Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamb of God

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Akhlaur said:
Ben de pek sevmiyorum bunları.Birkaç parçaları nadir güzel işte.Gerisi hep kuru gürültü.Enstrümanlar ayırt edilemedikten sonra çaldıkları melodiyi anlamadıktan sonra ne diye dinleyeyim ki.Patatapatataçatırtidonkdonk yapıyor bunlar adam arada yervreyrvereseyvere yapıyor öyle işte.Bu grup hakkındaki düşüncelerim böyle.

assdaads bunu yeni gördüm

kulağın olgunlaşmamıştır. Böyle bir durumda hoşlanmadığın gruplar hakkında ileri geri konuşmamanı öneririm. Ayıkına varabilen var varamayan var enstrümanların :o

kaldı ki log'da her şey çok bellidir, herangi bir ekstrem pure blabla black metal grubundan bahsetmiyoruz burda :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç gerek yok böyle atışmalara.Beğendiğin grup diye başkalarına bu tarz laflar söylemene gerek yok bence.Bendeki kulaktır sendeki kişiliktir bak dikkatli ol karıştırma.Yapmayalım gerek yok.Enstrümanları bende anlayabiliyorum budur davulu neyin demek istediğim hehangi bir ahenk ve düzen içerisinde değil gibi.Yada aşırı düzen ancak ahneksizlik içerisinde gibi.Hatta bu daha doğru oldu gibi aşırı düzen ancak uyumsuzluk.
Sosyal ağlarda paylaş

dinledikçe kulağı alışıyo insanın bu tür uyumsuz gibi gelen müziklere. doğduğumuzdan beri popüler müzik duyduğumuz için sağda solda kulak ona alışıyor. popüler müzikte fazla ekstreme kaçmazlar herkez kolay dinleyebilsin diye. o yüzden biraz farklı bişey duyunca insan ilk aşamada ister istemez bu ne lan diyor hehe. mesela dream theater çok nadir 4/4 kullanır. devamlı aksak ritimler falan. o yüzden takip edemiyosun kulağın alışana kadar o tarz melodileri. o yüzden uyumsuzmuş gibi geliyor. ama lamb of god da pek öyle aksak ritim falan yok aslında. riffler falan açmıyodur belki seni :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ne ilginç tarzlarınız var yahu.Bana değil gruba yorum yap.Ben grubu bana rerörörörörö geldiği için beğenmedim desem de seni ilgilendirmez.Ki onu da dememişim okudum yazdığımı ben iki defa.Bence sende birkaç defa daha oku.Guttural ne çok eksantrik undergroundum metal mi?Var benim de bir iki bildiğim yazayım mı?Ne çocukça cevaplar bunlar ya.Vermeyeceğim bir cevap daha sana.Başkasına da.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:
Patatapatataçatırtidonkdonk yapıyor bunlar adam arada yervreyrvereseyvere yapıyor öyle işte.Bu grup hakkındaki düşüncelerim böyle.

çocukça cevap dediğin budur karışmasın.

EagleEye said:
dinledikçe kulağı alışıyo insanın bu tür uyumsuz gibi gelen müziklere. doğduğumuzdan beri popüler müzik duyduğumuz için sağda solda kulak ona alışıyor. popüler müzikte fazla ekstreme kaçmazlar herkez kolay dinleyebilsin diye. o yüzden biraz farklı bişey duyunca insan ilk aşamada ister istemez bu ne lan diyor hehe. mesela dream theater çok nadir 4/4 kullanır. devamlı aksak ritimler falan. o yüzden takip edemiyosun kulağın alışana kadar o tarz melodileri. o yüzden uyumsuzmuş gibi geliyor. ama lamb of god da pek öyle aksak ritim falan yok aslında. riffler falan açmıyodur belki seni :P

Arkadaşın kocaman paragrafta dediğini ben "kulağın olgunlaşması" şeklinde açıklamıştım. Uzun uzun açıklayıp araya gülücük sokunca mı batmadı şimdi anlamadım.

Müzik fanatizmi asla yapmayacağım bişey benim. Sevmeyen sevmez elbette ama çıkıp da bunlar şöyleböyle yapıyo vokalda zittirrologtan bişey çok tırt grup zaten babalarını da sevmem gibi bayağı yorum yapan kişileri yapmamaları gerektiği yönde uyarmak isterim sadece. Hani o da kişinin kendi iyiliği içindir, hoş gözükmediğini söylemek içindir. Yoksa çok da bişeyimde değil sevdiğim zilyon tane gruptan birine bir forum insanının gevelemesi.

Kişilik mişilik, ağır ol derim bir de. 2 Mesajlık kalitesiz müzik muhabbetinizle hakaretimsi olaylara girmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Chastise said:
Bi zamanlar dinlerdim falan da.. yeni anladım.

