MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 arkadaslar kor topal yukledim neyse vistayi da. ne zaman bir divx video iceren klasor acsam COM Surrogate kapatlicaka diyor ve kapatiyor. dediler Son codecleri yukle yukledim hala gecmedi. Diger problemimse benzer dertten Windows Media Center'in video acmaya calisirken cakmasi. diger hersey normal calisiyor. napmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 belki çakmak çakmaya gelmişlerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 mum_chamber'den beklenilmeyen bir laf ve bu yüzden kaleciyi ters köşeye yatırdı. gol. (evladım düzgün cevap versene insanlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 www.linux.org.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar