Disappear Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Zamaninda driver cd lerini back up partition ininda tutuyordum. Back up lar patlayinca butun driverlar gitti ama internetten indirmeyi basardim hepsini. Ama soyle bi sorunum var. Audigy serisi kullananlar falan bilir cd den yuklediginizde urunle ilgili bir suru program yukler. Eax console mus THX console mus iste speaker settings mis. internetten indirdigim driverda bunlarin hic biri yok onun yerine audio console diye tirt bi program var ve audio hq diye hatirliyorum benim cd deki programin adini. o bile olmasa bu dedigim programlari paket halinda nerden indirecem? Creative in sitesinde audio hq icin webuptade var sadece oda uptade yani. birde driver ve kendi media playerlari var. bu dedigim zimbirtilari audigy 2 zs icin nereden indirecegimi bilen varmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 yokmu hic audigy kullanan ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Valla ben de aynı kartı kullanıyorum. Hakkaten sitesinde falan olmaması ilginç. Ama ben ilk aldığım gün yüklemiştim, ondan sonra hiç yüklemedim onları. Ne için ihtiyacın var ki bunlara? O işi yapan başka programlar da vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 nasıl yok ya sitesinde? :p var işte: [spo]http://uk.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=3&Product_Name=Audigy+2+ZS&Product_ID=4915&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=32&y=10[/spo] [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 22:24 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Oraya biz de baktık. Disappear'in aradığı şeyler yok ki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hoca orda web uptade var ya. mirage ne biliyim eax consoledan keyfime gore steroe veya cmss secip degistiriyodum. sonra thx consoledan uzakliklarina gore kolonlari ayarliyodum falan. adamlar resmen xfi alinda gelin artik audigy ye bakmiyoz diyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar