Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bu senenin gerçek efsanesi olacak film bence :) http://www.youtube.com/watch?v=KRp7gdGJAyc Ölümüne kanka Quentin Tarantino ve Robert Rodriguez'den ortaklaşa bir çalışma... 70'lerin Femme Fatale ve Grindhouse kültürüne göndermeler yapan şiddet dolu bir film.Fragmanı izledikçe daha da sabırsızlanıyorum. Film daha çıkmadan yepyeni bir grindhouse kültürü yaratmaya başladı.Amatör sinemacılar aynı tarzda trailerler hazırlıyor,kısa filmler çekiyor. Udo Kier,Nicholas Cage,Bill Moseley,Danny Trejo,Mary Elizabeth Winstead,Rosario Dawson,Kurt Russell gibi ünlü oyuncularında rol aldığı Grindhose sadece fragmanı ile bile yerleşti zihnime.Çok güzel olacak çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Ardarda iki film mi verecekler yani? İlginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 iki film birden iste, sacma sapan filmler gerce ama, klasik tarantino rodriguez, kanli manli. bi pulp fiction, bi reservoir dogs gibi bisey yapsa gene de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 konusu vs. yok ama işte pop-art tarzında yeni bir kültür yaratacağı kesin. 2 bölümlük tek film diye biliyorum ben bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 yeni degil yaa, anladigim kadariyla eski kulturu geri getirme cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 aslında eski kültüre gönderme yaparak yenilenmiş bir grindhouse kültürü diyelim.Asıl amaçları buymuş ama senin de dediğin doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yanlış mi görüyorum Bruce Willis'de mi var yoksa :D http://www.youtube.com/watch?v=r9GOyle6YqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bu zamandan sonra bi filmle yeni kültür mü doğar? :) Tarantino'nun bilimum marjinalliklerinden. İyi yapar o ayrı da geçmişten kalma arka arkaya iki film vermeyle gençler deri ceketler, afro saçlarla dolaşmaya başlamaz. Yeni kültür akımı falan da olmaz. Artık global bir dünyada yaşıyoruz ancak msn gibi bir icatla olur öyle şeyler. İnternet kültürü değiştirdi, msn de değiştirdi. Böyle şeyler lazım o iş için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ya tabii ki kültür lafını o anlamda söylemedim.Sinema da yeni bir pop-art kültürü doğacak anlamında.Yani öyle ki çekim tarzı,kullanılan efektler vs. bu güne kadar çoğu görülmemiş veya eskilerine nazaran daha da geliştirilmiş hali. Benim ifade eksikliğimden doğan yanlış anlama özür dilerim,benim salaklığım :D Şurası kesin ama Grindhouse sinema da bazı şeyleri değiştirecek ve yeni bir sinema akımı yaratacak.En azından ben buna inaniyorum. Patlama şansı da az olan bir film bana kalırsa.Hangi filmleri patlamış ki bu ikilinin (spy Kids 2-3 ve dışında Rodriguez ... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bence o efektler kullanılmaz abi, eski eski efektler. En azından eski görünümlü. Süper özel efekt dururken... İki film birden akımının doğacağını da sanmıyorum ayrıca. Belki kısa süreli geriye dönüş, tribute olayı olabilir sinema bazında ama bu da küçük bütçeli ve/veya bağımsız filmlerde olur bence. Hollywood böyle film çektirmez kolay kolay. Ki herkes de çekemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 orası öyle,efektler eskiyi andırıyor olabilir ama film içi görüntüler var bir kaç tane izlemiştim bazı sitelerde.Onları izlersen ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın.Bilmiyorum belki de gerçekten dediğin gibidir Rodriguez ve Tarantino gibi iki hayran olduğum yönetmen tek projede diye abartılı yaklaşıyor olabilirim ama cidden çok iyi olacak bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Yeni konu açmayayım buraya yazayım dedim. Ayrıca Robert Rodriguez uluslararası bir Grindhouse Trailer yarışması düzenlemeyi kafaya takmıştı ve bu sene bunu gerçekleştirdi.Ayrıca jurideydi.En sevdiklerim; Hobo With Shotgun : http://www.youtube.com/watch?v=1LlazPgxKrA Maiden of Death: http://www.youtube.com/watch?v=6K-Micq6npM (Kız çok tatlı,aşık