Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Server adresıne CSBETA.KOLAYOYUN.COM yazın ortalama pıng kablo da 30 ıla 60 arasında oluo www.kolayoyun.com .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 betası peh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 1.6 için download adresi versene çekeyim[hline]22 Agustos 2003 wildpervert: asudgasudhas7udahsda dopis : buna zati bak kari g*tunu acti desen SDDSDSDLFJSDKOJFSDJHFNSDKJHFSDKJ yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 steam i kur o ztn otomatık yukluo 400 mb ı[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Bugün kolayoyundaydım.Bomboş ya bikaç kişi gelinde çevirelim.Ama acayip süper olmuş.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Evet bende kolayoyunda idim.Moncain'le biraz oynadık.Gerçekten yeni silahlar tactical shield,silah ayarlamaları,yeni harita dizaynları oyunun genel atmosferi çok değişmiş.Biraz daha gerçekçilik katılmış.Kesin oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ctlerde shield var sanırım teroristlerde ne var onu karşılamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 korsan cd ile oynuyamıycaz herhalde? ısmarladım hala gelmedi hl cdsi..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hl yüklü olması gerekli değil beta 1.6 için[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Bu arada CS 1.6 çıktı steam 2.0'dan indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 beta diil yani ha? kaç mb peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Üçyüzküsür mb... Dial up olmak ayıp birşeymi ya? grr[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 total 388 mb - progamer'ın 25 eylül sayısında verilecekmiş.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 steam full indirdim 723mb. her mod var artikin. ilk başta çok yavaş geldi. aç dersin oyun açılmaz falan. sonra birden açılmaya başladı. bi kaç tfc serverina girdim yabanci. fena deildi. serverlar boş biraz. geliştirilirse süper olur bu steam denen olay...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar