Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Filmi izledim, klasik çizgi roman çevirimi aksiyon filmi. Bence 6/10 .
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1. filmi sevmemiştim bunuda sevmedim verdiğiniz parayada zamanada yazık benim için filmi izlenilir kılan tek karakter yine dr.doom u oynayan abimiz
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 10/4 ancak veririm açıkcası.Filmi hiç ama hiç beyenmedim.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hedef kitlesi biraz daha dusuk olan ama eglencelık bir film.puan verirken sevdiginiz film türüne göre degil,filmin anlatmak istediği konuda ne derece başarılı olduğu hususunda verilmesi gerekir.bence senaryo cok akıcıydı,replikler-oyuncular gayet iyiyidi. 10/7 alır. efektler fln hostu,ızlerken keyıf aldm.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 basit geldi bana az cok kısa bir film olmuş. ayrıca fantastic four çok az aksiyona giriyor. iki üç elini kolunu sallıo o kadar. ama gene de zamanınız varsa gidin izleyin derim
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 filmin en hoşuma giden sahnesi stan lee'nin cameo'suydu, öyle diyeyim yani heh [spo] koca galactus'u venom gibi 5dk gösterip sonra öldürdüler, üstelik sadece gaz bulutu olarak lol[/spo] zaten fantastic four pek sevmem aslında ama efekt filmidir diye gittik öyle, efekt bile eh işte kalmış..
Öne çıkan mesajlar