Masteis Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Fallout 2'nin torrentini bulup indirmiştim. şimdi dosyalar indi fakat 2 tane indi ama uzantılarını anlamadım nasıl açcagımı. fallout2.mds << normal setup olması lazım diye biliyorum bunun ama tanımıyor(1 kb bu dosya) fallout2.mdf (600 mb civarı bi dosya buda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Daemon tool vb bir programla o 1kb lık dosyayı mount edeceksin. Sonra zaten cd varmış gibi düşünüyor bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fallout 2 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Half_Cow'un dediği doğru. CD Image olarak indirmişsin. Alcohol 120% Daemon tools ISO buster gibi programlarla açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 tenk yu gays (guys yane yanlış anlamayın ha tabi diğer yöndende isterseniz olur :P) [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 23:18 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 beceremedim ben bunu help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Şimdi bi tane "Daemon Tools" ediniyorsun. Onu çalıştırıyorsun, sağ altta şimşekli bi sembolü olacak. O sembole sağ tıklayıp çıkan menüden "Virtual CD/DVD-ROM" dan "set number of devices" kısmını seçip "1 drive"ı seçeceksin. Program bişeyler yükleyecek. Ardından tekrar aynı sembole sağ tıklayıp tekrar "Virtual CD/DVD-ROM" kısmından "Device 0 : No media" yazan yere gelip, oradan "mount image diyeceksin" ardından 1kblık dosyayı bulup yükleyeceksin. Şimdi "Bilgisayarım kısmında yeni bir dvd-rom varmış gibi olacak. O sanal dvd-romda da Fallout cdsi varmış gibi düşünecek bilgisayar. Sen de işini cd varmış gibi halledeceksin. Yalnız 1kblık dosya ile 600mblık dosyanın aynı klasör içinde bulunması gerekiyor olabilir. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Humongous Install mı ne var, onu yapınca CD istemiyor zaten bir daha. Bu patch'i kesinlikle yükle bu arada yoksa bin pişman olabilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hangi patch yani ne gibi şeyler ekliyor oyuna patchte? neyleri fixliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Yüzlerce delirten bug düzeltiyor işte sen anla. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 half dediğini yapyıorum, bilgisayarıma girmeye kalkışınca makina kasıp kitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 said: half dediğini yapyıorum, bilgisayarıma girmeye kalkışınca makina kasıp kitleniyor Bir sorun olmaması lazım. Belki sürüm farkından olabilir ya da sistemle ilgili olabilir (Bu dediğim bana da çok inandırıcı gelmedi). Not: Kısaltacaksanız Half'tan ziyade Cow'u tercih edin yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yok abi yok kasıyor makina delirecem aaaaaaaa humongolubolus diyede bi programı googleda arattım onunda acaip ilgili şeyler çıktı. kıyameti koparttırmayın laayn! fallout 2 lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bilgisayarım'dan girme, Çalıştır'dan X: (neyse artık sürücü a,b,c vs) yaz, öyle girmeyi dene. Veyahut, Nero'dan o dosyayı aç, CD'ye çek. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 00:04 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Benim yukarda yazdığım programları dene bir de. Deamon Tools'u ben çok kullandım hiç dediğin gibi bir problem olmadı ama yani madem sorun çıkartıyor uğraşma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 öylede kasıyor + boş sidi yok amanın çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 fallout2 dl linki bilen bana da link atsın pls : p instann exe halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: öylede kasıyor + boş sidi yok amanın çıldırcam Alcohol 120% yada PowerISO dene. PowerISO .mds okuyor mu bilmiyorum ama sitesine bir bak. İkisinde de boş cd gerekmiyor, sanal dvd-rom yaratıyorlar, mount edip cd varmış gibi kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Alchol cd istiyor delirtti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 oyun yüklendi de mi cd istiyor? alcohol ne cdsi isteyecek yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: oyun yüklendi de mi cd istiyor? alcohol ne cdsi isteyecek yahu. Hakkaten oyun yüklendi de şimdi cd mi istiyor. Eğer öyleyse crack gibi bişey isityor olabilir. Ona burada yardım etmem doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 eh yani half. adam oyunu torrentten indirmiş alcohol kullanmayı ögretiyosun oyunun exe dosyasının crackini ögretmiyosun :) neyse ben soyliyim eger yuklendiyse oyun ve calıstırırken cd istiyosa giriceksin gamecopyworld.com a arayacaksın fallout 2 diye karsına cıkacak no-cd crackler. oyunun versiyonuna gore indirirsin. eger o sitede bulamasan google a yaz fallout 2 no cd crack diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Benim dediğim patch'i yapsın, crack falan gerekmiyor sonrasında. Öncesinde de gerekmiyordur hatta büyük ihtimalle.. denemedim ama patch'siz çalıştırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: eh yani half. adam oyunu torrentten indirmiş alcohol kullanmayı ögretiyosun oyunun exe dosyasının crackini ögretmiyosun :) neyse ben soyliyim eger yuklendiyse oyun ve calıstırırken cd istiyosa giriceksin gamecopyworld.com a arayacaksın fallout 2 diye karsına cıkacak no-cd crackler. oyunun versiyonuna gore indirirsin. eger o sitede bulamasan google a yaz fallout 2 no cd crack diye. Yaw torrente falan dikkat etmedim ben. Kendi cdsini sıkıştırmıştır gibisinden anlatmıştım. Neyse, eğer istenirse gerçekten bi şekilde anlatırım. Zaten yörüngeye yeni oturmuşum, bi daha dışarı çıkmayı göze alamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 patch i yaptıktan sonra da o patche uygun crack dosyası gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar