Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Kızılay'da Acil Yemek Yenebilecek Ve Oturabilecek Yer Aranıyor :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alanya'dan bu sene geldim . Burda dershaneye gidiyorum . Az bir şey kaldı ama bütün sene aynı mekanlarda takılmaktan bıktım . Bulabildiğim güzel yerler , birisi Orta Dünya Kafe vardı ki ismiyle pek bağlantısını kuramadım ( Bağlantı var ama İstanbul'daki FRP kafelerin yanında ¿ ) birde Gölge'nin üstünde bira içmek için güzel bir yer olan Shadow var . Bunun dışında pek bir yer bulamadım . Adres bilgim çok kısıtlıdır . Mümkünse tariflerinizi Kızılay'a göre ( Daha da mümkünse mekanlar Kızılay'da olsun ) yapınız . Çok teşekkür ederim ...
Mesaj tarihi:
barkod var sakaryada.köftesi nefis.efes şişe bira 3.50. hem ekmek de getiriyorlar yemeğin yanında daha ne olsun. yeri için sakaryada bi büfeye sor gösterir yerini.
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yüksel'deki ilkokulun tam karşışındaki aşağı doğru inen yolun üstündeki 1. yada 2. binade bi dürümcü var.Görmemen mümkün değil.Ankara'nın en iyi adana+şalgam+turşu'şunu 3Ytl'ye (en azından geçen sene o kadardı) verirler.
Mesaj tarihi:
o dürümcüde bi kış içerde otururken tam yanimdaki duvardan hamam böceği gecmişti o gün bugundür yiyemiyorum ordan. (tamam mekan temiz steril olsun demiyorda, iştah kapatıyor bu tip durumlar :p)
Mesaj tarihi:
tadını veren hamam böceği zaten.kalorifer böceği veya güve de iyi ama hamam böceğinin yerini tutamaz.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 02:02 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi zamanlar on a on(1999-2004) arası iiydi.şimdilerde daha önce hiç bulaşmadığı bi şeye frp ye bulaştı.sağa sola her yere frp içerikli temalı posterler koyup insan çekmeye çalışıolar ama nafile.daha çok liseli gençliğin uğrak noktası.

sakaryada köfteci doktor var.orda kime sorsan gösterir.balıkçıların olduğu bi pasajın içinde.pasajın girişinin sağında bi av dükkanı olucak.arka fonda zeki müren çalarken yenilecek tüm ekmek arası köftenin tadı damağında kalacaktır kesin.bide orda küçük bi kabın içinde biber sosu var.onuda mutlaka yemek lazım.valla anlatılmıyor.yemek lazım...
Mesaj tarihi:
ben ankaraya bu sene geldim oncesi hakkinda pek bi fikrim yok.
evet dedigin dogru, gunduz akşam belli bi saate kadar hatta lise tayfasi dolu, can sikabiliyor. ama bu akşam 8 gibi gittim ben ve cok guzeldi canli muzik vardi amcamlar johnny b good caliyodu, rock n roll ,blues dinledik.
akşamlari guzel yani rastladigim kadarıyla :) ve makarnayı her durumda guzel yapiyolar, mantar - tavuk - soya sosu ohş :P
Mesaj tarihi:
aslında evet.belli günlerde akşam canlı müzik olması güzel ama bunun dışında orta dünya ve sakal(sahaf kafe) gibi iki güzide kafe dururken alternatifleri değerlendirmek gerekir ki makarna buralardada denenmeye değer.

burada kafe propagandası yapmaktan öte alternatiflerin olduğunu söylemektir amacım.ama zaten insan hayatını rutinleştirince bi yerden sora yeni yerler aramaya koyulur ve işte o anda belki bu yazı bir nebzede olsa yardımcı olur.
  • Yeni Oluştur...