Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj Tokuşması - İster gazlayıp, ister yanlayıp gelin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese selamlar,

Diyorum ki havalar da güzelleşiyor, yavaştan geçen senelerde gazını alıp yapamadığımız buluşma organizasyonu için bir konuşalım. Nisan ayında uyarsa da buluşalım tokuşalım. İster yanlayın, ister gazlayın!

Paramecium'u organizasyon şefi adayı göstererek ilk gazı veriyorum. Katılacak ekipten tek talebim balık yemek gibi bir program yapmayın, dört kez deniz ürünlerinden zehirlenmiş bendeniz artık sadece bozkırda, merada ve süpermarketlerin et reyonlarında bulduklarımı yiyorum.

Evet, ne yapalım?
Mesaj tarihi:
daha onemli bi soru var ki oda nerde ve ne zaman yapilacagi (: mekana gore tabiiki dileyen kiz arkadasini, kardesini, esini vs getirebilir. tadimizi kaciricak bisey olmaz paticik yani en nihayetinde (:
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben Sarıyer'de, benzinciden içeri girince, yaklaşık 2km sonra yeşillik bir yer biliyorum. Komacan bir yeşil alan var, isteyen köpeği ile oynuyor, isteyen çocuğu ile top koşturuyor. Mangalı da masaya dayıyorlar, istediğini yapıyorsun. Tabi mangaldan anlamayan benim gibiler için dezavantaj ama :P

Kapalı mekanı da var. Geniş bir salon. İsterseniz gittiğimde fotoğraflar, forumda yayınlarım.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
hayir autodrom a gidelimmmm

edit: levent tansas'in karisindaki kapali garajin en alt katinda bulunan go-kart da mantikli olabilir patinaj ekibi icin.

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 17:44 tarihinde, ivan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

Bence biraz zor karar veririz :) Zira sayımız oldukça fazla :P

Misal açık hava çok hoş olur bence. Çoğumuz için ilk tanışma olacağından daha sakin bir ortamda, herkesin birbirini görüp muhabbet edebileceği bir ortam en güzeli diye düşünür bu deli gönül.

Saygılar.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Ah be keşke erken düşünseydik de bende gelebilseydim ..

Neyse artık seneye inşallah, siz gidin ama iptal etmeyin. Bu topic piknik için olsun sarıyer güzel, temel reisin yeri var acarkente çıkarken tavsiye ederim.

Bolbol fotograflar da çekin ;)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Valla seneye nisandan sonra uyar anca. Yurt dışına gidiyorum seneye gelicem geri. Siz yapın birkaç tane geleneksel paticiksel patinaj bulusmaları 15 e yetişirim :)
Mesaj tarihi:
Selam,

Bence 'çileeekkkkk.....limooooonnnnn' diye bağırmak yerine buluşuyor muyuz ona karar verelim :) Daha buluşmayı kesinleştirip, tarih belirlemedik.

Bana uygundur her tür pazar günü (şu an için).

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...