bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ite kaka bi mac aldik. Burak a artik birsey soylemiyorum sakatlanir diye dua ettim olmadi. Eger bu macta taraftar olsaydi burak bu kadar uzun oynayamazdi. Ben ilk defa gordum bu kadar etkisiz bir adam besiktas ta / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya şu burak biraz akıllı olsa aslında çok yetenekli ama acaip itici geliyor bana nedense. sahadaki oyuncuların biraz mütevazi ve sevimli olmaları gerek. henry, ronaldinho gibi adamlar hakemlerin yanlış kararlarında bile gülümseyerek devam ediyorlar oyunlarına. ve bu sayede de sempatik oluyorlar. bizim oyuncuların %99 u itip kakmaya, tavır koymaya programlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 buraktan adam olmaz demiştim ben. antalyadayken sövüyoduk o adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya burak yine etkisiz 1 kişi eksik oynatio ibrahim akın hem 1 kişi eksik oynatio hem de onun yerine kütük koysan atacağı golleri harcio bu maçta da yine gösterdi hünerini zaten gs maçında kaçırdıkları yüzünden sene sonunda puan eşitliği olursa gs önümüzde yer alcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Geçen yıl "EL" diye tutturanlar lütfen bu akşam burak'ın ardı ardına yaptığı el-kol hareketlerine baksın,tamam gollük pozisyonlarda yapmadı ama bir defa yapmışsın,ikinciyi ne diye yaparsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Ares maksat laf olsun canin mi s1kk1n cnmm Burak a soven sovene gelmissin hala el diyosun.Gol yok bisey yok top kesip durdu icimden en az 10 kere gecirdim insallah kirmizi gorur diye gormedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 40 dolara satmistim besiktasi, nobre kurtardi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Şu Burak ve İbrahim Akın ı Gs ve Fener e versek ilk 11 oynamak şartıyla, kesin şampiyonuz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 biz de beşiktaş bıraksa da alsak diye bekliyoduk zaten. ayrıca ibrahim akın ilk zamanlarında süper topçuydu, demek ki sizin antrenörler adam edemedi çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 kendi kendini yedi ibrahim akın fazla bile şans verildi mümkünse bidaha şans verilmesin dicem ama kadro çok dar yedek adam yok. 4 yabancıyla oynatan yönetim utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ibrahim akinin kacirdiklarinin yarisini atarim ben, herhangi bi topcu da 90%ini atar. adam bariz gol harcama makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ibrahim akin bencil futbolcu o yuzden kendini mahvetti istedigin kadar sans ver.Pas yapmayi ogrenemedi topu kaybedecegini anlayinca pas veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 denk güçlerin mücadelesinden bjk galip ayrılmış sdgfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hoca gor bunlari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ibrahim akın aslında sol kanat oyuncusu.Bu adamdan bır forvet yapma merakı var ben bunu anlayamıyorum.Bende umudu kestım ondan. Ancak burak ıcın aynı seylerı soyleyemem.Gecen sezon 2.lıgte oynayan bır adamın 1 sezonda Beşiktaş'ta süper top oynamasını beklemek sacma olur.Daha zamana ve şansa ıhtıyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bi de ibrahim akın sadece gol atmak isteyen bi adam, sanki gol atmadan takıma faydalı olamayacakmış gibi ille de gol diye tutturuyo sonra atamayınca morali bozuluyo. hiç unutmuyorum bi maçta vurmuştu top direkten döndü delgado tamamladı gol oldu adam ağlıcaktı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 o mactan sonra ozur falan dılede ama hıkaye benım gozumde orda bıtmıstı zaten.Gs ye gıder gıbıme gelıyor sozlesmesı bıtınce ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 valla iş yapacaksa fena adam değil, bizim sol kanatta arda var gerçi şans bulamaz fazla ama arda sağa çekilirse solda hasan, ergün ve bilimum türevlerinden daha iyi iş yapar. gol için bi tarafını yırtmayacak tabi, kanat oyuncusu olacak adam gibi orta kesecek fazlasını istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 İbrahim Akın bu haliyle Ankaraspor'da ilk 11 çıkamaz... Kendine çeki düzen vermeli diye düşünüyodum bayadır ama artık o inancımı da kaybettim. Futbolcu değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ilhan mansız ankaragücünde tekrar futbola geri dönüomuş hehe valla ilhanın ölüsü ibrahim akını 10a katlar keşke devre arasında alsaydık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 yavaş katlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Yeni Pascal imiz. Aleme inat.! bik bik yapmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ahaha süper veled ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Kucukten pascallar yetıstırmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yarıldım velete ya. [spo]-en büyük fener -siktir lan [/spo] ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar