Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bunun kolejler icin boardmarker atan versiyonunda cikar chemical :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 keçelikalematar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 abi isimler nerden gelio ayrıca bi ilhammı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 isimleri uyduruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 isimi iyi düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 öbür silahtan bi tane yapcaktın bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Whooaa!! :D manyak olmuş ewet chemi senin kesin "entas" a girmen gerekli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bu arada sketch up çok dandik bir program, son versiyonu da yok, kafayı yedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Chem olayın mühendislik boyutunu da düşünüyorsan ki düşündüğünü varsayıyorum sana Catia kullanmaya başlamanı tavsiye ederim alternatif olarak solidworksde olabilir ama daha dardır solidin imkanları. Catia ile yapabileceklerin; +Katı model oluşturma +Yüzey modelleme +Temel makina elemanlarını çizmene gerek yoktur.civatası rulmanı dişli çarkı vs kütüphanesinde vardır. +çizdiğin katı partları birleştirerek montaj yapabilirsin montajının çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin animasyon haline getirebilirsin. +Tasarladığın parçaların imalat operasyonlarını bilgisayar destekli yürütebilirsin. +Tasarladığın mekanizmanın kinematik (konum,hız,ivme,kuvvet,moment) ve termal analizlerini yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 abi bu nedir tebeşir, lastik, zeytin. tsk senden uranyumlu mermiler bekliyor chem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Direkt olarak ok atan modelini üretmeye gerek yok ya, tebeşir atanını yap sonra ufak bi modifiyeyle onu dartımsı minik oklar atar hale getiririz, problem değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 O artık orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Çok seksi oldu ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yok artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ne atıyo bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 tebeşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Bakın gövdeyi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Geri kalanını da bekliyoruz=) Buarada teknolojinin çivisi çıkmış yaa biz eskiden bi uçlu kalemin içini boşaltıp içine kağıt tükürükleyip koyar üflerdik. Yeni nesil crossbow işlerine filan giriyo=) Bundan sonrakiler ne yapar merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 freze falan mı aldın o kanalları nası açıyosun ya, güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Freze (el frezeleri tabi) alamıyorum çok pahalı dairesel testere ile düz kanal açıp keski ile kenarlarını aldım:) En kısa zamanda tezgah testere ve freze almayı planlıyorum. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 16:57 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bu yaptığını şeyler ne yapıyosun,satsana freze falan alırsın işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 sat bana bi tane yaptım arkadaşıma hediye ettim dersin yasallaşmış olur :p ayrıca tebeşir atıo nolcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bir gün uyandığınız da istanbul yok olmuşsa muhtemelen bu çocuğun işi olacaktır. korkuyorum valla :P Chemical, whiskey nin verdiği tavsiyeye uy bence catia veya solidworks gibi katı modelleme programları sketch zımbırtılarından çok daha fazla işine yarar. Özellikle catia ile bu yaptığın şeyin çalışıp çalışmayacağını da kontrol edebilirsin. bir de topluma fayda getirecek bir icadın olsa keşke :P ne bu hep silah hep silah. (hoş teknolojinin geişimi silahlarla gerçekleşir ama :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Topluma yararı olacak fikirlerim de var ama onları tahta ile yapamıyorum, yapsam da masa falan oluyor, bkz: 90 derecelik köşelere takılabilen ayaksız duvara zincirli masa (yani benim şu an kullandığım masa) [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:34 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 seni bi leonardo da vinci ile tanıştıralım biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar