Durotan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 evet dinleyin chuck berry'den :) çok eğlenceli şarkı; yazmadan geçemedim sabah sabah açıp dinlemişken. bulunuz edininiz dinleyiniz dinletiniz. günlük enerjimi aldım, yola çıkıyor ve sizi chuck berry ile başbaşa bırakıyorum.
Spidee Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Johnny B Goode şarkının orijinal adı =) Süper şarkı, Elvis halt etmiş =)
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Johnny Be Good deyince akıllara o unutulmaz gitar sahnesi gelir.
duende Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Geleceğe Dönüş 1 de Marty sahneye çıkar siyah cazcılara "Beyler bana ayak uydurmaya çalışın" der ve şarkıya girer. Daha rock'n roll yok, elvis bile yok ortalıkta insanlar ağzı açık bunu izler. Sonra siyah elemanlardan birisi şarkıyı bırakıp sahne arkasındaki telefona gider. "Hey Chuck, ben kuzenin Berry sanırım aradığımız gitaristi bulduk... "
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Evet süperdir. Chuck Berry'nin diğer şarkılarını dinlemenize pek de gerek yok ama. Hepsi aynı. :p
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ahah mirage naptin yaf sildin attın chuck berryi :D ama johhny b goode harkülade bir şeydir. ille dinleyin...
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Eheh öyle ama ya. Severim ben Chuck amcayı, 15-20 şarkısını indirmiştim. Sırf lirikler farklı. Birinde Nadine diyor, öbüründe Johnny diyor, öbüründe hamsi diyor falan filan.. :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Aslının yerini tutmasa da Judas Priest'in coverı da çok güzel. Harika bi şarkı.
Öne çıkan mesajlar