Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Şu sıralar 3. kez değişen dizaynıyla sizi Managerzone'a davet ediyorum. Anlık 15bin online kullanıcısı yarım milyondan fazla üyesi ve 29 dilde yayın yapması artı özellikleri. Bu dönemde Türkiye kullanıcıları biraz İsveç ve Çin'den şikayetçi olsalarda güzel bir online futbol ve hokey menajerlik oyunu. hattrick'ten üstün :) managerzone.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Bu oyun bir zamanlar paralı üyelik de alıyordu sanırım ve avantajları vardı. Ben de gıcık olup bırakmıştım. Beleşe oynayarak da paralı oynayanlarla yarışılabilir mi? 3diçin illa paralı üye mi olmak gerekir? Biraz bakındım ama bulamadım kusura bakma kaçırdıysam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 aylardir bakmadim, formlar 0lanmis, ligden dusmusum. bu form olayina bi care bulsunlar, antreman programu filan olsa hafta ici takim calissa, hazirlik maci olayi cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fistan acik cekmi aldin johandan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bi kaç sorum olacak o zaman ben koyu hattrick fanıydım ancak maç motoru soğuttu beni sağolsun. bütün takım oyuncuları max 2 yıldız ama bir tek ortasahası 7 yıldız olan takım, bütün oyuncuları 4-5 yıldız olan takımı 10-0 yenince bi daha girmedim. bu managerzone'da paralı üye olmassam kayıplarım nelerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 özel kupalara katılamıyosun başka bişeye yaramıyo para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Maçları 3d seyredebiliyoruz yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hayır oyun paketleri var onları alman gerekıo 3d için. 3-5 ve 7 dolarlık paketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ya parali uyeligin cok bi avantaji yok ki bunda bildigim kadariyla bazi takimlarla mac yapabilme imkani falan var ve turnuva kurabilme imkani vardi. Ben transfer yapamiyorum bu oyunda cok kalbim kiriliyor transfer uzadikca uzuyor gereksiz bir adam fais fiyatlara cikiyor sonunda birakiyorum zaten hic istedigim tarzda oyuncu alamadim. Ayrica lige ciktiktan sonra baya bi zorlaniosun parada yok zor oluyor zor ama pati turnuvasi yapilirsa gelirim bi bakiyim uzun zamandir girmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 maçları 3d izlemek bayıyo adamı 2 maç sonra hehe bazen de kafanı monitöre saplayasın geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 cacık olmaz. htforeveryobitchcomehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 önümde bir maç kaldı. Beraberlik yetiyor. Antalya United Süper Lig'e çıkıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bunda paralı ve parasız lar olarak 2 lig vardı galiba :) başka oyunla karıştırmıyorsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 super lige cıkıo ya herkese reklam yapıo terbiyesiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ah be yavrum hevesi kursagında kaldı :) Seneye artık seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 vay a teh q. yenildim :D gelcek sezona artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ahah geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Yokmu devam eden oyuna ya yeni bir paticik cup duzenleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben iflas ettirdim futbolu da hokeyi de. baymıştım son zamanlarda ne yapsam 1 adım ileriye gidemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bende genclestirme operasyonu yaptım takımda su an ilk 11 imde 6 tane 20 yasında oyuncu var. 2 den 3 e dustuk ama donusum muhtesem olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 2. lig için eleme oynadım çıkamadım. seneye inş seneye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben biraktim 3. ligde muhtemelen dusmusumdur bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Hockey'de MA 'lik görevine layık görüldüm :P herkesi tekrar oyuna davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 senin admin oldugun oyunda oynanmaz lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Dustuk geri cıkamıyoruz 2 ye iyimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar