Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ulan her allahın günü girip bakıyorum ofişıl sitesine. Ama yok bir yenilik. Protoss'a 4 ünite bir de bina koydular o kadar. BENİ BUNLARLA DURDURAMAZSINIZ LAN! Acaip gaza geldim. Starcraft 1'i yüklemeyeceğim fakat. Hiç çekesim yok Koreli sapıkları sadfasd O diilde. Starcraft için öle güzel bi harita yapsak mı acaba? (Üçüncüye söylüyorum lan insaf edin artık =P) [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 21:05 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abi sc nin map editörünü actım gecen gün cok tırt geldi eb ben hevelenmiştimde kod falan yazamam yanı, gidin dota oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hazır şeyleri var onların, ai falan bile var hazır. Yoksa 0 dan kasmak zor olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.15 yükleyince oldu.. sticky patch topiği 1.13.. bende 1.14 var en son budur diyordum değilmiş :) cüce gel kapışalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1.15 patch notes lazim bliizzard.com u acmaya üseniorm fsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 lethe gel benle kapış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dün oynicaktik kayboldunuz. 1.14 mu 1.15 mi yapıcas simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 scorch pathc notesda bişi yok sanırım sadece map editing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 olmaz tunca kazanacaksam oynamanın anlamı nedir? (veriyoruz gazı oynamanı garantilemek için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 servera bağlanamadım yahu ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 o sırada biz serverdaydık clientın korkup baglantıyı kesmiştir! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 mümkündür, o değil ikinci sc ye makinedkei attım registeryleri oda diğer sc nın reg editlerini kullanıp sacmaladı sanırım, niyse ödev yapıyım ben sorna kapışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar