Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 şöyle bir şey yapalım. her ırkın /dance hareketini kayıt edelim (tabii ki interface olmadan, lvl 1 kıyafetleri tercih edilir) sonra da bu dans hareketinin alındığı müzik sahnesinin o harekete uyan kısmını da kayıt edelim. böylece her wow race'in (male ve female) dans hareketiyle, o dans hareketinin aslının videolarını çıkarmış oluruz. biliyorum, wow ile ilgili bir sürü dans videosu var. ama bunların çoğu, karakterleri dans ettirerek, arka fona da kendi kafasına göre bir müzik koydukları videolar. benim dediğim ise, wow'daki dans hareketi ve o hareketinin aslının karşılaştırması olacak videolar hazırlamak. videolar belirli bir formata göre hazırlanır. mesela 640x480'di yanılmıyorsam wow'daki en düşük çözünürlük. ancak diğer ayarlar hep maximuma ayarlanır. böylece karakteri net ve kaliteli görebiliriz. wow ve gerçek dans sahnelerinin kesip hazırladığınız videolar fix boyutta olur. herkes bu fix boyuta göre hazırlar videoyu. 640x480 mesela. bu videolar ayrı ayrı dosyalar halinde hazırlanır. istenirse sonra tüm videolar, daha sonradan, arka arkaya sıralanır. veya karşılaştırmalı sahneler için wow sahnesi solda, gerçek sahnesi sağda birleştirilmiş şekilde hazırlanabilir. yani wow'dan çektiğiniz sahneyle, orjinal sahnelerin videolarını hazırlarken, herhangi bir birleştirme, efekt felan yapmassanız, bu ayrı videoları sonradan istenildiği gibi birleştirilme imkanı olur. neyse, anladınız umarım demek istediğimi. benim aklımda kalan wow race dance hareketleri, şu sahnelerden alınmış, sizin de bildikleriniz varsa ekliyebilirsiniz. orc male: mc hammer - can't touch this human male: saturday night fever'da john travolta'nın dansı draenei male: daler mehndi - tunak tunak tun blood elf male: napoleon dynamite'teki dans sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Dediğin biraz zor. Mesela Night Elf female dansını yapan Alizee isimli fransız hatunun bir sürü dans videosunda parça parça bulabilirsin hareketleri yani 1 den fazla videoyu editlemen gerekir ki çok uzun sürer. Yani üstüne oldukça uğraşman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Aslinda benim aklimda da bi proje var dansla ilgili olarak. Saglam bir arabesk muzik esliginde dansli, aglamali, emotion li bi klip cekmek.. aklimda tam bisi oturtursam baslicam bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Böyle bir video zaten var, vaktinde izlemiştim ama nerden bulursun bilemem. Youtube? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bloodelf femaleler hangi dansı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 buyur videosu burda http://www.youtube.com/watch?v=GBxWE_U7x2w kasmayalım kendimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ALİZEEEE bühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hehah alizzenin de surat bebek gibi kıçı dağ gibi ne biçim kombinasyondur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar