Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok hoşlanıyorum ama.... :/

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar ko topiğinden çıkıp aranıza karışmaya karar verdim pati tekrar açıldıktan sonra :)

Sınıfımıza arasıra bir arkadaşını görmeye gelen çok tatlı bir kız vardı ama ben tabi çekiniyordum.Gelip gördüğü arkadaşıylada aramız iyi ; bende tanışayım dedim işte arada tanıştık falan arada geliyor herzamanki konular dersler falan konuşuyoruz...Arkadaşına telefon numarasını veriyordu bende alayım dedim böyle fırsattan istifade aldım ama kendisine sormamıştım :) Sonra ben akşam rahatsız olunca buna mesaj attım ben senin numaranı aldımda heralde sna sormamıştım şikayetçiysen hemen silebilirim diye :) ödemeli attı falan yarın konuşuruz dedi.Öğlen okula girerken 50 m ilerden falan onun girdiğini gördüm oda beni gördü kapıda bekledi sonra konuştuk işte biraz başka bir hattıda varmış onunda numarasını verdi sonra sınıfa çıktık falan işte.Bugünde çarşıda gördüm yine biraz konuştuk derse gidiyorum falan dedi.Fotografını çekmiştim birkaç poz oda bişi demedi güldü flm işte off ben ondan çok hoşlanıyorum da sizce ne yapmalıyım bundan sonra işte sohbet edeyim falan diyorumda konu bulamıyorum :(

yazı çok garip oldu ama kusura bakmayın şimdi ne yazdın deseniz bilmiyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

konusacak konu bulamıyosan bi kac gun arkadas ortamında fln beraber takılın ona ilgi gostericek hareketler yap fln.sonra sende daha rahat olursun o da daha rahat olur.daha sonrasında artık arkadas ortamında degil yanlız kalmaya calıs :) iste biraz yavastan niyetini belli et sonrası zaten gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

eger yuzyuze konusucak bısı bulamıosun o zaman ılk zamanlarda mesaja sar , hem boylece kızı daha da iyi tanımıs olursun hem de karşı karşıya gelınce tutulmazsın. ısınma turlarını mesajla geçir tanı bıraz. bu arada kız sana bu kadar olumlu yaklaşmışsa bundan sonra zamanlama onemlı artık. zamanlamanı ıyı yap =))
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada kızın yanında ben cok coolum trıplerıne gırıp sus pus kalma alırsın sora elıne , yawsak ol bıraz ama abartma... bul işte bi orta yol =) zaten kac gundur muhabbet edıosunuz kı ? madem tutuluyosun mevcut seylerden muhabbet et, bu mevcut seylerı arttırmak ıcın de MESAJLAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...