DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bu ne yahu? bazıları gitgide kürdistanı meşru ve dünyaca bilinen bir "yer" haline getirerek Türkiye'nin başına gelecekleri düşünüyor, öte yandan Kürdistan diye bir futbol takımının dünya kupasında oynayabilmesi için sevdiğimiz, canımız cierimiz dediğimiz Güney Kore'nin askerleri bunlara yardım ediyor.. Yardım edecekleri adam mı kalmadı? Yoksa ben mi yanlış anladım bu haberi... Güney Kore ne alaka ya? stad yapmışlar paralar vermişler... http://news.BBC.co.uk/sport2/hi/football/world_football/6174667.stm said: The day Iraqi Kurdistan is playing in an Asian Cup or World Cup would be a day of real pride for all Kurds. After all we've been through, I hope that dream is realised some day soon Karwan Salih, Kurdish footballer [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 18:36 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Aslında herşeyiyle devleti kurdular da ilan etmeyi bekliyorlar kanımca..Bizim işe yaramaz yöneticilerimizde sus pus otursunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yokki basimizda sole saglam bir hukumet ilan edecen kurdistanin kurulmasi turkiye icin casus-belli dir diye cikaracan bunu meclisten bak bakalim ne oluyo asker dedi bunu zatende meclis cikarmadikca kimse sallamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 g.koreye hiç yakıştıramadım yahu..hiç beklemezdim en son bekliycegim ülkelerden biriydi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Naaapmış kankalar ya? Ne güzel kol kola Dünya Kupası yapmıştık o hoooo... Ayıp etmişller valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ya salla dünya kupasını 730küsür şehit verdik biz bu adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 O da var tbii, benim dedem de gitmişti askerken Koreye. Hatta kız bile bulmuştu orada ama mecburen dönünce bişey olmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Kıçlarını kurtardık böyle teşekkür ediyorlar demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 hiç muhattap olmam çakma caponlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: g.koreye hiç yakıştıramadım yahu..hiç beklemezdim en son bekliycegim ülkelerden biriydi hatta euehueheu çok güldüm bu lafa.sen haksızsın güney kore,sana laflar hazırladım dsgfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 amerikanın pompasıyla kuzey koreden bile beklerim ben. işin komiği bu kürtler de çok acı çektik ayağına yatıyolar beni benden alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Yalnız bizim durum da hakkaten komik ya. Fare dağa küsmüş, dağın haberi yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Demek ki 70lerde basimizda Karaoglan degil Tayyip olsa, Kibris falan da kalmazmis. Gerci simdi telafi etmeye calisiyorlar yokluklarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bu ülkelerin gereksiz destekleri yüzünden kürtlerede iyice sinir olmaya basladim bu ülkelerede, yarin okulda güney koreli birini bulur döverim rahatlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 fransız parlamentosunun kararından sonra ben de ödettim fransız bir arkadaşa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 herkesten beklerim ama güney koreden beklemezdim. yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bence bu adamlar Türk ne Kürt ne karıştırıyorlar, yoksa niye yardım etsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Chemical bi alet yap da vuralım şunları ya [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 21:59 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bu söz bu konuya çok güzel uyuyor... dedemin meşhur sözü.. her zaman söyler durur hiç sallamazdım ama sallıyorum artık.... "Domuz Derisinden Post , Gavurdan Dost Olmaz... " Anonim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: herkesten beklerim ama güney koreden beklemezdim. yazık olmuş. Uganda da yaparsa uluslararası arenada yalnız kalacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 arkadaslar abartmayin bu kadar ya...orda irakta adamlar futbol oynamaya calisiyomus,ordaki guney korenin askeri birlikleri de yardim etmis turnuvayi duzenlemelerine.muhtemelen askerlerin moralini duzeltmek eglendirmek icin yaptilar.oyle kurdistan futbol takimi uluslararasi turnuvalara katilsin,resmilessin gibi bir dusunceleri yok yaw.sadece iraktaki bir futbol turnuvasini finanse etmisler iste.adamlar futbolu da cok seviyolar zaten.o bakimdan buyutmeye gerek yok... [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:47 tarihinde, jeefo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ok. dağılalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yok yaw.ben ondan demedim.herkes fikrini soylesin yine de.ama bence abartilmis biraz olay bence...tabi isteyen dagilabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ben de pek büyütülecek birşey göremiyorum. Onlar dışardan bağımsızlığını kazanmaya çalışan bir ırk görüyorlar sadece. Siyasal açıdan birşey yok ortada. Ha diyorsanız ki bu böyle başlar sonra kürdistanıda kabul ederler, bu olay tek başına güney kore'nin başının altından çıkmaz, habire bozuk plak gibi tekrarlandığı gibi ülkemiz üzerinde oynandığı varsayılan oyunların arkasında kimin olduğu belli. Maşaya küfürler yağdırıyoruz şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 guney kore gibi bir ulke boyle pis islere bulasmaz kesinlikle.olaylara cok tarafsiz bakiyolar.ugrasmaz bu adamlar boyle islerle.burda yaptiklari kesinlikle cok safca iyi niyetli bir yardim.sadece bi futbol turnuvasini finanse etmisler,bunu da icinde kurtler oldugu icin yapmamislardir kesinlikle.o yuzden guney koreye maşa demek yanlis bence.adamlar bizim gibi bos islerle ugrasmiyolar,teknoloji uretiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar