n3mrut Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sevdiğiniz kişinin,sizi sevip başkasınla olmasınımı ? Yoksa Başkasını sevip,sizinle olmasınımı ? İstersiniz ? Bir ömür boyunca.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 alla alla beni sevip benim yanımda olamıyo yani? yok ole bi fonksiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sen beni sev, ben kızın yanında olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ikisinide istemem çünkü ikiside çok aci verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Acı çekme isteği. Bu olaydan zevk alma. Ortama emo havası katma. Hatta çok çok abartıp 6 yaşından beri gülmeme durumu mevcut değil çok şükür. İkiside kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 (bkz. iki ucu boklu değnek) (bkz. viki gel artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 o başkasına acı vermek istiyosan ikincisi güzel bi yol. ama sonuç itibariyle ginaly bkz 1 cuk oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 benim içinde veya herhangi bir tarafında bulunduğum bir durum değil bu :) bir yerde okumuştum bu soruyu test gibi bişey..yoklama yaptım bakalım ne diyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ikisi de zor yyaa...istemıorum boyle çelişkiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 uzun vadede bakıosak olaya, sevdiğim kız ikisini de yapacak kadar kaşar olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bazen kaşarlıkla alakası olmuyo bu durumun. şimdi farkettim mesela yonjayla filan o kadar dalga geçmemizin sonucu olarak gerçek dünyadan biz de uzaklaşıyoruz galiba yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çok uzun bi ilşkiyse kaldırılacak gibi değil abi. yok onu seviyorum,yok böle,yok 3 kalp falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Her iki durumda intihar sebebi benim o yüzden bu soruya cevap vermeme hakkımı kullanıyorum :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 beni seviyormu onu bile bilmiyorum ama onu kimseyle payla$amam... hatta aklıma geldi yine kötü oldum neden açıyorsunki böyle topicler ya olanı var olmayanı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 sado mazo mu takılıosun, nesin sen. çık dışarı çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yahu hiç işiniz yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ben olsam kıza learn to play ur sex derdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bu kadar da ironi fazla artık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya da; pöpülesyönümüzü daraltarak (daltarak gibi lan, kelimeye bak hehe. öhm, eet) örneklendirelim. bir E gezegeninde ali ayşe ahmet ve fatma var. ali ayşeyi seviyo, ayşe ahmeti seviyo, ahmet fatmayı seviyo ve fatma da aliyi seviyo olsun. ayşe ahmete versin, fatma da aliye versin. zaten kızların yukarıdaki acı tabloya göre istedikleri de buydu. kızlar memnun yani durumdan. ama ahmet fatmayı istemekte ve ali de ayşeyi düdükleme peşindedir. eğer pöpülesyonumuzdaki tüm bireyler bilinçli sevişme adabına uygun davranırlarsa, birer postanın ardından eşleri takas ederek erkekler de marginal utilitylerini maksimize edebülürler. takas işlemi her postanın ardından bir kez daha gerçekleştirildiği takdirde her bireyde söle bi düşünce oluşur; "başkasını sevsin ama benimle sevişsin, sonra bende başkasını seviyim ama o da başkasıyla sevişsin." bu arada neden E diye bi gezegendeyiz onu hiç bilmiyorum. zaten gezegenlerine bula bula "E" diye bi isim bulmuş olan bir halktan bilinçli sevişme adabına uymaları beklenmez. daraltılarak örneklendirilmiş popülasyonda epi topu 4 tane bireyin sevişip sevişip eş deiştirmesi elbette kolaydır. bunu geniş kitlelere uygulamak facia ile sonuçlanabilir. bir süre sonra kimin kime verdiği belirsizleşir. es kaza ikinci üçüncü oğul döller birbirine vermeye kalkarsa karından bacaklı, götünden kollu mutant bireyler ortaya çıkabülür. bu mutantlardan da anca "E" diye gezegen adı bulmaları beklenir zaten. işte pamuk prenses böyle ölmüştür. günün menüsü: patlıcan kebabı, pirinj pilavı, keşkül kız: zilhiban erkek: amörtüsör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 aha o.c ye dönmüş bu yaf ehe günümüzde bunu yapmıyorlarmı zaten e gezegenine ne gerek varkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 işte E gezegeninde herkes böyle yapıo bizim buralarda böyle diilki, döngüyü bozan biri kesin çıkıo malesef. kendilerine saklıyolar kız arklarını. onlardan sonrakilerin hepsi (ki onlardan sonrakiler biz oluyoruz) sölemesi ayıp abazan kalıo. devlet bize yardım etsin edit: anlam kargaşası giderildi etüt: önçalışma [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 23:55 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 aha süpersin yaf:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar