Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ben en son bilgisayar topladığım kastığım-araya öss girmeden önce:)- amd anakartlar ddr2 desteklemiyordu? nedir son durum? destekliyor mu? hangi chipsetler? hangi anakartlar fln filan? nforce 4 vardı en son şimdi ne alemde? yardım ederseniz sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 cevap verebileceğim tek konu; amd nin ddr2 yi artık desteklediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ddr3 çıkacak bu yaza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 AM2'ler ddr2 destekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Bence en büyük yenilik amd ve atinin birleşmesi oldu,bence 1 yil içinde çok büyük bi süpriz yapacaklar,işlemciye entegre grafik karti falan belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 AM2 anakartlar ve AM2 işlemciler ddr2 ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 işlemciye entegre grafik kartı :) iyiymiş. fenerbahçe ülker birleşince çikolatadan formalar giycek sandıydım bende oyuncuların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar