BeIlow Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Dergi harbiden güzel yapmış :) Farklı 13 tane mmorpg yi iki dvd ye sıkıştırmış bizlere hediye vermiş sizlerle paylaşayım dedim çekmeye üşenenler için güzel fırsat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Online'ın tek kelime halinde türkçeye en uygun olan karşılığı nedir Bellow sen biliosundur :) Geniş , çok oyunculu , ONLINE oyunlar ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 on layn :P sosyal dir sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 çevrimiçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Orda Çorum Online diye bi oyun görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 korum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Çorum'da geçen güzel bir leblebi yeme oyunu.. masterlar için leblebi tozu yutup yusuf deme tekniklerini çalışıyorum ben şimdi Oyunda ki ismim. Abdurrahman BinPala, kıllı mago' ırkından bir bakkalım. Camiyi geçtikten sonra, kahve yanında sağda dükkanım var işte.. Beklerim, bi davşan kanı çayımızı içersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bir korum bi de yer kor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kötü oyun bunlar. oyuncu da kötü bir dergi. [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 12:13 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kötü oyun değil bunlar iki üç tane güzel oyun var :) voyage century gelecek vaad eden süper bir oyun :) rappelz epic 3 pvp sevenler için çok güzel bir oyun last chaos eh işte idare eder silkroad zaten kendisi güzel bir oyun :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 cogunu bilmiyorumda silkroad guzel degil. arkadas oynuyordu 3500 yilda level 30 mu ne oluyorsun oyunda. oyle oyun olmasın mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 power play değil diyemi öle olmasın :S lütfen yapmayalım zor kasılıyor ama kasıldıktan sonra ipek yolunda geçen maceralar, savaşlar vs. leriyle çok zevkli geçen bir takım oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bellow u biraz tanıyanlar bilir ücretsiz oyunları sevdiğini, bu dergin in verdiği oyunlarda o tür oyunları tercih edenler için en iyileri olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 çorum online dışında pek dişe dokunur oyunlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 @dreagloth ücretsiz oyun oynamak ayıp değildir kalitesizdir ama ayıp değildir... hıh!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ben ayıp mı demişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Şimdi yanlış anlaşılma olmasın ben alternatif oyunları eviyorum. Parasını verip çatır çutur oynadığım oyunlarda var ama ücretli ücretiz fark etmiyor. Bana alternatif versin, farklı olsun yeter. Olay ücretli, ücretsiz değil ve kaliteiz dediğiniz ücretsiz oyunlar oynadığınız bir çok ücretli oyuna bin basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar