Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N95

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
londonda 120 paund, alcam ben

yanındaki hatta da sıkı bi para ödersin o fiyata gelir dyna hiç merak etme sen. hatsız tel satmıo adiler.

said:
Bırakın onu bunu moto mpx300 geliyo. :)

yok o yalan. yalan oldu iptal ettiler o projeyi.
220 ye bi de WM5 yükleseler başka bişi istemicem ama yüklemio adiler. yoksa kendi 220'm bana yetio yani.

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 13:11 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla imate vs. varken aslında almaya hiç değmeyen edevatlar bunlar. verdiğiniz paraya yazık.. ha ayrıca tüm özelliklerini kullanmadan (yarısını bırak çeyreğini dahi kullanmadan) bu zamazingolara deli gibi para bayanlara akıl ihsan nasip eylesin yüce mevlam diyor ve kaçıyorum
Mesaj tarihi:
Kasma Abso ATM babasın işte. Ayıca tikisinde. :)

edit: Smayli falan. :P

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 16:34 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Birazda inada bindi N95. Bütün aile imate kullanıp 6 aydır beynimi yıkıyorlar imate al imate al inadına almıcam ulan dedim n95 sarıldım 4 kolla :)
Mesaj tarihi:
ben şuan n91 kullanıyorm telin0hafızası olsun ses çıkışı olsun baya güzel ama hep bozuluyor 2defa servise verdim gene bozuldu resimler müzikler galeryde gözükmüyor ama file managerdan açılıyor saçmalıyor bazen telefon ama yinede bi k serisine değişmem
Mesaj tarihi:
bizim istanbuldaki bi arkadaş satıyo n95.
ilgilenen pm atabilir
edik:sanırsam yurtdışından getirtmiş. sıfır satıyo olsa gerek

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 02:36 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1700'e falan çıkıcak piyasaya
sirocco'dan daha ucuz olacak

5mp olacak, daha 3g'ye bile geçememiş memleketimize HSDPA getirecek allah razı olsun opertorler 2300e kadar destekler heralde :)

gps sistem varmış dahili.

n80'ini değiştirmem için bi sebep sunamıyor bana.
Mesaj tarihi:
Şu an sağda solda kaçak olanlar satılmaya başladı ama fiyatı 2300 ile 2700YTL arası değişiyor :)
Beklicez Nokia official bi tane almayı hem fiyat hemde garanti yüzünden.
  • Yeni Oluştur...