Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 geldi bakalım neler olacak bugün.fotograf makınamı alıp odtuye gıdecegım asıl eglence orada olacak. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 03:26 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya eskiden nevruzlar eglenceydi.Cocukken cikar kutlardik ates uzerinden falan atlardik.Masumca herkes kutlardi.Simdi nevruzu kutlayani gozaltina alicaklar nerdeyse ne hale geldik. ne oldu bu ulkeye anlamak cok guc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Özbekistandakileri gösterdiler bugun tvde şahaneydi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 insanlar insan gibi kutlucak. diğerlerini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 21 MART 2007 TARİHİNDE ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK NEVRUZ ETKİNLİKLERİ TRT Arı Stüdyosundaki Etkinlikler: Saat: 10.00 ; Stüdyo önünde Mehter Takımı;nın gösterisi, Sayın Başbakan ve Bakanın teşrifi, sembolik nevruz ateşinin yakılması, yumurta tokuşturulması, semeni vs. Saat: 10.30 - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı Saat: 10.40 ; Açılış konuşmaları (Teşrif ettikleri takdirde Sayın Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN) - Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Atilla KOÇ Saat: 11.00 ; TÜRKSOY ve TRT tarafından davet edilen yabancı toplulukların gösterileri - ;Türk Kültüründe Nevruz; konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödül verilmesi - TÜRKSOY Sergisinin açılışı - Nevruz pilavı ikramı benim evime çok yakın makınamla gidecegim. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 06:23 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 nevruz aslında ortasyadan gelen bır gelenek.bazı ıddiaların aksine neWruz falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bu yukarıdaki programı kültür bakanlığının sitesinden aldım.nevruz yörük kültüründen gelen,baharın gelişini kutlama bayramı işte. son zamanlarda siyasallastırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kutlu olsun, ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 dün azeri tvde nevruz kutlamaları kapsamında amuda kalkıp murat 124 tarzı bir arabayı çeken bir adam gördüm...daha ne görsem boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 arı stüdyosu önünden geliyorum.başbakan güzel konuşma yaptı.kendisinden pek hazzetmesemde konuşması çok hoşuma gitti.genel olarak ortamda barış havası vardı.en bombasıda kültür bakanını birisi kürsüde konuşurken izlemeyip,gözlerini kapatıp dinlenir halde çektim çok haz duydum eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ayrıca tayyip erdoğan nazım hikmet ran'ın bir şiirini okudu.hoşuma gitti.kimse alkışlamadı hatta sağımdaki işçiler napıo bu falan dediler. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 12:29 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 şair ruhluda kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Hislenmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar