Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buzyeli Vadisi Uclemesi 3. Kitap

Sly-One

Öne çıkan mesajlar

Ondan öncekilerin hepsinin türkçe halfling's gem yani buçukluğun mücevheri ile birlikte kalanları ingilizce okudum(arkadaşım saolsun)Aslında türkçelerinide alcaktımdan şimdi bedwryin kılıncını alcam[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Ben valla en The Legacy of Drow dörtlemesinin sevdim hatta 4ü birden ansiklopedi misali satılıyo arkadaşım almıştı ondan okudum. Onunda ilk ikisi çok güzel.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 25 Şubat 2003 22:09 tarihinde demiş ki:
butun seriyi okudum, ve bence iwd 'in 2. kitabi en guzeli (13 kitap var su an tum serideh hepsini okudum hic biri iwd kadar ii degil[hline]gunde bir kez tiklayin, sevaba gecin.

Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin
Fire in the discoooo
FIRE IN THE DISCOOO
fire in the, taco bell

13 kitap mı?

3 tane Darkelf

3 tane İcewind Dale

4 tane Legacy of the drow

4 tane paths of darkness

1 tane de a thousand orcs

Bence en güzel kitap Siege of darkness tı

Ben de şu an silent blade i okuyorum merakla ilerliyorum kitapta
Sosyal ağlarda paylaş

Bidakka bi hesaplayalım 3 + 3 + 4 + 3 + 1(thousand orcs :D) = 14.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...