Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SOE'a laf söyleyenler utansın!!!

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Dostlar selam,

Konular açıldıkça laf dönüp dolaşıp SOE'a geliyor. Birçok konuda SOE'ı kötüleyen cümleleri okudum, kimisine katıldım. Ama dün yaşadığım bir şeyi anlatayım dedim:

Bu ticket olayını hepiniz biliyosunuz. Ranger özelliği olan areatrackle ilgili bir problem vardı. Areatrack yaptığınızda animal aratırken vendorları ve petleri listeliyodu bu da listeyi çok karıştırıyodu. Ben de bu konuyla ilgili bir ticket düzenleyip gönderdim. Ertesi gün, yani dün bu konuyla ilgili bir patch çıktı ve sorun halloldu. Akşam Dathomir'de mühendisin gelmesini beklerken (e kardeşim bi seyahat 15 dakka sürer mi??? :-) ) "GSRJasonS" isimli biri (sanırım moderator) tell attı, "selamlar ticketin ile ilgili konuşabilir miyiz?" dedi, bana bugünkü patchi yükleyip oyunu oynamadığımı sordu, ben de patchi yüklediğimi, sorunun hallolduğunu ve teşekkürlerimi ilettim. Kendisi bana başka bir sorum olup olmadığını sordu, ben de hayır diyerek teşekkür ettim. Şimdi düşünüyorum da keşke "Ne zaman dewbacklere binicez??" diye sorsaydım... :)

Sözün özü: Ben gönderdiğim ticket'a nüfusu da göz önünde bulundurursak hızlı bir yanıt aldığım inancındayım. İşin ilginç tarafı, bu hatanın benim ticket göndermemden sonra düzeltilmiş olması... Ne dersiniz, Beta Tester seçildikten sonra, bi de Eclipse'deki ilk "Jedi Adayı" olarak ben seçilmiş olabilir miyim? :-D

Devvo Ki'yyst, The Chosen One (TR)

title'a bak çok iyi yaaa... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 18 September 2003 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 18 September 2003 16:48 tarihinde demiş ki:
bothandan jedi olmaz :D[hline]Eclipse:Eive Ikeste

Twilekten jedi olur da Bothandan niye olmasın??? Eive, valla salarım Anubis'i üstüne!!! Öyle bazlara da benzemez kendisi, parça pinçik eder... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

yaptığım 24K lık alışveriş vendorun Available Item listesinde çıkmadı, ticket attım... mail geldi
"Falanca numaralı ticket unread"

Inventoryimdeki favori silahım gitti, üstüne üstlük elime hangi silahı alıursam alayım, istersem silahsız gezeyim diğer kişiler daima elimde o silahı gördüler, ticket attım... mail geldi
"Falanca numaralı ticket unread"

bu cevaplarda 5er gün sonra geliyor ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Çok uzun bir zamandna sonra cevap veriyorlar ve bence 1gün hata 12 saat bile çok uzun.Para ödüyoruz en iyi servisi hak ediyoruz oside 20 30 dk içinde gelirdi cevap.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi 5 gün aşırı fazla uzun bir süre yani hiç cevap atmasalar daha iyi
tutki bi raide gittin ve moblarda bi terslik oldu yada herhangi bişede acil birinin bakması gerek yoksa organizasyon boşa gidicek o zaman nolucak 5 gün sonra baksalar nolucak 30 dk bile çok[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Sosyal ağlarda paylaş

soe nin 1 derdi var oyunu oynamiyolar.

zaten soe nin boardlarinda ne kadar mizmiz tip varsa birbirine laf atiyo yok tk kuvvetli yok bh nerflensin.. soe de pasa pasa ne deseler yapiyor. ayiptir yaf 1 2 kisinin soylemesiyle nerf yapilirmi surekli değisiklikler oluyor 1 turlu denge saglanamiyor.

ticket olayina gelince bende zamaninda atmistim 1 tane corpse um kayboldu diye yavinde hemen sorunu halletiler ( corpse olayini duzelttikleri sora tekrar no corpse a dondukleri gunden bahsediom) 1 gun sonra yardim geldi.. filan yani adamlar o kadar kotu deil ama dediğim gibi yaptiklari oyunu oynamiyorlar... bilmiolar milletin neyle urastiini buyuk 1 ayarlama yapilmasi lazim butun classlara

master rifleman pistoleer gibi vuruyor laser rifle ile.. yani masallahi var tufekmi su tabancasimi belli deil... ( tufek bu yavas biraz)
teras kasi 1 tane special yapio knuckler ile kendi kendini ziyan ediyo
pistoleer multi shot calismio
ch te petler kayboluyor
bh mind damage vermede rifleman den daha etkili
flame thrower 64 metreden 50 metreye gore daha iyi vuruyor
oyundaki 1 suru special calismio
ilk gunden beri suren 1 suru duzeltilmemis bug var ( buglara soylendiim yok idare edioz)

sonucta soe nin abuk abuk yok o guclu bu zayif sorunlari yerine daha muhim olan calismayan ozellikler buglar ve genel degeyi saglamsi lazim 1 de su araclar gelseydi yaf cabucak :=) hayatimiz kosmakla gecio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...