın, çekersin restini... Yerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 evet tanımadığın adam -ya da bu durumda hanım kız =P- daha iyi ev arkadaşı olarak; çünkü mutlaka ve mutlaka kıl olacağın birşey yapacaktır ev arkadaşın kaçarı yok. karşılıklı tabii, yani özetle şöyle denebilir kanımca; aynı evde yaşadığın ama sevişmediğin insan evladı sana, sen ona kıl olursun, budur o yüzden arkadaş değil mantıklı yabancı bulmak en iyisi. ben üniversitenin ilk yılında en yakın dostlarımdan biriyle eve çıktım, bir sene götürdük öyle sonra baktık olmuyor iki ayrı ev tuttuk paso birbirimizde kaldık, ama böylece bunca senedir -neredeyse 10 sene olacak- dost kalmayı da başardık =P zaten evlerin hangisinde kalınıyorsa en az 5-6 kişi kalıyordu, ama sonuçta aynı evi paylaşsak bile birimiz misafir birimiz ev sahibi olunca sorun çıkmıyordu. yoksa aynı eve iki sahip çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 hiç tanımadıgın ve arkadasın olmayan mantıklı birini bulmak baya zor. kozyatagı, ataşehir tarafında ev arayan birilerini biliosanız bana haber verin. kız da olur önemli deil :) [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 09:35 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: aynı evde yaşadığın ama sevişmediğin insan evladı sana, sen ona kıl olursun, budu bunu okuduktan sonra kavga cikmasin diye sevisecek adam vardir ev arkadasiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: aynı evde yaşadığın ama sevişmediğin insan evladı sana, sen ona kıl olursun, budur o yüzden arkadaş değil mantıklı yabancı bulmak en iyisi. rica edersin "sevişebilmiyiz yabancı?" diye e.. mantıklı adam! güzel kızı geri çevirecek değil ya... diye devam etmesinden korktuğum tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 benim bahsettigim adam adama ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 o daha kötü.. bırak benim ki gibi kalsın.. Heteroseksüel ilişki Rullezz!! ötekisi ayıp ve günah.. cehennemde yanarsınız [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 09:49 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ulan destan dokmusunuz kizin salladigi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kafa ev arkadaşı rulz'dur..yabancıdan olmaz,hele ki erkekler için(derim ben)..Ayrıca hele 2. öğretimseniz mutlaka başka bir 2.öğretimö hatta varsa kendi sınıf/bölümden adam bulun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 pardon biraz geç bi cvp olucak ama yurdun iğrençliklerinden biri daha işte...ya işte hala aramalardayım birini bulsam bi gün daha kalmıcamşu yurtta..genelde benim duyduklarımda sizin anlattıklarınız gibi tanımadığınla daha rahat edersin hep yorumlar..o yüzden burayaa yazma gereği duydum=)..patilerin hepsi kafa insanlar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kafasızlarda var nadir de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 keah^^..neyse gerginlik yaratmayalım şimdi..buarada senko ben izmirliyim eğer kulağıma gelirse eve çıkmak isteyen biri var filan die sana yönlediririm tabi uyarsa? [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 19:51 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ok uyar tabi uymazmı sen yönlendir bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 6 ay önce 4 arkadaş, Ben - Kız arkadaşım En yakın arkadaşlarımdan biri ve kız arkadaşımın yakın bi arkadaşı 2 erkek 2 kız ewe çıktık. Başta herşey rüya gibiydi.. Bir başka çok yakın bi arkadaşıma Kız arkadaşımın arkadaşını ayarladık işler daha rüyaya dönüştü Her maçta salonda toplanıp maç izlemeler okul yakın (7tepe) Olaylar abartıldı Plazma Tv'ler alındı 2 odaya.. Kızlar dizi izlerken ewde 10 kişi wining turnuvaları.. Buluşma yeri bizim ewin önü olur her cuma cmt gece dışarı çıkmalar kalabalık gruplar halinde Herşey buraya kadar çok güzel dimi ? 4 Ay geçti aradan rüya gibi.. Evde Tartışmalar Ortak alan kullanımı hakkında bunlar başladı.. Cenk - Özlem ve Berrak - Cem (ben) kawgaları başladı.. Kendini odaya kitlemeler Kapı kırmalar başladı. Faturalar birikti 2 milyar fatura girdi.. Tartışmalardan sıkılan arkadaşımız Fırat evden ayrıldı.. 800m kira 3 kişiye bölüşüldü Digitürk , Adsl , doğalgaz , elektrik , su gibi faturaların üstüne günlük 10 misafir ortalamasıyla yaşadığımız için ev alışverişi alkol , yiyecek derken kredi kartı yüklemesinden toplam 3-4 milyar kredi kartı aylık üstüne bindi.. Faturalardan dolayı çılgına binen ben Faturalara kız arkadaşım wermesin zatende Özlemin katkıda bulunmamasına çıldırıp özlemin üstüne yüklendim kavgalar çıktı Kız arkadaşımlada sorunlar başladı .. Annesiyle kavga ettim annesini sildi benim için sonra annesiyle barışmasını sağladım.. Annesi git gide bana karşı provokasyona başladı aramızda annesinden dolayı sürtüşmeler yaşanmaya başladı tuttu kolumdan ewlendirdi (Salı karar werirsen Perşembe günü ewli olabiliosun) Babasına gitti mewzu Çıkarken boşanma davası açtık .. Boşanma davası sürerken zaten ayrıldık ewden ayrıldılar kalan faturalar 2 ay kira varken 10 milyar gibi bi durum kontrat ustume die bende patladı.. Bide üstüne 3 oda 1 salondan çıkıp 1 oda 1 salona geçtim .. buda bana kapora fln derken güzel bi şekilde patladı.. Kısacası bir arkadaşlarla eve çıkma macerası bana 20 milyardan üste bir tutara patladı.. Şu an tek başımayım .. eski kız arkadaşım barışıp yanıma gelmek için yalvarır konumda.. Allah korusun .. Herzaman tek olun we ev arkadaşına asla karışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar