Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürdistan milli takımına Güney Kore'den destek?

DoruK

Öne çıkan mesajlar

bu ne yahu? bazıları gitgide kürdistanı meşru ve dünyaca bilinen bir "yer" haline getirerek Türkiye'nin başına gelecekleri düşünüyor, öte yandan Kürdistan diye bir futbol takımının dünya kupasında oynayabilmesi için sevdiğimiz, canımız cierimiz dediğimiz Güney Kore'nin askerleri bunlara yardım ediyor.. Yardım edecekleri adam mı kalmadı? Yoksa ben mi yanlış anladım bu haberi... Güney Kore ne alaka ya? stad yapmışlar paralar vermişler...

http://news.BBC.co.uk/sport2/hi/football/world_football/6174667.stm

said:
The day Iraqi Kurdistan is playing in an Asian Cup or World Cup would be a day of real pride for all Kurds. After all we've been through, I hope that dream is realised some day soon
Karwan Salih, Kurdish footballer

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 18:36 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar abartmayin bu kadar ya...orda irakta adamlar futbol oynamaya calisiyomus,ordaki guney korenin askeri birlikleri de yardim etmis turnuvayi duzenlemelerine.muhtemelen askerlerin moralini duzeltmek eglendirmek icin yaptilar.oyle kurdistan futbol takimi uluslararasi turnuvalara katilsin,resmilessin gibi bir dusunceleri yok yaw.sadece iraktaki bir futbol turnuvasini finanse etmisler iste.adamlar futbolu da cok seviyolar zaten.o bakimdan buyutmeye gerek yok...

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:47 tarihinde, jeefo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de pek büyütülecek birşey göremiyorum. Onlar dışardan bağımsızlığını kazanmaya çalışan bir ırk görüyorlar sadece. Siyasal açıdan birşey yok ortada. Ha diyorsanız ki bu böyle başlar sonra kürdistanıda kabul ederler, bu olay tek başına güney kore'nin başının altından çıkmaz, habire bozuk plak gibi tekrarlandığı gibi ülkemiz üzerinde oynandığı varsayılan oyunların arkasında kimin olduğu belli. Maşaya küfürler yağdırıyoruz şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

guney kore gibi bir ulke boyle pis islere bulasmaz kesinlikle.olaylara cok tarafsiz bakiyolar.ugrasmaz bu adamlar boyle islerle.burda yaptiklari kesinlikle cok safca iyi niyetli bir yardim.sadece bi futbol turnuvasini finanse etmisler,bunu da icinde kurtler oldugu icin yapmamislardir kesinlikle.o yuzden guney koreye maşa demek yanlis bence.adamlar bizim gibi bos islerle ugrasmiyolar,teknoloji uretiyolar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...