Cafein Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Herkese selamlar, Diyorum ki havalar da güzelleşiyor, yavaştan geçen senelerde gazını alıp yapamadığımız buluşma organizasyonu için bir konuşalım. Nisan ayında uyarsa da buluşalım tokuşalım. İster yanlayın, ister gazlayın! Paramecium'u organizasyon şefi adayı göstererek ilk gazı veriyorum. Katılacak ekipten tek talebim balık yemek gibi bir program yapmayın, dört kez deniz ürünlerinden zehirlenmiş bendeniz artık sadece bozkırda, merada ve süpermarketlerin et reyonlarında bulduklarımı yiyorum. Evet, ne yapalım?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ikitelli de drag yapalim mi !!!!!!111
Pasha Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 autodrom? gerci piknikde uber olabilir bole cizbiz falan.
Dela Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 autodromda napicaz her yol bizim! haha piknik iyidir, mangal + alkolsuz icecekler esliginde.
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Selam, Hatunlu mu, hatunsuz mu? Yani kız arkadaş, eş, manita falan gelecek mi :) Saygılar.
Pasha Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 daha onemli bi soru var ki oda nerde ve ne zaman yapilacagi (: mekana gore tabiiki dileyen kiz arkadasini, kardesini, esini vs getirebilir. tadimizi kaciricak bisey olmaz paticik yani en nihayetinde (:
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Selam, Ben Sarıyer'de, benzinciden içeri girince, yaklaşık 2km sonra yeşillik bir yer biliyorum. Komacan bir yeşil alan var, isteyen köpeği ile oynuyor, isteyen çocuğu ile top koşturuyor. Mangalı da masaya dayıyorlar, istediğini yapıyorsun. Tabi mangaldan anlamayan benim gibiler için dezavantaj ama :P Kapalı mekanı da var. Geniş bir salon. İsterseniz gittiğimde fotoğraflar, forumda yayınlarım. Saygılar.
ivan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hayir autodrom a gidelimmmm edit: levent tansas'in karisindaki kapali garajin en alt katinda bulunan go-kart da mantikli olabilir patinaj ekibi icin. [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 17:44 tarihinde, ivan tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Selam, Bence biraz zor karar veririz :) Zira sayımız oldukça fazla :P Misal açık hava çok hoş olur bence. Çoğumuz için ilk tanışma olacağından daha sakin bir ortamda, herkesin birbirini görüp muhabbet edebileceği bir ortam en güzeli diye düşünür bu deli gönül. Saygılar.
Aramis Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Zamaninda ankara icin baya ugrasmistim fakat basarisiz olmustum. Insallah istanbul birseyler yapabilir.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Admin Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ah be keşke erken düşünseydik de bende gelebilseydim .. Neyse artık seneye inşallah, siz gidin ama iptal etmeyin. Bu topic piknik için olsun sarıyer güzel, temel reisin yeri var acarkente çıkarken tavsiye ederim. Bolbol fotograflar da çekin ;)
paramecium Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Selam, Erken? Kos koca Nisan ayı var ve hatta Nisan ayına daha 1 hafta var. Mutlaka sana uyanı vardır herhalde :) Saygılar.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Admin Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Valla seneye nisandan sonra uyar anca. Yurt dışına gidiyorum seneye gelicem geri. Siz yapın birkaç tane geleneksel paticiksel patinaj bulusmaları 15 e yetişirim :)
paramecium Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Selam, Bence kaçıyor arkadaşlar :P Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 beykoz da sacidin yeri var oda iyidir etinizi kolanizi alin gerisi hazirdir orada
paramecium Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Selam, O yaka, bu yaka hiç fark etmez :) Olsun da... Saygılar.
MoMo Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 böle organizasyonlar izmir dede olsun istiyorum saygılar :p para alıntı oldu da yazasım geldı kusura bakma :)
Redogski Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 izmirde olursa gelirim ben :D.ama araba kullanan kişi sayısı az izmirde..
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Selam, Bence 'çileeekkkkk.....limooooonnnnn' diye bağırmak yerine buluşuyor muyuz ona karar verelim :) Daha buluşmayı kesinleştirip, tarih belirlemedik. Bana uygundur her tür pazar günü (şu an için). Saygılar.
Cafein Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Para taş atma, Nisan ayı diyoruz işte allaa allaaa... 15 Nisan olmaz, doğumgünüm, hepiniz hediye almak zorunda kalırsınız valla :)
Öne çıkan mesajlar