A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Aramak istersin arayamazsın, mesaj atmak istersin yavan gelir, bosver dersin bosveremezsin icini kemirir..Seni terketmiştir,yoktur artık hayatında arada sırada denk gelirsin bakmak istemezsin ama içindeki çocuk bakmanı söyler,göz göze gelince ellerin titrer,yutkunursun..Artık bitmiştir senin için yanına gidip konuşamazsın,öyle yaa sevseydi bırakmazdı..Bir gece oturmuş nette boş boş gezinirken telefonun çalar,birşeyi hatırlatan nottur ses..Bir bakarsın telefona ona hitap ettiğin isim ve not vardır,doğum günüdür yarın,söversin neden silmedim diye,belki de silmemişimdir bilerek,hatırlamıyorum.Aklına düştü ya çıkmaz artık için içini kemirir aramak,mesaj atmak istersin peki ne bekliyorsun der içindeki çocuk yarın sana dönmesini mi?Sevseydi bırakmazdı yalanını söylersin kendine yine hiç inanmadan..sadece içinden eski günleri aklına getirirsin,üzülürsün,söversin... rüzgarla kardeş olduğum o günleri hatırlıyorum deliler gibi nefes alıyordum deliler nasıl nefes alırsa...ve seni görüyordum her güzelliğin her güzelinde her düşün en güzel yeri sendin ve sen doğmuştun ya doğmuştun da doğmuştun hani benim olmuştun hani hani.. balıklar gibi... işte o gündü kutsal olan...o gündü milat o gündü tüm günlerin en güzeli... kutlamak derken bir hışırtı yetmezdi ki mumların ışığında söylenen..ne şarkı ne alkış..gök gürlemeli yerler yırtılmalıydı sana layık olacak şekilde.. sendin senindi.. karlar yapğıyordu her seferinde ve kardan adamdım her seferinde senin doğum gününde gözleri kömür! burnu havuç! ve bir gün yok olacak olan! asla ve asla varolmayan... Doğum günün kutlu olsun,hayatta herşey gönlünce olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ares öldürdün lan beni! oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 aynen yasadim ayni duygular bu yuzden nil karaibrahimgil - ruzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 şu an Anathema'dan one last goodbye dinliyodum hemen tavsiye ettiğin şarkıyı indireyim black,saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 evet. balıklar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Zarar verme kendine. Git uyu. İlerde gülüp geçeceğin şeyler olsun bunlar, kendi kendine verdiğin zararlar yüzünden onu suçlayıp sinir krizleri geçirmene sebep olacak şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Eğer şu an buna üzülmezse ileride neye sevinecek ? hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bu olayı hatırlayıp umursamayacak durumda olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Saolun ilgilendiğiniz için,çok üzüldüm çok süründüm,öğlen 2'de içmeye başlayıp akşam sızana kadar içtiğim günler oldu..Artık bişeyler öldü bende de ama işte olmuyor aklına gelince hemde böyle birgünde hiç olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 içki içmeden üzülmeye bak. daha sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 İçki olmaz. Atarax lazım sana. En yakın eczaneden atarax alıyosun, 1.5 porsiyon ilacı bir bardak soğuk suyla içiyosun ( dikkat su içerken uyuyakalıp boğulma). 2 gün sonra uyandığında tek hissettiğin şey başağrısı olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ya$ayan bilir durumu.diyecek pek bir$ey de yok aslında.hayatıma girdiğin için "iyi ki doğdun" mu demek gerek yoksa beni bu kadar üzdüğün için "ke$ke doğmasaydın" mı?herhalde buna dü$ünmeden anında cevap verebildğin zaman,hiç umursamayıp gülüp geçiceksin. ogün sanlısoy-diyorlar iyi gider bu gece. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 00:06 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 merak etme zeytin,prozac kullandığım bile oldu,uyandığımda ilk yaptığım şeyde bi bira içmekti:/Şimdi kalmadı o eski alışkanlılar içki arasıra içiyorum,ama yaptıklarım için hiç pişman olmadım,hayatım boyunca da olmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Prozacın placebo etkisi olmadığına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Prozac nedir ya ? Üzgün halimle bizim bakkal yakaladı beni prozac yazdı kullan geçer diye. Tuhafiyecilerde bile satılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 haklısın. prozac toplumu olmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 offf yapmayin boyle prozacla kendi kendine ickiyle olucak isler degil cikarsin aleme ister kizla ister erkek arkadaslarinla icersin rakini vodkani birani bak sabaha bisey kaliyor mu :) tabi bu care olmaz asla cunku hep aklindadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hepsi geçer. Alışırsın. Bir çok insanın başında bu tip ilişki geçmiştir. Unutulmuyor aklından onun ismini telefon numarasını simasını kazıyamıyorsun ama onsuzluğa alışıyorsun. Bende bir zamanlar senin gibiydim bundan taaaaa 4 - 5 yıl önce. Hatta ayrıldığımızda patiye gelip destan gibi bir yazı bile yazmıştım. Belki hatırlayanlar olucaktır. Sana verebileceğim 1-2 tavsiye. Kesinlikle arama, kesinlikle mesaj atma. Giden gitmiştir. Şu saatten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz buna emin olabilirsin. Onun için sen hayatını yaşamaya devam ederken önüne çıkacak insanlara vakit ayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sevseydi birakmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bazı şeyler o kadar basit olmuyor yaşadığı zor günleri burada bize nekadarda aktarsa biz o olmadık evet sorunlar yaşaşadık ama o değildik orada da değildik göremedik bazı şeylere gülmenin zamanın acıyı yaşadığın zamanda yapamazssın..kedini berbat hissetmek senin sadece kendini bulmana yardım edecek evet yeni bir senle karşılaşacaksın sevmiyceksin belkide ama bunada alışacaksın... Herkes sana bakıp buda geçer sözlerini söylecek bazen sen bile kanıcaksın bu lafa ama aslında hepimiz biliyoruz ki sadece mış gibi davranıp avutuyoruz o kadar. Bu da neye yarıyor yarını geçmesini sağlayıp diğer günleri karşılamaya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çok içten yazmışın,gözlerim doldu.. üzülme diyenlere aldırma sen,üzülmeye devam et.. tamam biraz zaman sonra eskisi gibi koymucak sana bu olaylar ama şuan koyarken,içinde biryerleri acıtırken üzül,o duyguyuda tat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Eksik olmayın arkadaşlar,bütün gün telefonumu kapalı tuttum,çıktım dışarı tek başıma dolaştım bol bol sigara içtim,bi cafeye oturup sade nescafe istedim,dışarı baktım baktım,eve döndüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hissettiğin duyguların bile güzel bir yanı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bardağın dolu tarafından bakmak istiyorsan evet haklısın,ama aşk acısı çeken bilir derler yaaa,hakkaten öleymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 en azından hissediyorsun buda iyi birşeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar