Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Yaş ortalaması ger geçen gün düşüyor ve devam edecek. Gittikçe bilgisayarı ve interneti olan ev sayısı artmakta. Türkiye gelişmekte olan bir ülke söylememe gerek yok. Yıllar geçtikçe bilgisayar-internet ile tanışma yaşı düşüyor. ( Kardeşim trgamer mesaj odalarında her gün mesajlaşıyor-Yaş 10!) Dolayısı ile yaş ortalamasının düşmesi de normal işte... .:17:. =)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 16 yaş ile katılıyorum ortalamaya :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 en küçük benim o zmn genç pati :P 13 yaşındayıms ama bence de 16-17 dir ortalama[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ben de bi 16 atıvereyim ortaya kendimden. sanırım ortalama benim 1-2 yaş üstümde[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 17 yaşım ile katılıorum ortalamaya[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: _Sir_Lancelot_, 17 September 2003 17:08 tarihinde demiş ki: Lise 1 de 8 saat ing wardı (Anadolu Lisesi) 4saat tr dersi wardı anlayın nasıl emperyalizme yitik düştüğümüzü... başka bir dil öğrenmeyi emperyalizme yitik düşmek diye algılıyoruz. anlayın nasıl eğitimsizliğe yitik düştüğümüzü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 19 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Bence 18-19dur ortalama. Malum baya bi yükselten dinazorlarımız da var:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 18 yaşındayım Ankaradan katılıyorum hobbylerim ... :P[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 29 yaşındayım Ankrada ikametgah edip neşeli bir insanım. Doğayı ve güreşi severim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Absolut, 17 September 2003 18:21 tarihinde demiş ki: 29 yaşındayım Ankrada ikametgah edip neşeli bir insanım. Doğayı ve güreşi severim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Bir an 17 yim diyesim gelmedi yaws. Ben acaba bir 20 mi desem? Saka bier yana 85 liyim, ve ve ve Malezyadan katiliyorum(sormayin)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 4 sene sonra 20[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 16 yım[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 siteye giirin ve anketi doldurun ve merak edilen sonuç ortaya çıksın....... ANKET BURADA[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Absolut, 17 September 2003 18:21 tarihinde demiş ki: 29 yaşındayım Ankrada ikametgah edip neşeli bir insanım. Doğayı ve güreşi severim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting ben 21 yasindayim bursaliyim ............absolut la ayni oyunu oynarim...hemde ondan daha neşeliyim ;p[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bende 17 yim valla bende büyük sanıodum ortalamayı şaşırdım wallah :)[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 19 ist .[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 21...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 16 ank[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 86 lıyım. Asabiyim. Sarı$ın severim.[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ahauaha stefancım yanlış numara fanatiğe bak sen :)[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 17 20 dir sanırım[hline][b]Counselor Amor Anet Exile [Bu mesaj Amor tarafından 17 September 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 20 rule :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: _Sir_Lancelot_, 17 September 2003 17:08 tarihinde demiş ki: Lise 1 de 8 saat ing wardı (Anadolu Lisesi) 4saat tr dersi wardı anlayın nasıl emperyalizme yitik düştüğümüzü türkçeyi küçükken konuşmayı bilmezken öğrendiğini unuttun sanırım :D yani okulda 4 saat ders ile öğrenmedin[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paticik yaş ortalamasıyla ne alakası var ya[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar