LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bugün ATV Haberde gördüm uzun süredir geliştirilen teknik bu günlerde uygulamaya başlanacakmış. 28 km lik tünelimizde çarpışma yapılacak yani. ATV de abartmış evrenin sırrı yarın ATV Ana Haberde çözülüyor diye puahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 aslında çok da abartmamışlar. olabilir yani fizik kökünden değişebilir de. belli olmaz bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Olay kısaca; Bigbang i tekrar yapma, gezegenlerin , varlığın başlangıcını bulma. Daha önce gerçekleştirilmemiş bir olay. Sonuçlarını kestiremiyorum açıkçası. Yani gerçekten fizikte değişen birçok şey olabilir. mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 sakatlik cikarsa yandik, big bang filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Minyatür bir big bang yapılacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bing bang in minyatürümü olurmuş fantastik işler bunnar pirinc neyin stoklamak lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Big bang'in minyatürü çoktan yapıldı arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya? Enerjiden madde oluşuyor. Bir şehrin altında mı ne yapılmıştı discoveryde izledim balon değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bak dedim ben :P Small big bang yani. Big small bang Small bang desek tamamdır En iyisi sadece "bang". [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 23:58 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ya carpistiracaklari iki tane elektron tirsmayin ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 21 aralık 2012 ye kadar ne yapıyolarsa yapsınlar. bitiyo ondan sonra dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 abuvv bi ara marduk geliodu ona noldu kayboldu simdi maya lar cikti eheh gelemedi lan su dunyanin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 "Avrupayı boytdan boya kazmışlar boru hattı döşemişler.Daha sonra maddeyi bu boru hattından döndüre döndüre anti-madde üretmeye çalışmışlar.Yani kara delik dediğiniz şey anti-madde aslında" Post Scriptum:Yanlışım varsa düzeltiniz zira pek fazla bir bilgim yok bu konuda tenk yu ay lav yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 said: abuvv bi ara marduk geliodu ona noldu kayboldu trafiğe takılmış ;) [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 13:30 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar