Phyx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ekran kartım eax1600pro 512mb/ddr2 geçen ay yaklaşık 160$'a almıştım. Donanımla uzun süredir pek bi alakam olmadığı için kendisi hakkında pek bişi bilmiyorum, pc nette falan şu ana kadar hiç bişi duymadım bu kartla alakalı iyi midr, nedir, ne değildir? genelde oyun oynadığım için şu anki piyasada yeri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 xt leri güzel ama proları o kadar iyi değil diyebilirim. frekanslarına bakarsan anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 http://www.3dchip.de/Grafikchipliste/Leistung_Graka.htm Çocukluğumuzun kartlarının (voodoolar falan sfddf) bile olduğu bi karşılaştırma sayfası. Burdaki sıralamaya göre 42. sıradaki bi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ama orda pro ile xt yi aynı kefeye koymuşlar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 orta sınıf kartların birazcık daha altında bir modeldir kendisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar