beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 18 Mart Pazar gecesi, 19.30da Taksim Gitar Cafe'de, 1.5 saatlik bi program yapıyorum grubumla. Bizden sonra Nth çalacak. Repertuar şöyle : Joan Jett - I Love Rock 'n Roll The Doors - People Are Strange, The Doors - Break On Through Porcupine Tree - Sound of Muzak Porcupine Tree - Open Car Pink Floyd - Comfortably Numb Pink Floyd - Have A Cigar Pink Floyd - The Happiest Days of Our Lives (Another Brick In The Wall) Micheal Jackson - Black Or White Led Zeppelin - Good Times, Bad Times Led Zeppelin - Whole Lotta Love Skunk Anansie - Weak Santana - Put Your Lights On Camel - Pressure Point Pain Of Salvation - Reconciliation Opeth - To Rid The Disease Deep Purple - Soldier of Fortune Giriş beleş buarada.
tellos Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 karşıya gececem zaten bügün,o saatde orda olursam ugrarım babincm:D
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gelirdim de yurtdışındayım =( heh. people are strange i burda benden iyi bi wen söyler iddia ediyorum :p kolay gelsin.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 projelerimi falan yetiştirebilirsem uğrayacagım efenim, biliyorsunuz.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Of mükemmel repertuar tam alıp götürür. Ama ben de Sly ile aynı kaderi paylaşıyorum ne yazik ki. İyi eğlenceler hepinize.. Kayıt isterük haa. :)
beybin Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konser çok güzeldi ya=) Kaçırdınız!
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 amann sen sölüyosan nesi güzel olcak be =)
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 merak ettim valla geldimde inş bidaa olurda kaçrımayız
Öne çıkan mesajlar