Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğum günün kutlu olsun,ama ben yokum...

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Aramak istersin arayamazsın, mesaj atmak istersin yavan gelir, bosver dersin bosveremezsin icini kemirir..Seni terketmiştir,yoktur artık hayatında arada sırada denk gelirsin bakmak istemezsin ama içindeki çocuk bakmanı söyler,göz göze gelince ellerin titrer,yutkunursun..Artık bitmiştir senin için yanına gidip konuşamazsın,öyle yaa sevseydi bırakmazdı..Bir gece oturmuş nette boş boş gezinirken telefonun çalar,birşeyi hatırlatan nottur ses..Bir bakarsın telefona ona hitap ettiğin isim ve not vardır,doğum günüdür yarın,söversin neden silmedim diye,belki de silmemişimdir bilerek,hatırlamıyorum.Aklına düştü ya çıkmaz artık için içini kemirir aramak,mesaj atmak istersin peki ne bekliyorsun der içindeki çocuk yarın sana dönmesini mi?Sevseydi bırakmazdı yalanını söylersin kendine yine hiç inanmadan..sadece içinden eski günleri aklına getirirsin,üzülürsün,söversin...

rüzgarla kardeş olduğum o günleri hatırlıyorum
deliler gibi nefes alıyordum deliler nasıl nefes alırsa...ve seni görüyordum her güzelliğin her güzelinde
her düşün en güzel yeri sendin
ve sen doğmuştun ya
doğmuştun da doğmuştun
hani benim olmuştun
hani hani..
balıklar gibi...
işte o gündü kutsal olan...o gündü milat o gündü tüm günlerin en güzeli...
kutlamak derken bir hışırtı yetmezdi ki mumların ışığında söylenen..ne şarkı ne alkış..gök gürlemeli yerler yırtılmalıydı sana layık olacak şekilde..
sendin
senindi..
karlar yapğıyordu her seferinde ve kardan adamdım her seferinde
senin doğum gününde
gözleri kömür!
burnu havuç!
ve bir gün yok olacak olan!
asla ve asla varolmayan...

Doğum günün kutlu olsun,hayatta herşey gönlünce olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

ya$ayan bilir durumu.diyecek pek bir$ey de yok aslında.hayatıma girdiğin için "iyi ki doğdun" mu demek gerek yoksa beni bu kadar üzdüğün için "ke$ke doğmasaydın" mı?herhalde buna dü$ünmeden anında cevap verebildğin zaman,hiç umursamayıp gülüp geçiceksin.

ogün sanlısoy-diyorlar iyi gider bu gece.

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 00:06 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi geçer. Alışırsın.
Bir çok insanın başında bu tip ilişki geçmiştir. Unutulmuyor aklından onun ismini telefon numarasını simasını kazıyamıyorsun ama onsuzluğa alışıyorsun.

Bende bir zamanlar senin gibiydim bundan taaaaa 4 - 5 yıl önce. Hatta ayrıldığımızda patiye gelip destan gibi bir yazı bile yazmıştım. Belki hatırlayanlar olucaktır.

Sana verebileceğim 1-2 tavsiye.

Kesinlikle arama, kesinlikle mesaj atma. Giden gitmiştir. Şu saatten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz buna emin olabilirsin.
Onun için sen hayatını yaşamaya devam ederken önüne çıkacak insanlara vakit ayır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı şeyler o kadar basit olmuyor yaşadığı zor günleri burada bize nekadarda aktarsa biz o olmadık evet sorunlar yaşaşadık ama o değildik orada da değildik göremedik bazı şeylere gülmenin zamanın acıyı yaşadığın zamanda yapamazssın..kedini berbat hissetmek senin sadece kendini bulmana yardım edecek evet yeni bir senle karşılaşacaksın sevmiyceksin belkide ama bunada alışacaksın... Herkes sana bakıp buda geçer sözlerini söylecek bazen sen bile kanıcaksın bu lafa ama aslında hepimiz biliyoruz ki sadece mış gibi davranıp avutuyoruz o kadar. Bu da neye yarıyor yarını geçmesini sağlayıp diğer günleri karşılamaya....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...