Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Paris'te

Nefr

Öne çıkan mesajlar

Hey!

Türk Topraklarına dönmüş bulunuyorum!

Valla Emma ve Semihle çok eylendik bol bol içtik (im) hehe
Foto da sarap kadehlerinden belli oluyordur.

Cumartesi ise Alışveriş turuna çıktık zavallı Nefr Perith ile benim paketleri taşımaktan dükkan dükkan gezmekten bıksa da gık demedi =o)

25 i Lizbon a uçuyorum, orda Pati varsa haberim olsun!

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 12:55 tarihinde, DiaBLeSSe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Saçını kestirdiğini tahmin ediyordum ama sonra nasıl olduğunu görmemiştim. Çok da farketmemiş Nefr. Karizmada çizik yok bence. Bir shield eksik. :thumbsup:

Hatta bak kıyas olsun diye eskilerden bir resim. Yine bir buluşmadan.

Bak bir de bu var yine aynı buluşmadan.

Urza'yı görünce aklıma geldi senin de bir beta testini yapsak mı? Saçlar kesilmeden önce ve sonra diye. :P

Bu da joker.

Sağ alt köşedeki yağız delikanlı sadece birkaç sene içinde aşırı yaşlanıp huzur evine çekildi.

ps: Bu resminizi de saklıyacağım. Daha sonra torun tombalak sahibi olduğunuzda buradan onlara gösterip nostalji yapacağız onlarla. Sonra sizlerle dalga geçeceğim, yaşlanacaksınız ya ondan. Nihahah kötüyüm ben. Kötüler yaşlanmaz. Ayrıca ölmüyoruzda.

Sosyal ağlarda paylaş

sağol ge-ta, ama insanın saçı olması güzel bir histi yav yine de. böyle havadar püfür püfür de güzel tabii de, ne bileyim özlüyorum arada

oly buluşmasıydı o sanırım, ankaradan trenle gitmiştik blackice ve erlingle buluşup, süferdi =]

ben bu arada övünçü yaklaşık iki senedir görmüyorum herhalde, nereye kayboldu bu adam bilen var mı? forumda var bir iki blackice vari nick ama değiştirmişti bir ara, o yüzden emin olamıyorum hangisi o ehe

ged, zenciler pek bir sıcaklar pek bir insaniler zaten de, işte ne bileyim tripod racialları var ya, o bakımdan ürküyorum fazla sıcak olurlar diye. ben tedbirimi alayım da ne olur ne olmaz =P

deeenth
*!el sallar*

ya var aslında bir kaç foto daha haliyle ama bilgisayara aktarıp upload etmeye üşeniyorum ben, karım halleder bir ara belki eheh
Sosyal ağlarda paylaş

özledik valla seni mehmetçik, bol bol kulağını çınlattık zaten.

bitir de bir toparlanıp gelin buraya, biraz kafa dinler öyle normale dönersin hem =]

üstelik bu sefer alışverişte baymam ben de, destek oluruz birbirimize korkacak birşey yok =P
Sosyal ağlarda paylaş

abouv. demek perith ankara'daki buluşmaları ekiyor, paris'te felan buluşuyor.
delicevat duymasın döver. kaç kaç :P

said:
sağol ge-ta, ama insanın saçı olması güzel bir histi yav yine de. böyle havadar püfür püfür de güzel tabii de, ne bileyim özlüyorum arada

valla uzun saçlı resimlerinde de kel duruyorsun. birşey farketmiyor.

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 10:36 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@ Nerf

/el sallar

Efet o resimler bana da Oly buluşması gibi geldi. Ozellikle en sonuncusu Kadıkoy Hera da cekilmis olmalı, yanlış hatırlamıyorsam. Eger bu buluşma Alexia nın gelipte seni Chaos un özgür yollarına cekmeye calıstıgı buluşma ise ki ben oyle hatırlıyorum, o zaman bende Fallen ın ve Kedi nin arasında, tam kameranın arkasında oturuyorum.

Ayrıca ignot ignot, mavi muammer Urza ve tıngırdatır demek istiyorum, hatırlayanlara :)

Wendigo'ya da hayırlı teskereler, ben de nisanın 12 sinde kendimi teslim edicem orduya. Inşallah Hakkari Yüksekova buluşması ve şimdi baharda geldi tam invasion mevsimi TSK ile Pati Kuzey Irak buluşması yapmayız :P
Sosyal ağlarda paylaş

estel iyi şanslar o zaman, umarım olur =]

@denth: ehe evet abi direk o buluşma, az alkolün de etkisiyle neredeyse o komik bucklerı kullanmaya başlayacaktım ben de o akşam

kötü zaman seçmişsin ama teslim olmak için cidden, ama uzatma oynayacak durumun kalmadı herhalde artık =]

@bone; hadi oradan
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...