Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir bilet için boğaz kesmek

Laorx

Öne çıkan mesajlar

herkezin kanı bozuldu artık tek derdi herkezin günü çıkarmak yarını düşünmek yok bugün ölmedim bugün bitdi ohh tamam ya yarın ne olcak sadece bildiğimiz ölüceğimiz ve kurtulmuş olacağımız pis bi dünya, işsizlik parasızlık aile sıkıntıları iş sorunları bilmemne bu insanların olması için çok sebep var daha yazık yazık bütün şehir sularına antidepresyon atmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde de cevahirde çocuğu tartaklanan kadının bir kıza gasp olayı bilmiyorum izlediniz mi ?

daha cevahirdeki olayın üstünden de öyle çok geçmiş değil.

bu insan olmayan arkadaşlar öle salıverilmeyip ortalığa,ruhsal bir tedaviye bir şeye sokulsalar.
hani belki biraz etki eder bu topluma kazandırma çalışmaları.

bizim ülkemizde hiç gibi bir şey sanırım bu konu.
artık ciddi tehlike oldular artık.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah izledim haberi yani böle bişey olamaz ya türkiyenin çivisi cıkmış ve insanlara gırmeye başladı bıle yol ortasında uyusturucu satılıyor ınsanlar bıcaklanıyor 1 insan bı gun ıcınde avrupa ve anadolu yakasında kapkaça kalkısıyor tebrıkler yani sucluları bu kadar bırakan kanunlarımızı kutlayalım
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey çok korkutucu olmaya başladı artık. Ne umursuyoruz ne de düzeltmek için birşey yapıyoruz daha doğrusu yapmamız da pek kolay gibi gözükmüyor. Dibe batmak daha önemli zaten,yap istediğin kadar basın açıklaması yok şu şekilde azaltık suç oranını diyerekten ama olan ortada 2 aydır yokum tr de ve çok korkmaya başladım bilmiyorum uzaktan daha farklı gözüküyor ama çok çaresizmişiz gibi geliyor bana.
Bu ülkede bukadar boşvermişlik ve düzensiz politakalar oldukça her gün herşey daha fazla artacak kaldı ki düzeltmek için uğraşsınlar...
harbi şimdi düşünüyorum istanbula girmek vize ile mi olsa..?
Sosyal ağlarda paylaş

ben ankarada bile korkuyorum gece yürürken istanbulda gece dışarı çıkamam heralde

dünyanın en güzel şehirlerden birine yakışmıyor

istanbulda en az 2-3 kat fazla polis gerekli.

şu anki haliyle polisler de başa çıkamıyor ve başa çıkamayınca polisler de halk için ayrı dert oluyor. okadar bıkmışlar ki şu an hiç polis olmasa bu halinden daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

-issizlik had safhada
falanca ulke bizden daha kotu halinize sukredin

-askeri ucretli gecinemiyor aclik sinirinda
afrikada insanlar acliktan oluyor halinize sukredin

-istanbulda suc orani cok yukseldi
daha yuksek sehirlerde var daha kotu olabilirdi, halinize sukredin

-devletin yoneticileri yolsuzluk yapiyor
2000lerdeki ekonomik kriz olmuyor, halinize sukredin

-fonakitan amca parsel parsel ceviriyor yurdun dort bir yanini
BROGHH HOTUMLARI KESILINCE ELSTIRMEYE BASLADI TEEERBIYESIZLERR, KRIZ YILLARINI YENIDENMI YASAMAK ISTIYORSUNUZ

-ilaclar cok pahalli
filanca ulkede daha pahalli

falandi filandi hep ayni kaderci zihniyet
benim anlamadigim bizim halk tam tersini soyleyince niye susuyorlar

KUZEY AVRUPA ULKELERINDE SUC ORANI COK AZ ORASI GIBI YAPIN

diye niye bagiramiyoruz
niye haklarimiz icin micadele etmiyoruz
niye ordu gelsin darbe yapsin kurtulalaim modundan cikip kendi demokrasimizi kendimiz savunmuyoruz
bu kadarmi degersi oldu bu ulkenin vatandasi olmak
demokrasi ve cumhuriyet 4 yilda bir oy atip geri kalan 4 yil boyunca ezilerek ne olup ne bittigini izlemekmi?
kac tane salak bu ulkede demokrasi olduguna inaniyor su anda

ve bunnari bgairara bir siyasetciye sorsam alicagim cevap kesinlikle

-diktatorlukle yonetilen ulkeler var halinize sukredin

olucak

biktim artik bunlardan
hicbir ise yaramadan habire para aliyorlar
su 4 senede iyiye giden bisey olmadi olmiycakta
isallah RTE cumhurbaskani olup diktaya gidicek surum surum surunucek bu halk
ozgurlugun degerini ve demokrasiyi ancak o zaman anliycaklar
ancak o zaman hukumetin turbanlilara okul acmaktan ve dine onem vermekten baska gorevleri oldugunu sezicekler
ancak o zaman oy verirken partiye degil ideolojiye degil oy verdigi adama ve onun kadrosuna bakmayi ogrenicekler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...