Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bucuklugun Mucevheri. cewrilmis bulunmakta satisa sunuldu. 13 m a alabilirsiniz kitapevlerinden. aldim resmini de koyucam da scanle falan urastirmayin beni gidin alin iste..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 obur ivir zivirlar sayesinde asagida kaldi up ulan[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hemen alayım sabırsızlıkla ihtişamla felan filan bekliyordum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Kapak resminin daha duzgun olmasini beklememle beraber, kitabi buyuk bir aclikla alip okumaya basladim. Herkese tavsiye ederim.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ondan öncekilerin hepsinin türkçe halfling's gem yani buçukluğun mücevheri ile birlikte kalanları ingilizce okudum(arkadaşım saolsun)Aslında türkçelerinide alcaktımdan şimdi bedwryin kılıncını alcam[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben valla en The Legacy of Drow dörtlemesinin sevdim hatta 4ü birden ansiklopedi misali satılıyo arkadaşım almıştı ondan okudum. Onunda ilk ikisi çok güzel.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Azmodai, 25 Şubat 2003 22:09 tarihinde demiş ki: butun seriyi okudum, ve bence iwd 'in 2. kitabi en guzeli (13 kitap var su an tum serideh hepsini okudum hic biri iwd kadar ii degil[hline]gunde bir kez tiklayin, sevaba gecin. Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell 13 kitap mı? 3 tane Darkelf 3 tane İcewind Dale 4 tane Legacy of the drow 4 tane paths of darkness 1 tane de a thousand orcs Bence en güzel kitap Siege of darkness tı Ben de şu an silent blade i okuyorum merakla ilerliyorum kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bidakka bi hesaplayalım 3 + 3 + 4 + 3 + 1(thousand orcs :D) = 14.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 4 lü den sonra gelen seri de 4 lü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar