DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Dostlar selam, Konular açıldıkça laf dönüp dolaşıp SOE'a geliyor. Birçok konuda SOE'ı kötüleyen cümleleri okudum, kimisine katıldım. Ama dün yaşadığım bir şeyi anlatayım dedim: Bu ticket olayını hepiniz biliyosunuz. Ranger özelliği olan areatrackle ilgili bir problem vardı. Areatrack yaptığınızda animal aratırken vendorları ve petleri listeliyodu bu da listeyi çok karıştırıyodu. Ben de bu konuyla ilgili bir ticket düzenleyip gönderdim. Ertesi gün, yani dün bu konuyla ilgili bir patch çıktı ve sorun halloldu. Akşam Dathomir'de mühendisin gelmesini beklerken (e kardeşim bi seyahat 15 dakka sürer mi??? :-) ) "GSRJasonS" isimli biri (sanırım moderator) tell attı, "selamlar ticketin ile ilgili konuşabilir miyiz?" dedi, bana bugünkü patchi yükleyip oyunu oynamadığımı sordu, ben de patchi yüklediğimi, sorunun hallolduğunu ve teşekkürlerimi ilettim. Kendisi bana başka bir sorum olup olmadığını sordu, ben de hayır diyerek teşekkür ettim. Şimdi düşünüyorum da keşke "Ne zaman dewbacklere binicez??" diye sorsaydım... :) Sözün özü: Ben gönderdiğim ticket'a nüfusu da göz önünde bulundurursak hızlı bir yanıt aldığım inancındayım. İşin ilginç tarafı, bu hatanın benim ticket göndermemden sonra düzeltilmiş olması... Ne dersiniz, Beta Tester seçildikten sonra, bi de Eclipse'deki ilk "Jedi Adayı" olarak ben seçilmiş olabilir miyim? :-D Devvo Ki'yyst, The Chosen One (TR) title'a bak çok iyi yaaa... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 18 September 2003 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bothandan jedi olmaz :D[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: elesso, 18 September 2003 16:48 tarihinde demiş ki: bothandan jedi olmaz :D[hline]Eclipse:Eive Ikeste Twilekten jedi olur da Bothandan niye olmasın??? Eive, valla salarım Anubis'i üstüne!!! Öyle bazlara da benzemez kendisi, parça pinçik eder... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 o boyla jedi olmaz. yoda istisna. killi tuylu biyikli olcagina yoda gibi kiris kiris sekli bozuk olsaydin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 lol umarim sirf senin ticketin yuzunden patch yaptiklarina inanmiyosundur. birde gm gelmesi icin 1 gun oldukca gec bir sure bence.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yaptığım 24K lık alışveriş vendorun Available Item listesinde çıkmadı, ticket attım... mail geldi "Falanca numaralı ticket unread" Inventoryimdeki favori silahım gitti, üstüne üstlük elime hangi silahı alıursam alayım, istersem silahsız gezeyim diğer kişiler daima elimde o silahı gördüler, ticket attım... mail geldi "Falanca numaralı ticket unread" bu cevaplarda 5er gün sonra geliyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Çok uzun bir zamandna sonra cevap veriyorlar ve bence 1gün hata 12 saat bile çok uzun.Para ödüyoruz en iyi servisi hak ediyoruz oside 20 30 dk içinde gelirdi cevap.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Bence de customer service çok kötü,senin şansına öyle denk gelmiş.Çoğu zaman hiç okunmuyor veya çok geç cevap geliyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 SOE tam bir newbie gibi davranıyor online oyun host etme konusunda. üstelik hem newbie hem embesil.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 benim silahımında slice dmgi gitti hic ticket fln atmadım ne olsa bakmazlar diye :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 SOE forumlarina su an itibariyle girebilen varmi?[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bir patch in çıkması için min 2 hafta test gerekir soe nin kendi serverları var onlar çoktan test etmişlerdir seninki sadece şans[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 şimdi 5 gün aşırı fazla uzun bir süre yani hiç cevap atmasalar daha iyi tutki bi raide gittin ve moblarda bi terslik oldu yada herhangi bişede acil birinin bakması gerek yoksa organizasyon boşa gidicek o zaman nolucak 5 gün sonra baksalar nolucak 30 dk bile çok[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 SOE aynı anda 1413412525 proje ile ilgilenmeye devam ettikçe olacak bunlar.EQ zaten var,SWG var şimdi bir de EQ2 nedir bu,zaten swg tam testing ground oldu ne kadar yeteneksiz csr varsa burda.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 soe nin 1 derdi var oyunu oynamiyolar. zaten soe nin boardlarinda ne kadar mizmiz tip varsa birbirine laf atiyo yok tk kuvvetli yok bh nerflensin.. soe de pasa pasa ne deseler yapiyor. ayiptir yaf 1 2 kisinin soylemesiyle nerf yapilirmi surekli değisiklikler oluyor 1 turlu denge saglanamiyor. ticket olayina gelince bende zamaninda atmistim 1 tane corpse um kayboldu diye yavinde hemen sorunu halletiler ( corpse olayini duzelttikleri sora tekrar no corpse a dondukleri gunden bahsediom) 1 gun sonra yardim geldi.. filan yani adamlar o kadar kotu deil ama dediğim gibi yaptiklari oyunu oynamiyorlar... bilmiolar milletin neyle urastiini buyuk 1 ayarlama yapilmasi lazim butun classlara master rifleman pistoleer gibi vuruyor laser rifle ile.. yani masallahi var tufekmi su tabancasimi belli deil... ( tufek bu yavas biraz) teras kasi 1 tane special yapio knuckler ile kendi kendini ziyan ediyo pistoleer multi shot calismio ch te petler kayboluyor bh mind damage vermede rifleman den daha etkili flame thrower 64 metreden 50 metreye gore daha iyi vuruyor oyundaki 1 suru special calismio ilk gunden beri suren 1 suru duzeltilmemis bug var ( buglara soylendiim yok idare edioz) sonucta soe nin abuk abuk yok o guclu bu zayif sorunlari yerine daha muhim olan calismayan ozellikler buglar ve genel degeyi saglamsi lazim 1 de su araclar gelseydi yaf cabucak :=) hayatimiz kosmakla gecio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ztn o kosma olayı tam bir rezillik bi dolu bug var ticket olayı 3 kere attım bidahada atmadım atmamda sanırım... 5,10 adam alsalar ise su ticketlara bakması icin olur biter pat die gelsinler dinlesinler sorunu bizde mutlu olalım onlarda...[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ben Montly story ile gelen patch e umut bağladım.(bu arada monthly story oldu 2 month story ama..)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 lol onu birak anasayfadaki weekly poll yillik poll oldu :p[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar