Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Var mı hatırlayanınız? :)http://www.karakedi.org/tr/yazi-detay.asp?sira=144 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Turkiye de Gurinding reklamlariyla tanimamismiydik kendisini Sonra vestel alinca Vestel reklamlarinda cikmisti ses tonuna hastaydim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 çok iyi ya. akbank reklamları da buna benziyodu. benim yaşım ona yetiyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 anaaaağğğ... çok güzeldi bu yaa.. bide o sitedeki linkle bi bloğa gittim tüm eski çizgifilmler var nerdeyse, duygulandım resmen. yalnız o sitede beverly hills yoktu kırıldım (: çocukluğumun tiki kahramanları. sarşın hatuna bayılırdım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 LAFF-A-LYMPICS OLİMPİYATLARI : baya bildiğin olimpiyat gibi oturup izliyodum HAYALET AVCILARI : inanılmaz severdim BRAVESTAR : benim hayal gücümün ana kaynağı budur büyük ihtimalle RİCHİE RİCH : düzene ilk bununla isyan ettim. veledin herşeyi var ulan TSUBASA : no comment VÜCUDUMUZU TANIYALIM : biyerden arşivini bulup ilerde çocuuma izletcem bunu :D HOLLYWOOD YARAMAZLARI : beverly hills o :) di mi ginaly :) ve tabii ki jetsons, transformers, ninja turtles, looney tunes, he-man, vikingler, şirinler, atom karınca ve arı maya ne çok çizgi film izlemişim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 heheh süper yaa çok tatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @fede harbi o çizgi filimler süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Lutfen bunuda unutmayalim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 http://www.80scartoons.net/ böyle de güzel link var mı ya. 80lerimn çizgi filmlerinden 1 2 bölüm de koymuşlar bikaçına bravestarrın var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 of gençliğim. süper yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 çok iyi oldu ya bunu hatırlamak :) [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 02:52 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 oha fede aynı çizgifilmleri izliyomuşuz len (: o listeye bide şunu eklemek istiorm, heathcliff and the cadillac cats edit: laff-a-lympics benim gönlümde apayrı bi yerdedir belirtmeden geçmiyim [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 10:32 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 laff-a-lympics de nedense ben hep kötülerin kazanmasını isterdim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 O günlere dönmek istiooooom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 thunder thunnder thundercatss! Hoo!! diyeyim ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 laff-a-lympics çok güzeldi ya, hatta adını ilk defa burada öğrenmiş gibi oldum, o zaman ingilizce yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bu karakedi.com'un bizim karakediyle alakası yok deil mi? :) Bi de bu bay meraklı bi 8-10 sene önce kırmızı arka fonla vestel reklamlarında oynuyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 karakedi.com değil karakedi.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Herneyse işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 of gençliğim. süper yahu :) ------------------------------------------------------------------------ of çocukluğum demem lazım sanırım çoğunu ne yazıkki hatırlamasamda bazılarını izlediğimi bazılarınıda hayal meyal hatırlıyorum.Şimdi bakıyorumda o zamanlarda yapılan çizgifilmler günümüzdekilere nazaran kat kat daha iyiymiş.Bir iki abuk diyalogla bölümlerce süren ya da ailerlerin cebini sömüren oyuncakları olan çizgifilmlerden çok farklıymış.Hepsinin film gibi senaryosu ve kurgusu varmış.Sadece şanslıymışız diyebiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 80lerde ÇOCUK OLMAK HATTA DİMİ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Laff-a-Lympics Olimpiyatlarını. Batman gibi bi adam vardı mavili takım onu tutardım ben hep [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 20:54 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar