Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yok yahu cd öyle istemiyor boş cd istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: patch i yaptıktan sonra da o patche uygun crack dosyası gerekebilir. Hayır crack falan gerekmiyor. Daha 3 gün önce yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 aaa sanırım anladım neden çalışmadığını... dosya indi olarak görülüyor fakat inmemiş... birnevi bozuk yani neyse ama olsun en azından tam inerse nasıl açcagımı öğrenmiş oldum... ee bu arada baldurs gate 2'nin torrentini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 onu biz bilmiyorum torrent siteleri biliyo :) mesela isohunt.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: dosya indi olarak görülüyor fakat inmemiş... birnevi bozuk yani neyse ama olsun en azından tam inerse nasıl açcagımı öğrenmiş oldum... Kullandığın torrent programında bitmiş mi gözüküyor? Bazı torrent programları sen daha indirmeye başladığın anda, sabit diskteki yerini sağlama alsın diye, dosya boyutu neyse o boyutta hayali bir dosya yaratıyor. Boyutuna bakıp indi sandığım mp3'leri açamıyordum ben de.1 saat codec aramıştım ne biçim mp3 bunlar diye. Sonradan çakmıştım olayı :p. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 09:43 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ehehe evet önce yer açıyor dosyanın boyutu kadar, torrent programında bitti görünüyorsa açılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bu arada bazı torrent programları değil, tüm torrent programları böyle çalışıyor galiba. Emin değilim. Yanlış bilgi vermeyelim de.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 eee şey oyunu yükledim bu sefer oyunu çalıştırırken hd'nizde en az 20 mb boş yer olması lazım diyor. lan yuh 40gb boş yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hmm bana da olmuştu bi ara. Nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Dediğim patch'i yükledin mi? Yüklemediysen yükle bir de öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 patchle düzeldi evet oynuyorum ne güzel... ay lav faloğt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 evet şimdi sıra geldi bu torrent dosyasını benle paylaşmana (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ben dün cektim rapidden.bugün catır catır oynuyorum.ugrasılmaz torrentlarla .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 parça parça indirmek fitillerimi ateşliyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Unarmed ya da meleeye abanmayın. Horrigan ezer sonra. Dmg almıyor lan adam ripperdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ayy yazuk du aplod edeyim bari torrenti :D http://rapidshare.com/files/21690355/Fallout2.torrent bu arada oyunda speech, stealing gitmeniz önerilir. birde bu devasa bossa neden dalıyorsunuz ki :) makinaları çalıştırın halletsin [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 00:22 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Heyecanı ayrı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 thxbab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 MDS MDF benim bildiğim blindwrite formatı. Bazen özel ayarla çekmek için Blindwrite ile yazmak gerekiyor. Çok erken ve yetersiz releaseler dışında lazım olmaz gerçi. Daemon Tools açabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar