Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herkes birilerinde hoslaniyor madem ben niye size danismiyorum?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

said:

elifle çık direk.

çünkü elifle çıkarsan dier kıza yaklaşmış olursun. sonra o kızı dert ortağı yapacan kendine, işte ya elifle ilişkimiz şöle böle falan die anlatacan.
sonra haliyle kendini sevdirecen kıza,
elifle kızın arasını bozacan, elife tekmeyi basacan,
kızla çıkacan,
sonrası fedenin dedii gibi olcak işte

abi naaptınız lol
kaç yıllık kalkınma planıdır bu böyle? insan senin yaşında bu kadar uzun vadeli taktikli stratejili ilişkiye girer mi, kız sıkıntısı mı var memlekette ehü

rahat ol yav, bence elifle işim olmaz idosan eğer git kıza elifle birlikteyken asıl, hem elifin seni "pis pis" kesmesinden kurtulursun, hem de kızı haberdar etmiş olursun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

aaa ayipsin sensible ayarlariz sana ayip ediyon.
bu arada kizi kaç kisiye ayarladim simdiden bilmiyorum.

ayrica vrak bu ayaklari diyen 3-4 arkadasa da "simdiye kadar niye sustunuz community feeling olayina?" demek istiyorum buradan.

benim burada istedigim sadece tanisma yontemi arkadaslar:) kizla bi meraba merabayi caksam hic acimiycam zaten:)

ben cok pis yakarim bilmiyorsunuz siz:D
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukcağız tavsiye istemiş, birşey danışmış, varmayın üstüne.

//
Eğer kız yalnız kalmıyorsa, o kız birey değildir ve o kızdan hayır gelmez.
Hele ki sürekli bir arkadaşıyla birlikteyse, çok daha fena.
3-5 kişilik bir grup olarak takılıyorsa, yine fena.

Ama; "Ciddi birşey düşünmüyorum, bırakın gençliğimi doya doya yaşıyayim, çiçekten kakaya kakadan vazoya konayim." diyorsan işte yapman gerekenler:

Sürekli sabit bir arkadaşıyla birlikte öğle tenefüsünde poposunu radyatöre dayıyorsa, ve sabit arkadaşı daha çirkin ve "ehueheu" diye gülüyorsa, o kıza yanaşacaksın.Sudan sebeplerden, sempatiklik yapacaksın.Aralarına katılacaksın ama Elifle çok samimi olmayacaksın, sonra Elif'i hedefliyip ona çalışacaksın.

3-5 kişilik bir grup halindelerse, aman diyeyim dikkat.
Kız için olabilitesi olan bir durumsa bile seninle sevgi kelebeği olmak, iş yokuşa sürülebilir.
Hele ki bu kız grubun lideri, daha da beteri grubun en pısırığı ise, prim yapma açısından seni herkeşlerin içinde rezil edebilir.Grubun en zayıf halkasından gruba girip, kıza hiç ilgi göstermemen lazım, sonra işte aynı şekilde bir anda seri kroşeler.

Elin ayağın düzgün mü ve nasıl bir karakter yapısına sahipsin bilmiyorum fakat;

- Komik çocuk olma.
- Kızların yanında her daim rahat ol, kasılma.
- Birşey söyliyecem diye gayret sarfetme, sonra eöö diye kalırsın.
- Komik çocuk olma.
- Komik çocuk olma.
- Komik çocuk olma.
- Gözlüğün varsa çıkart.
- Makosen ayakkabı giyiyorsan giyme.
- Simitçi bıyığın varsa kes.
- Favori bırak.

Ben en son dershaneye gittiğim zaman metro yeni açılmıştı.
O yüzden bilmiyorum öğle tenefüsü var mı yok mu, ama işte uydur sen bunları duruma.

Gerekirse dünyanın en yüzeysel insanı ol.

Ama bana sorarsan o kızdan hayır gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ya alexi tavlamak kolay tavlama kismini hallederim. benim tanismak icin bi yol bulmam lazim. tanismak bütün problem. tanisabilsem gerisi kolay. tereyagindan kil ceker gibi alir hatunu takarim koluma da. TANISAMIYORUM YA!!!

hale bak 20 yasina geldik tavsiye araniyoruz milletten:D

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 12:48 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kız karşıdan gelirken hammerhead ile arkasına geçmeye çalış. Menzilin dışında da olsa makinalılarla ateş et, bu arada bared roll ile mermilerden kaçmaya çalışacaktır, senin irtifan daha yüksek olacağından hemen break'e kalkışmaz. Barred rol ile hız kaybedecek, sen bu arada menziline girip topunu ateşlemeye başlayacaksın. Sabırlı ol, ama geç de kalma. Bu ne be!!! :D Herkes ayrı bi saçömalamış, ama ginaly daha bi güzel saçmalamış :))))
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu tip şeylerde hep sonradan pişman olursun lan gidip konuşsaydım 2 dakka ne vardı dersin. git kızı en uygun gördüğün zamanda çek kenara 1 sn birşey konuşmak istiyorum de, ben en büyük hayranınım pls hastanım ölüyorum ne dersen de, seni daha iyi tanımak istiyorum telefonunu werirsen aramak istiyorum, merak etme zırt pırt rahatsız edecek değilim de böyle dobra dobra ama kelimeler bunlar değil sen süsle biraz ne bileyim şebeklik falan yap kıza az. sora ara konuş hallet işte. sonra pişman olma lan konuşsaydım işte ne vardı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...