Bu ne lan? Ritm desen, aynı. Riffage desen, aynı. Davullar desen, o adamın neden harika manyak mükemmel ilan edildiğini hala anlamıyorum. Vokaller, bildiğin metalcore vokali. Ee? Ve?

Tekdüzelikten bayılacak bi grup.

tekdüzelikle tarz olayını aynı kefeye koyuyorsun bence. ona bakarsan iron maiden'ın çoğu şarkısı 3 power akor üzerinden gider üstüne solo bide bi üst tondan tekrar yine solo. şimdi Iron Maiden'a bayağı denilebilirmi?

Fear of The Dark, tüm şarkı 3 tane power akor üzerinden gidiyor, Hallowed Be Thy Name, Dance of Death, Brave New World... hepside birbirinden efsane şarkılardır
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tekdüzelik konusunda arkadaşa katılıyorum yalnız lamb of godı çok sevsemde. Hala açar dinlerim canım bu tarz bişeyler dinlemek istediğinde ama eskisi gibi açıp albümlerini komple dinleyemiyorum sıkıyor bi süre sonra. Iron Maiden gibi değil yani sırf tarz olayı değil. Mesela iron maidenında belli bi tarzı olmasına rağmen birbirinden çok farklı şarkıları var. Mesela revelations, como estais amigos, afraid to shoot strangers. Birbirine tarz olarak bile benziyor sayılmaz bu üçü.
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok farklı şarkıları tabiiki var clairvoyant, bring your daughter to the slaughter felan tonlarca sayılabilir çünkü adamların tonlarca albümü var ve uzun bi geçmişi var lamb of god öyle değilki :) ayrıca tarzları çok yenilikçi şeylere izin verebilcek bi tarz değil. hatta metalcore'yi mümkün olduğunca anlamlı hale getirmişler kanımca yani siz clean vokal clean gitar falan bekliyosunuz belkide tekdüzelikten kurtulsun diye ama metalcore için sanmıyorum öyle bişey olabilceğini
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben öyle bişey beklemiyorum severim zaten lamb of godın tarzını baya. hatta diğer metalcore yapan gruplarla(messugah aslında en yakın herhalde) kıyaslarsak çok daha iyiler. Ama işte tekdüzelikten kurtulmaları lazım. Bunun için tarz değiştirmeyede gerek yok. bknz Death. Scream bloody gore albümünü saymazsak diğer albümleri çok yakın tarzlar ama bambaşka şarkılar :)
Aslında son albümlerindeki walk with me in hell ve redneck güzeldi eski albümlerinden farklı olmuş yani tekdüzelikten kurtulmuşlar biraz. aman ne boksa işte iyi grup sonuçta :P
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
Chastise said:
Bi zamanlar dinlerdim falan da.. yeni anladım.

Bu ne lan? Ritm desen, aynı. Riffage desen, aynı. Davullar desen, o adamın neden harika manyak mükemmel ilan edildiğini hala anlamıyorum. Vokaller, bildiğin metalcore vokali. Ee? Ve?

Tekdüzelikten bayılacak bi grup.

tekdüzelikle tarz olayını aynı kefeye koyuyorsun bence. ona bakarsan iron maiden'ın çoğu şarkısı 3 power akor üzerinden gider üstüne solo bide bi üst tondan tekrar yine solo. şimdi Iron Maiden'a bayağı denilebilirmi?

Fear of The Dark, tüm şarkı 3 tane power akor üzerinden gidiyor, Hallowed Be Thy Name, Dance of Death, Brave New World... hepside birbirinden efsane şarkılardır

Denilebilir ve diyorum da. Maiden sevdiğimi nereden çıkardın? Hayır, saygı duymama falan değil. Evet, maiden olmasaydı buralar hala böyle portakal bahçesi olurdu ancak bu "benim gözümde" maidenın sıkıcılığını değiştirmiyor.

Ayrıca zaten metalcore "tarz" olarak da bayık bir tür. Birbirinin aynı işleri çıkmaryaı çok seviyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:
tek düzelik diyosun meshuggah seviyosun heh
neyse tartışmak yersiz seven dinler neyi istiyosa

Lütfen "meşugah tek riff kullanıyoooo" geyiğine girmesin. Tekdüzelikten kastım riffage değil, ritmler. Meshuggah'ın kulladığı ritm sayısını sayamazsın bile.

Konu meshuggah değil, tartışma yeri de burası değil. Ben başlatmış gibi olmuşum da, olmamış evek. Neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

işin teknik kısmını bırakırsak bi kenara lamb of god bi kere coşkulu grup böle gaz veriyo hehe
messugah odun gibi lan o ne öle dagaduk dıgıdık *es* umudık dagdag takatukutıkı *es* dandandagadaga :P
zevk meselesi :P
ha sonra lamb of goda röröröröör denilince kızıyorum utanmadan bu da var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...