GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Gittigidiyor'da var birkaç tane. Fiyatları şaka gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 2000 ytl, yok ali sami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 londonda 120 paund, alcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Yaklaşık 3 senede bir telefon aldığımı düşünürsek fiyatın pek önemi olmıcak benim için. Yeterki bi gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: londonda 120 paund, alcam ben yanındaki hatta da sıkı bi para ödersin o fiyata gelir dyna hiç merak etme sen. hatsız tel satmıo adiler. said: Bırakın onu bunu moto mpx300 geliyo. :) yok o yalan. yalan oldu iptal ettiler o projeyi. 220 ye bi de WM5 yükleseler başka bişi istemicem ama yüklemio adiler. yoksa kendi 220'm bana yetio yani. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 13:11 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 valla imate vs. varken aslında almaya hiç değmeyen edevatlar bunlar. verdiğiniz paraya yazık.. ha ayrıca tüm özelliklerini kullanmadan (yarısını bırak çeyreğini dahi kullanmadan) bu zamazingolara deli gibi para bayanlara akıl ihsan nasip eylesin yüce mevlam diyor ve kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Para bok biliyon mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 abso 2.5 milyari bana ver o telefonun yaptigi her isi yapayim yaninda 3 ay, zaten ondan sonra caldirirsin her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bi nevi ahasuerus olayı yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Min 3 yıl kullanıyorum :) ancak o süre sonrası fizibıl :) oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Kasma Abso ATM babasın işte. Ayıca tikisinde. :) edit: Smayli falan. :P [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 16:34 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 120 pound dedisem mjs attıgım tarihe dikkat çekerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Birazda inada bindi N95. Bütün aile imate kullanıp 6 aydır beynimi yıkıyorlar imate al imate al inadına almıcam ulan dedim n95 sarıldım 4 kolla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 abso evlat edinmeyi dusunuyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Koca Türkityede yok satan bi yer delircem yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ben şuan n91 kullanıyorm telin0hafızası olsun ses çıkışı olsun baya güzel ama hep bozuluyor 2defa servise verdim gene bozuldu resimler müzikler galeryde gözükmüyor ama file managerdan açılıyor saçmalıyor bazen telefon ama yinede bi k serisine değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Yok zaten benim için nokia vs ericsson diye bişi söz konusu değil yani ilk günden beri sevmedim ericssonu. Bana n95 lazım acil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bizim istanbuldaki bi arkadaş satıyo n95. ilgilenen pm atabilir edik:sanırsam yurtdışından getirtmiş. sıfır satıyo olsa gerek [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 02:36 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 1700'e falan çıkıcak piyasaya sirocco'dan daha ucuz olacak 5mp olacak, daha 3g'ye bile geçememiş memleketimize HSDPA getirecek allah razı olsun opertorler 2300e kadar destekler heralde :) gps sistem varmış dahili. n80'ini değiştirmem için bi sebep sunamıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aman yurtdisindan almayin nokia bir kac hafta once turkiye haritali gps sistemini cikardi muhtemelen gecikmenin nedeni turkiye haritasinin n95 e yuklenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 amerika'da 800$'a yakın bir fiyatla satışa sunulmuş, türkiye'de ne olur artık kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Şu an sağda solda kaçak olanlar satılmaya başladı ama fiyatı 2300 ile 2700YTL arası değişiyor :) Beklicez Nokia official bi tane almayı hem fiyat hemde garanti yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 İstanbulda 1400e düşmüş fiyatı hehe http://forum.donanimhaber.com/m_7202035/mpage_39/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar