acgur Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bu oyunu bilenler vardır diye tahmin ediyorum ama yine de başlık açma gereği duydum. Üç sınıf gemiden birini tercih ederek denize açılıyorsunuz ve en önemlisi, sınıflar oyun tarzını gerçekten değiştiriyor. Ticaret gemisi tercih ederseniz savaşma şansınız yok ama çok zengin olabilirsiniz. Yahut Maceracı (Adventurer) olarak büyük üne kavuşabilir, savaş geminizle vurduğunuzu indirebilirsiniz. Bu yönüyle oyun, bir çok MMO'da olduğu gibi farklı güçlere sahip savaşçılar değil, gerçekten farklı roller üstlenen karakterler yaratıyor. Üstelik oynaması bedava, item'ları paralı türden. Bilmeyenler mutlaka denesin derim. Sorularınız varsa da buyurun, elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım. http://www.voyagecenturyonline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ben geçenlerde yükledim bunu. Biraz takıldım baya hoş. Ama kötü bir yanı var ve soğuttu oyundan. Biryerden biryere gitmek işkence. Çünkü tıklama yoluyla gidiliyor ve serverdaki lagdan dolayı tıklamanıza tam 2 saniye geç cevap veriyor. İkidebi biryere takılıyorsunuz yada yanlış tarafa gidiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 1024/256 bağlantıda bu sorun çok az oluyor. Yine de sana hak vermeden edemiyorum, tıklamayla ilerlemek sahiden işkenceye dönüşebiliyor. Buna karşın seviye atladıkça geminin hızı epey artıyor ve insan aşama kaydettiğini hissediyor. Oyunun kötü yanı, tüm MMO'larda olan, bir süre sonra seviye atlamanın çok zaman alması ve aşırı sabır istemesi. Bu sorundan kurtulmak için de maalesef item mall'a uğramak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 oynadım oyunu cok zevkli biraz sabır gerektiriyor ama zevkli bir oyun ama item mall ı biraz fazla abartmışlar yaratığa donusmek atağı baya bi arttıran su tabancaları felan oyuna pek uymamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Zaten oyunun zevki deniz savaşlarında çıkıyor. Savaş gemileri çakınca harbiden oturtuyor. 'Learn to play your class' tarzı muhabbetler pek olamıyor bu oyunda çünkü herkesin rolü belli. Kendininkinden daha güçlü bir gemi varsa karşında kaçmanın yollarını arayacaksın. Parmakları klavyenin üzerinde örümcek gibi dolaşanlar için değil, hakikaten rol yapmak isteyenler için olanak sağlıyor. Seçtiğin class oyun tarzını baştan aşağı değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bu oyunu cekiyorum şuanda deniyeceğim bakalım nasılmış. Voyage Century de serverdan kredi kartıyle eşya, gold satın alma vs.. şeyler varmi ? Eğer varsa hiç girmiyim bu oyuna. Eşitlik denge diye birşey kalmıyor oyunda.Parası olan ötüyor. [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 18:55 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 caydım o zaman :>) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 patideki "korsan" fenomeninden sonra gordum bunu. oyun guzele benziyor fakat sorun ucretsiz olup "item mall" olayinin olmasi. ucretsiz olmasinda ki sorun ne derseniz oyuncu kalitesinin inanilmaz derecede dusuk olmasini sagliyor. hilecisi botcusu scammeri felan bir anda ususuyor basina. item mall zaten sadece parayi basanin dudugu caldigi yer. forumlarina felan baktimda 500 bin kadar user gordum baya yuksek bir oranmis. ne kadar umutsuz olsam da deneyecegim bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 oyun cok zevkli ama bir süre sonra sıkabilir bazı keşif gorevleri cok sıkıcı gemini geliştirmen icin odun toplaman gerekiyor odun yada taş toplarken en az 30 dk bilgisayara bos bos bakmak arada mana doldurmak icin oturmak sıkıyo insanı birde ticket sistemi acayip saçma ticketten alınan bir balta ile bir yaratığı tek vuruşta kesebiliyorsun yada wow dan fırlamış bir yaratığa dönüşüp +1000 hp alabiliyorsun (ki o +1000 hp cok cok yüksek) tabi yanlış bilmiyorsam banada oynuyan bi arkadaşım solemişti :) bole bi oyuna gıllı mıllı bir şekilde dolaşmak elinde boyunun 2 katı kadar balyozla gezmek gibi garip şeyleri tickete koymaları pek hoş olmamış [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:11 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ben de oynadım bu oyunu yaklaşık 3 hafta once, başta cok zevkli ana ne kadar özgürüz, tohum ekip tarlamızda ürün yetiştiriyoruz vsvs diye oynuodum, gemiyle savaş yapiodum, ama biyerden sonra o kadar bayık bi oyun haline dönüşüo ki.. tabii free olması ayrı bi güzellik orasına bişey diyemem ama deneyin belki hoşunuza gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oynayan var mı şu anda? bna yardım edebilcek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Güzel güzel bir oyun ve her konuda çeşitlilik söz konusu. Kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 can sıkıntısından suan tekrarddan yüklüyorum korsan kovalayasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar