Passanger Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Evet bır ıkı tane saglam korku oyunu alacam oynayıpta bunu mutlaka oynamalısın acaıp tırstım dedgınız oyun var mı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Silent Hill 4, Sanitarium (aslında tam korku değil ama baya bi ürpertici) F.E.A.R. (gerçekten de korkutucu, bir anda ışıkların gidip gelmesi, koşan ve gülen kız sesleri ve her an bir kapının arkasında bizi bekleyebilen o güzelim korkunç saçları önde japon küçük korku kızı :), harbi korkunç oyundur) PS2 varsa özellikle Haunting Ground adlı survivor-horror-adventure tarzı bir oyun vardı muhteşemdi. Kaçırılmış genç bir kızı kontrol ediyorduk. Köpeğimiz vardı. Garip yaratık falan vardı böyle malşikanede, silah kullanamıyor kızımız sadece köpeği saldırıp zaman kazanıyor. Sen de kaçıp saklanıyorsun falan baya terleten değişik zevkli bir oyundu. O aptal devin "My daaaaaarlingööööaaaaaaooo!" diye peşimden koşuşunu unutamam :) )
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Clive Barker's Undying tabii ki, diğerleri bi yana, Undying bi yana.
Durotan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Yazmasan yazmak üzereydim undying'i. ilk başta onu edin. ondan sonra; condemned var yeni çıkan oyunlardan. pek tırsmıştım.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 sene 1776 falan sanırım "Alone in the dark" çıkmış onu oynuyoruz ve afedersiniz patır patır.. ee.. evet oyunu oynuyoruz. nasıl korkunçtu, nasıl korkmuştum anlatamam.. Neyse efendim gel zaman git zaman oyun teknolojisi gelişti, devir değişti (e tabi çelik de değişti) grafikler falan vayanasını satayım haline geldi.. Ama silent hill, undying (yerde dolaşan güççük bişileri vurduumuzu hatılıyorum ve çok gıcıktı) falan hikaye.. Onun kadar korkutmadı hiç beni. F.E.A.R grafikler güzel de hep aynı numara bayıyor be baba.. Oyunun başından sonuna aynı olay.. "Hay o küçük kızı da, bitmeyen oyunu da.. " demişti bu oyun hakkında Giacomo da Lentini 13.yüzyılda.. Tabi tamamen sıkıyor da olabilirim.. Hmm nostaljiden ve 13yy şairlerinden günümüze dönecek olursak.. evet fear sizi hoşnut edicektir ve undying'in ortamı sizi gerecektir. Silent Hill sıkılmazsanız paso gezinip bulmaca çözmekten başınızı göğe bile erdirecektir ^_^
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Passanger abi seb geç bunları. Al yanına frp bilen bi arkadaş, gece 3e kadar bekle. Işıkları kapa kapıları kilitle korku rp'si yapın bak bakalım nasıl korkuluyomuş :)
Passanger Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bı tane masterımız vardı oda kız yaptı sosyal oldu amk.oynayamıyoruz ya.
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 resident evil 4 pc için sonunda geldi.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 silent hill 1 silent hill 2 silent hill 3
LethE Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 oynamadım korku derecesi nedir bilemiycem ama arkadaşlarım call of cthulhu yu tavsiye etmişti.
Dev Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 said: resident evil 4 pc için sonunda geldi. korku oyunu değil ki o. aksiyon uaheuheauea
Dev Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 said: oynamadım korku derecesi nedir bilemiycem ama arkadaşlarım call of cthulhu yu tavsiye etmişti. call of cthulu fena değil. grafikler falan baya eski ama atmosfer şahane. ah keşke bir de yerdeki cesetler ölünce kaybolmasaymış. hele hele call of cthuludaki iyileşmek için morfin kullanımı ve ekranın bulanıklaşması , ortama çok adam doldukça elemanımızın görüş açısının daralması , kalp sesleri , abidik gubidik adamlar , atmosferin gerçekçiliği ve boğuculuğu. bu oyun ani şeylerle korkutmuyor , her geçen saniye korku ve gerilim iliklere işliyor. (bir de kitabını okuduysan bilirsin kaçış sahnesi vardır ünlü. orada dolabı kapının önüne itmeler falan altıma sıçtım her oynayışımda)
Passanger Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 re4 u oynadım fena değil ama cok korkunc değil.Ancak oyun bıtınce yenı gorevler vermesı hos.Oynanırlıgı yuksek vs.vs.Ama hayal kırıklıgı.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 FEAR i Karanlik oda da Yüksek ses te oynarsan Korkuyu hissedersin.
jamesjersey Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 said: sene 1776 falan sanırım "Alone in the dark" çıkmış onu oynuyoruz ve afedersiniz patır patır.. ee.. evet oyunu oynuyoruz. nasıl korkunçtu, nasıl korkmuştum anlatamam.. bu oyun abandonware e düşmüş. indirdim kurdum oynuyorum. 1992 yapımı, grafikler kötü ama yine de korkutuyo :) müzik süper bi kere. diğer oyunlardan da resident evil 2'yi tavsiye ederim. tek başına karanlıkta oynama ama. yanında bikaç kişi daha olsun. bulmacalar çok zor çünkü
Öne çıkan mesajlar