Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NOD32 Antivirus Programı

Mavi

Öne çıkan mesajlar

2 yıldır kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım .Bir gun FPS bir oyun oynarken update yapcagı tuttu bende çat diye kapatım traydan direk, sora açmayı unuttum o gün virus bulastı :) Açtım temizledi mutlu mesut takılmaya devam ettik :)

NOD32 Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle birşey yapabilirsin Kingpin,
Default ta Action lar "prompt for an action" seklinde gelir. Zırt pırt karşıma cıkıp beni uyarmasın işini yapsın diyorsan onları "Clean" ve "Delete" olarak ayarlayabilirsin yok gireni çıkanı bileyim dersen o zaman default kurdugun gibi kalabilir. Onun dışında çok muhim bir ayarlamaya ihtiyacı yok.

Birde Scan yaparken sıkıştırılmış dosyalarıda taramasını isteyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

avira kullanıyordum, yaklaşık 8-9 ay önce nod32'ye geçtim. tavsiye ederim kesinlikle. aviradan daha güzel, nortonmuş kaspermış avastmış falan onlardan tabi ki daha güzel.

said:
Kaspersky tabikide kasmasının sebebi her an heryere ulaşmak istemesidir.Memory falanda dahil bu yüzden seviyorum

nod32nin hafif olmasının sebebi üstünkörü yoklaması değil, hayvan gibi hardcore makina dili ile yazılmasındandır. "nasılsa memory bol, visual basicle antivirüs yazarım lan ben" diyen firmalara göre bu yüzden çok çok daha iyi nod32. bağımsız test sonuçlarına bakın, nod32 açık ara önde her zaman.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 11:37 tarihinde, Gazanfer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...