kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 3. vatandaşlık alınabiliyor. 3. bir pasaport daha doğrusu. 1. Amaç prestij sahibi ülkelerden almak ( USA,UK, İsviçre , Almanya vs) ise coğu zaman prosedür çok fazla yukarılarda anlatıldığı gibi ya da çok pahalıya mal oluyor. 2. Amaç visa-free yerler olsun ülke korsan ülke olsa da olur ise , yine tuzluca ama TR de birçok kişinin karşılıyabileceği durumda (bir ev fiyatı gibi düşünün) 3. Visa-free yer opsiyonları az olan hem de prestijsiz olan ülkeler de var , bunlar daha çok askerlikten kaçıp birkaç sene zaman kazanmak için düşünülebilir , işlerinizi yoluna oturtunca ikinci vatandaşlığınızı prestijli bir yerden alırsınız. Bu tarz bir ülkede bir araba parası tutuyor ( Fiat değil tabi :P ) 1'deki tarz ülkeler illa gel benim ülkemde yaşa/çalış sonra diyor , şirket kurup yüzbinlerce dolar yatırım da yapsanız genelde durum öyle 2 ve 3 te anlattığım ülkeler tam ver parayı al vatandaşlığı tarzı ülkeler. Sanıyorum ki , birşeylerden kaçan insanlar için tasarlanmış , vizesiz çoğu ülkeye de geçiliyor , mis =)
tupkek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Selamlar, Biz "işimiz gücümüz bu, bugüne kadar bunları yaptık" diyerekten, insani limitler içerisinde para harcayarak başka ülkeye yerleşmeyi istiyoruz. Buna göre tavsiyeler ve önceki konulara ekleyeceklerinizi duymak isteriz.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Holy said: İngilizle evlenirsem kaç yıl orda yaşamamız gerekiyo bilen var mı ?
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ahahahhahahaha bella da onu merak etmiş te uplamış. türkiye'den umudu kestin herhalde.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 BabacumMostors said: 5 yıl teşekkürler.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ya bu benim bildiğim almanya için bu arada ama çok değişmiyor genelde min 5 yıl
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.takvim.com.tr/Dunya/2011/05/29/avustralyada-erkek-kitligi abi bi gidebildik mi bence en kolayı bu ya.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BabacumMostors said: ya bu benim bildiğim almanya için bu arada ama çok değişmiyor genelde min 5 yıl almanyada esinle gidince 5 yilda vatandaslik mi aliyomussun? hadd canim. 8 o benim bildigim. 5 yilda süresiz oturma müsadesi verirler heralde isine misine bagli olarak.
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vatandaşlık almanın en kolay yolu para verip evlenmek değilmi ?
tuth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bulgaristanla çifte vatandaşlığım var. ab üyesi. şimdi ben bulgaristanı sallayıp ingiltere vatandaşı olmak istiyorum. nasıl olur bu iş?
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şunun bir upgraded vers. alabilir miyim ?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vaniLLe said: BabacumMostors said: ya bu benim bildiğim almanya için bu arada ama çok değişmiyor genelde min 5 yıl almanyada esinle gidince 5 yilda vatandaslik mi aliyomussun? hadd canim. 8 o benim bildigim. 5 yilda süresiz oturma müsadesi verirler heralde isine misine bagli olarak. hmmm iyiymiş yahu.. vaniiiiiille
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi vaniLLe bize çevresnden 2-3 hatun ayarlasa valla gelirim.
manve Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kubali biriyle evlenince 4 ayda green card alabiliyormusuz =) Normalde usa vatandasiyla evlensen bile 2 yilda alabiliyorsun ama kuba-amerika arasinda bir antlasma varmis sanirsam, o yuzden boyle cat diye veriyorlarmis eline yesil yesil
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evet, herhangi bir ingiliz arkadaşıma evlenme teklifimi ediyorum bu gece.
import Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Nakit para bastırarak vatandaşlık satın almaca işlerini daha önce tecrübe etmiş birileri ya da tanıdıkları var mı ? İnternette yeterince bilgi var aslında ama , süreci adım adım anlatmıyorlar genelde, hangi ödeme hangi aşamada oluyor , hangileri refundable , para direk oranın hükümet birimlerine swift mi , aracılara emanet mi nedir falan. Bu danışmanlık şirketleri de heryerde var TR ofisleri yok , olan bir firma var mı bildiğiniz ? Yoksa ben kurayım :P
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 paypal hesapları varmış devletlerin oraya gönderiyorsun parayı
ahmet375 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 arkadaşlar dedem 1923 yunanistan gömeni vatandaşlık alabilirmiyim
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Sanmıyorum . Baban alırsa önce , olabiliyor galiba . Bulgar göçmeni bi arkadaşım öyle demişti zamanında.
shearer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ingiltere icin 750 k durumu yok. pohca satarak, cam silme isine girerek oturum alan elemanlar gordum. ankara anlasmasi nedeniyle turk vatandaslari bu 750 k yatirimi yapmak zorunda diil.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 sadece 2 ülkeye mi vatandaşlığımız olabiliyor yoksa 4-5 yapıp genişliğimizi belli edebiliyor muyuz ?
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Dartanian said: http://www.takvim.com.tr/Dunya/2011/05/29/avustralyada-erkek-kitligi abi bi gidebildik mi bence en kolayı bu ya. hırçın said: ben gelim de nasıl
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Lelouchshiba said: sadece 2 ülkeye mi vatandaşlığımız olabiliyor yoksa 4-5 yapıp genişliğimizi belli edebiliyor muyuz ? almanya filan 2. vatandaşlgı da kabul etmiyo artık 2. almanya olursa ve yakalarlarsa seç birini diğerinden çık diyolar
Öne çıkan mesajlar