oldum resmen.Allahım bize de böylesini nasip et :D) ***** The Dead Won't Die: http://www.youtube.com/watch?v=CAFcQTdNPRM Dead Noon : http://www.youtube.com/watch?v=aT2YlY5n2-s&mode=related&search= El Jardinero : http://www.youtube.com/watch?v=f6rDiM5CMvA&mode=related&search= [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 22:46 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bazı ülkelerde 2 film + 2 kısa filmi üst üste gösterilecekken Türkiye,Yunanistan vs. gibi ülkelerde 1 film 1 kısa film şeklinde 2 farklı zamanda yayınlanacakmış Grindhouse. Bilginize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 zaten film arasında reklam veren salak bi ülkeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 biraz önce death proof'dan geldim,çok sevmeme rağmen 10 üzerinden 6,Tarantino diye zorlarsam 7 verebileceğim bir film. Çekim kalitesi,teknikler,efektler,oyunculuk ((genel olarak olmasa da) ve tabii ki Death Proof harikaydı :) Film 2 bölüme ayrılmış daha doğrusu aynı adam 2 farklı hikaye,her hikayenin ilk tanışma görüşme,muhabbet bölümü acaip sıkıcı geldi tüm gruba ve sinemaya.Boş boş 45 dakika muhabbet ediyorlar,sonra Russell baba giriyor olaya ve film imbalaşıyor :) Planet Terror'un tek başına fragmanını izledim,bence asıl bomba o olacak.Gerçekten komedi ve aksiyon bir arada olacak.Zaten Grindhouse Planet Terror için bekliyordum ben Rodriguez rlz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bence süperdi death proof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 turkiyede ayri ayri mi veriyolar filmleri? burda 3 saat kesintisizdi aradaki trailerlarin her biri bomba, ki Rob Zombie, Shaun of the Dead i yapan adam (adini unutuyom hep) falan yapti bazilarini Planet Terror mukemmel otesiydi, tam grind house efekti saglanabilmis bi filmdi Death Proof a bisi demek istemiyorum, cok sikiciydi, Stuntman Mike gibi super bi karakter ustunde bu kadar az durmalari uzdu beni, sirf seksapelleri var diye kizlarin ustunde cok durulmus ha bi de Tarantionun ayak fetisi her yerde mi gozumuze sokulacak, anladik fetisin var da koyma filmlerine demek istiyorum Tarantino ya burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Nası ayrı ayrı gösterime sokarlar anlamıyorum ya, kafayı yicem planet terror mükemmel diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ayri yayinlamalari guzel bisi misalen ben once planet terror u ardindan hemen death proof u izledim planet terror un tirnagi kadar olamadigi icin death proof sikintidan patliyoduk hepimiz sinirli zenci kadin tiplemesinin bokunu cikartti tarantino filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 22 Temmuz'da vizyona girecek galiba Planet Terror. Rodriguez'in kötü film yaptığı nerede görülmüş :) Spy Kids serisini bile sevmiştim ben hehea adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Death Proof dan geldim biraz önce . Yorum yapamıyorum , çok iyi çekimler , Zoe Bell ' i ağız açık seyrettim hakkaten , başarılı , ama onun dışında Mike'a pek yönelinmemiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bu Türkiyedeki gösterimde 30 dakikası eksik olayı nedir? Detayını bilen var mı? Cannes'da gösterilen death proof 30 dakika daha uzun dedi PoPCorn'un sunucusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cikarabilecekleri tek 30 dakka basindaki kiz grubudur, stuntman mike la tanistigin ama sanmiyorum onu cikartacaklarini popcorn un sunucusu fragmanlari filmin parcasi olarak gormustur belki Machete Thanksgiving Vampire SS (her neyse bunun adi :P) bi tane daha var hatirlamiyorum kanadada ve kuzeyinde amerikanin hobo with a shotgun a gostermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Fragmanları yayınlamıyorlar evet onları kastetmiştir.Yoksa film tamdı dakika olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 fragmanlari yayinlamiyolar mi yazik indirin izleyin abi kacirmayin Thanksgiving mukemmel otesi bi fragmandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar