Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Good Shepherd (Kirli Sırlar)


BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Robert De Niro'nun yönetmenliğini yaptığı 2. film olan ve kadrosunda Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin,Joe Pesci gibi isimlerin bulunduğu, senaryosunu Munich gibi bir filmi yazmış olan Eric Roth'un yazdığı ülkemizde Kirli Sırlar ismiyle gösterilen bu film vizyona girdi.

Ben ve bu filmi sabırla bekleyen bi kaç arkadaşım filmi izledik fakat diyeceğim şu ki, berbat bir filmdi. Gerçekten çok başarısız, kopuk sahneler, sıkıcı senaryo. Kötü oyunculuk.

Zerre kadar haz alamadım malesef filmden. Oysa çok büyük beklentilerle gitmiştim. Matt Damon'ın sıkıcı triplerini izlemekten baygınlık geldi. Ben munich tadında bir film beklerken CIA'ın saçma sapan kopuk olaylarını takip edeyim derken sinire kesmiş olarak buldum kendimi.

Diyeceğim o ki De Niro herzaman bizim kalbimizdeki en büyük oyunculardan biri olarak kalacak ama yönetmenlik yapmasın:(


Filmi izleyen arkadaşlarında yorumlarını alalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi cok buyuk heyecanla bekliyordum Amerika da vizyona girdigi gibi indirdim.

Fakat filmi zoraki bitirdim. Inanilmaz sk1c1 olmustu.Cok yavan bir hikaye hersey ic ice ama daha sonra aydinlatilmasina izin verilmiyor.Feedbackler cok sacma araliklarda giriyor.
De niro nun yonetmenligi ise hic hosuma gitmedi.

Filmde Matt Damon ozellikle hic yaslanmiyor.40 yasinda birini oynamasina ragmen 25 yasinda gibi gosteriyor.

Tek ilginc olan Angelina Jolie nin oyle bi rol oynamasi.
Ilk defa onu boyle bi rolde gordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında film güzel bir film değil. o kadar iyi oyuncu bir araya gelince daha iyi şeyler bekliyorsunuz ama ben çok sıkılmadım. hatta filmi beğendim diyebilirim. fazla bir beklentiyle gitmeyin. bu tür tarihi olaylar cia falan benim ilgi alanım olduğu için sevdim belki de.birlikte izlediğim diğer üç kişi baya sıkılmış görünüyodu. hatta izlediğimiz salonda bir tek ben beğenmiş bile olabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötüydü ya, yazık oldu verdiğim paraya. 300'e 18+ yüzünden almadı dombililer nautilusta, biz de buna girdik. Yönetmenlik iğrenç, film içinde 20 küsür sene geçiyor ama kimse yaşlanmıyor. Traş aynı, saçlar aynı. Tek beyaz, tek kırışıklık yok. Sürekli flashback oluyor ama geri dönünce tarih yazmıyor, adamın tipi tamamen aynı olduğundan anlaşılamıyor hangi yılda nerede falan.. De Niro abim bi daha yönetmez inşallah...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...