Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Gerizekalı bi grup çocuktan başka birşey değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 yetersiz beyinleri ile ufacik egolarini amacsizca tatmine girismis, bi grup denyo. tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 +REPUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 +KAPUT arkadaşlar kafayı bozmuşlar ya oradan şey ettirdim.. almanca kaputt gibisinden bişi gibi.. yani.. neyse işte ben gideyim artık.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Ragnar üye § 19 March 2007, Monday - 10:02 Onlar iyi veya kötü bişey yapmışlar. PEKİ BİZLER NE YAPTIK kötü bisey yapmadik [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 14:49 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 oradaki cok bilgili, cahil olmayan, 6 aylık programlama biglileriyle kendilerini "hacker" zanneden arkadaslarımızı kutlamıorum cunku ii halt etmisler. hacker nedir ne demek diildir bunu kavrayamamıslar, vandallık yaomayı pek bir "tezek" zannetmisler. Bide böyle utanmadna postlarında "Allah, din vs vs" kullanıorlar. Aralarından Kur'an okuyan varmı acaba, zannetmiorum, neden? Kur'an a göre bile (ki sahsen deist im Kur'an ada %100 inanmam) affetmek sevap bunlara karsılık vermekse (hele ki böyle vandal bir bicimde vermek) günahtır. Ne diyeyim ya Allah'larından bulsunlar yada gerçekten Hackerlardan. Bunlar gitsin hekır oynaya dursun Avrupalılarda bizim ki gibi özgür, sansürsüz (!) internet kullanan ülkeleri taklit edip bu "hek" ledikleri sitelere mahkeme kararıyla erişimi durdursunlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 emege saygi, terazilere tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Çok komik ya. Tiplere bak, vatan için yapmışlar. Peh peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: emege saygi, terazilere tik +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 yönlendiren yokmu anasini satim hiç bu denyoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Polat alemdar klanına ait bu zibidi bebeler,mouse'un kablosuyla dövecen bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Zibidi bebeler diyosunuz da, ben bunlarin 18 alti oldugunu hic sanmiyorum ki eminim aralarinda 20+ bircok kisi vardir. Yonlendirilecek yasi coktan gecmislerdir bence. Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdirden anlamazsa, artik hakki kotektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 "nuh ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bak mesela bu islerle ugrasacaklarina, TDK'nin sozlugunu acip her biri birer kelime/deyim/atasozu girerekten bir sozluk sitesi olustursalardi, Mumu bana "nuh olmasin" demeden once oraya bakar, nush oldugunu gorurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 En kıl olduğum yorumlardandır oradaki de ayrı yazılır tarzı sırf laf sokma (düzeltme değil laf sokma) için atılan mesajlar. Fazlamesai çok sevdiğim bir sitedir ama sırf bu tür yorumlardan parçalayasım geliyor pc yi bazen. Eyvallah düzeltmek için atılır mesaj ama içinde laf sokma çabasını görünce tahammül edemiyorum kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hepinizi hackliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar