Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mds ve fb!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aaa sanırım anladım neden çalışmadığını...

dosya indi olarak görülüyor fakat inmemiş... birnevi bozuk yani neyse ama olsun en azından tam inerse nasıl açcagımı öğrenmiş oldum...

ee bu arada baldurs gate 2'nin torrentini bilen varmı?
Mesaj tarihi:
said:
dosya indi olarak görülüyor fakat inmemiş... birnevi bozuk yani neyse ama olsun en azından tam inerse nasıl açcagımı öğrenmiş oldum...

Kullandığın torrent programında bitmiş mi gözüküyor? Bazı torrent programları sen daha indirmeye başladığın anda, sabit diskteki yerini sağlama alsın diye, dosya boyutu neyse o boyutta hayali bir dosya yaratıyor.

Boyutuna bakıp indi sandığım mp3'leri açamıyordum ben de.1 saat codec aramıştım ne biçim mp3 bunlar diye. Sonradan çakmıştım olayı :p.

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 09:43 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ayy yazuk du aplod edeyim bari torrenti :D

http://rapidshare.com/files/21690355/Fallout2.torrent
bu arada oyunda speech, stealing gitmeniz önerilir. birde bu devasa bossa neden dalıyorsunuz ki :) makinaları çalıştırın halletsin

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 00:22 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
MDS MDF benim bildiğim blindwrite formatı. Bazen özel ayarla çekmek için Blindwrite ile yazmak gerekiyor. Çok erken ve yetersiz releaseler dışında lazım olmaz gerçi. Daemon Tools açabiliyor.
  • Yeni Oluştur...