kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 behran spoiler yapsaydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Filmi izledim, klasik çizgi roman çevirimi aksiyon filmi. Bence 6/10 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1. filmi sevmemiştim bunuda sevmedim verdiğiniz parayada zamanada yazık benim için filmi izlenilir kılan tek karakter yine dr.doom u oynayan abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 10/4 ancak veririm açıkcası.Filmi hiç ama hiç beyenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hedef kitlesi biraz daha dusuk olan ama eglencelık bir film.puan verirken sevdiginiz film türüne göre degil,filmin anlatmak istediği konuda ne derece başarılı olduğu hususunda verilmesi gerekir.bence senaryo cok akıcıydı,replikler-oyuncular gayet iyiyidi. 10/7 alır. efektler fln hostu,ızlerken keyıf aldm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 basit geldi bana az cok kısa bir film olmuş. ayrıca fantastic four çok az aksiyona giriyor. iki üç elini kolunu sallıo o kadar. ama gene de zamanınız varsa gidin izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 filmin en hoşuma giden sahnesi stan lee'nin cameo'suydu, öyle diyeyim yani heh [spo] koca galactus'u venom gibi 5dk gösterip sonra öldürdüler, üstelik sadece gaz bulutu olarak lol[/spo] zaten fantastic four pek sevmem aslında ama efekt filmidir diye gittik öyle, efekt bile eh işte kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar