PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Selam arkadaşlar ko topiğinden çıkıp aranıza karışmaya karar verdim pati tekrar açıldıktan sonra :) Sınıfımıza arasıra bir arkadaşını görmeye gelen çok tatlı bir kız vardı ama ben tabi çekiniyordum.Gelip gördüğü arkadaşıylada aramız iyi ; bende tanışayım dedim işte arada tanıştık falan arada geliyor herzamanki konular dersler falan konuşuyoruz...Arkadaşına telefon numarasını veriyordu bende alayım dedim böyle fırsattan istifade aldım ama kendisine sormamıştım :) Sonra ben akşam rahatsız olunca buna mesaj attım ben senin numaranı aldımda heralde sna sormamıştım şikayetçiysen hemen silebilirim diye :) ödemeli attı falan yarın konuşuruz dedi.Öğlen okula girerken 50 m ilerden falan onun girdiğini gördüm oda beni gördü kapıda bekledi sonra konuştuk işte biraz başka bir hattıda varmış onunda numarasını verdi sonra sınıfa çıktık falan işte.Bugünde çarşıda gördüm yine biraz konuştuk derse gidiyorum falan dedi.Fotografını çekmiştim birkaç poz oda bişi demedi güldü flm işte off ben ondan çok hoşlanıyorum da sizce ne yapmalıyım bundan sonra işte sohbet edeyim falan diyorumda konu bulamıyorum :( yazı çok garip oldu ama kusura bakmayın şimdi ne yazdın deseniz bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bi ara birlikte sinemaya gidelim mi diye sor, bide yemek ısmarlarsın, sonra ne olcagı belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fistan birden çok çabuk şey olmazmı ? yani erken değilmi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ben anlamam. kıza sor erken mi diye, sinemaya gidelim mi dedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 1-2 hafta daha muhabbete devam et.sadece ilgi istiyorda olabilir kız.baktın sonda durum hala iyiyse direk; yeni bir film gelmi$,film cok guzel diyorlar gidelim mi bo$san haftasonu de. p.s:kelin ilacı olsa kendi kafasına surerdı ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hmm saolun yaf biraz düzeldim :) iyiki gelmişim patiye pisilerim benm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ufak not: Kız milleti bekler ama bi yere kadar.Bir süre sonra vazgeçti heralde der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 konusacak konu bulamıyosan bi kac gun arkadas ortamında fln beraber takılın ona ilgi gostericek hareketler yap fln.sonra sende daha rahat olursun o da daha rahat olur.daha sonrasında artık arkadas ortamında degil yanlız kalmaya calıs :) iste biraz yavastan niyetini belli et sonrası zaten gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 shimone dediklerini deniycem... Aklımdan çıkmıyor ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 erken davran, harekete geç. kankaya bağlarsan iş sakata biner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 kankaya bağlama gibi bir niyetim yok ama zamana ihtiyacım(ız) var... [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 20:18 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 gayet güzel ilerliyor işte yavaştan temelini kurmaya başlamışsın. yukarda söylendiği gibi hazır hissedinceye kadar muhabbete devam et sonra sinemaya fln gitmeyi teklif edersin. zaman içinde durum kendini gösterir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 cidden çok değişik hissediyorum hep onu düşünmek fkm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 gençlik iste ya olcak böyle seyler :D sakin derdini dinleyip kankaya baglama demisler zaten. cok dikkat et. kendini tanitmak icin saklabanliklar yapmaya calisma,yaninda daha degisik davranman normal ama kendin olmaya calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 değilim olmuyor ben sanki başka biriyim böyle tanımıyorum arkadaşım ben değilim ben onun yanında ben sadece 3. kişi olarak izliyorum kontrolü ele alıcam bu hafta::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 eger yuzyuze konusucak bısı bulamıosun o zaman ılk zamanlarda mesaja sar , hem boylece kızı daha da iyi tanımıs olursun hem de karşı karşıya gelınce tutulmazsın. ısınma turlarını mesajla geçir tanı bıraz. bu arada kız sana bu kadar olumlu yaklaşmışsa bundan sonra zamanlama onemlı artık. zamanlamanı ıyı yap =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 rahat ol, büyük ihtimalle kız da senin kur yaptığını anlamıştır. direk bi yerlere gitmeyi teklif et zaman harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 onu kaybetmekten çok korkuyorum desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 istersen kızın herşeyini bil müthiş muabbet et...zamanlamayı yapmassan olmuo...bi iki kere zamanlama hatası yaptıktan sora yavaş yavaş alışıosn desem bende sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ha bu arada kızın yanında ben cok coolum trıplerıne gırıp sus pus kalma alırsın sora elıne , yawsak ol bıraz ama abartma... bul işte bi orta yol =) zaten kac gundur muhabbet edıosunuz kı ? madem tutuluyosun mevcut seylerden muhabbet et, bu mevcut seylerı arttırmak ıcın de MESAJLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 birlikte 300 spartalıya gidin. kılıçlar ne güzel dimi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ne diye msj atayım ya ? 5 gün flm oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 her gün illa mesaj atıcam diyip,ıkınarak bir$eyler bulup sıkbogaz etme kızı.dedigim gibi bırak böyle devam et.arada birkaç günde bir çağrı at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bende size sinema kötü bi şeçenek desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar