Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her çıkan versiyonda batırıyorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alchemist parasıyla kazxanıyor oyunu. dakka başı 4-5 li kobold lardan bulucan at gazı geç at yandaki spawna derken damlaya damlaya göl oluyor :)
Mesaj tarihi:
öncelikle 6.43 ü hiç beğenmedim çok içten buneya demek istiyorum arcane ringden beri gelen her item dengeyi bozuyor

alchemist feci para kasıyor ama boş hero eşşeğe altın semer misali hayatın anlamını veriyorsun ama genede end gamede eziliyor
Mesaj tarihi:
kendine ezikleri avlıcak bişiler yapsan yeter kalanı pumplıcan birine.
assault armor süper olmuş kalanı kötü yada imba bence.
nevermore a assault + deso yapıyosun -15 armor :D
Mesaj tarihi:
alchemist'i niye nerflemişler anlamadim . Alchemist bence oyunun en kötü herolarindan biriydi zaten . Ne adam kovalayabiliyor nede kimseden kaçabiliyor. Sadece kolay para kasıp (tabi kastırılırsa) kastıktan sonra allah ne verdiyse dalıyordun.....
Mesaj tarihi:
Tamam da adam main tank gibi (wowa alistim ^^) 2 vanguard ve 2 tarrasque kasabilirsen cani bile gitmiyor ultisi aktive olunca.Hos gerçi en son haliyle hiç oynamadim
Mesaj tarihi:
Abi vangard nedir ya. 1 tane yapılır o da oyun başı yapılırsa. çok işe yarayan bişey değil bence neden millet 45645 tane yapıyo ondan :D
Mesaj tarihi:
Vanguard %65 şansla 35 damage i block ediyor ya eskiden Her yaptığın Vanguard ayrı ayrı etkiliyordu bu olayi Diyelim 4 tane Vanguard'ınız var biri size 150 vuruyor 150 değilde 35x4=140 150-140= 10 . Yani eski sisteme gore 150 yiyçeğin yerde 10 damage yeme şansına sahiptin .Bu olay Axe,Phantom Lancer,Kasap gibi Mazoşist herolara deli gibi yarıyordu :) . Şimdi bunu 6.43 te değiştirdiler . İstersen 6 tane Vanguard yap sadece %65 şansla 35 damage'ı block edebiliyor yani yaptığın 2 ve üstü Vanguardlar sadece hit point ve hp regen veriyor.

Uzun lafın kısası 6.43 den sonra 1 Vanguard'tan fazla cıkmak aptallık bence.

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 15:05 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Her yeni haritaya insan alisiyor bir yerden sonra ama roshani lvl 20 elemanin tek basina kesebilmesi hala koyuyor bana.Ne bileyim eskiden" hadi Roshan kesiyoruz" dendiginde bayram günü çocuklari gibi sevinirdim,gözümde önemli bir olaydi,amaç takim halinde kocaman roshani kesmekti.Sonra abartildi,itemler düsmeye basladi,en son item ise aegis.Artik ilerde Divine rapier mi düser bilinmez.Ama tek bir seyi kabul etmeliyim;oyun içinde roshan kesmek önemli birsey artik.Eskiden Roshan ancak, bir tarafin yenmesi garanti oldugunda kesilirdi,amaç prim yapmak olurdu,zaten verdigi paranin da end-gamede degeri yoktu.Ne var ki artik Roshanin çevresi daha faal,insanlari roshanda g3nklemek artik mümkün...
  • Yeni Oluştur...