Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi addon, tavsiye lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Caithlyn hakkaten güzelmiş ama birinin oturup bana o hale getirmesi lazım bütün ekranı. Kendi başıma hayatta kasamam ve bıkarım ben :)
Kullanılan bütün addonların bir paketi veya listesi var mı?
Ve tabi en ölümcül soru hali hazırdaki görüntüsüne direk kavuşmak mümkün mü yoksa kendim mi kasmam lazım?
Mesaj tarihi:
Banada 2 veya max 3 bar gerekebilir. Yani sadece pvp yapıcağımı düşünürsek bunu kuracağım charla o zaman sadece pvp tuşları belki 2 bara sığar.
Neyse indirdim eepanels bakalım görücez becercemmi yoksa şişcem mi server açılınca :)
Mesaj tarihi:
Bugünü temiz addon günüm ilan ediyorum. Bütün gereksiz addonları kaldırıp hepsinin updatelerini indiricem. Herşeye temiz tertemiz kirletilmemiş olarak başlıyorum. Yedeklerini aldım genede tabi :)
Mesaj tarihi:

Çok zor değil aslında yarı saydam çizgileri eepanels ile yapmak, sadece 1-2 saat pratik bile yeterli olur. Oyunu bırakmadan önce yaptığım son tasarım (tasarım dediğim Caithlyn uyarlaması :p)
[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
sadece ct mod bide c raid vardı.unitframes ve raidler için oda.bende togicik gibi oynuyamıyom orjinalsiz ışıltılı ışıltılı böyle =( ama oyunu bıraktım sdfsdfsd.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:46 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hepsini tam olarak hatırlamıyorum ama unit frames olarak Pitbull, barlar için Bartender ve bufflar için Morganti's Buffbars kullanmıştım. Bir de klasik Fubar, Simple Combat text filan vardı.
Mesaj tarihi:
bİRİNİZ BANA HAZIRLASA KENDİ pcSİNDE BÖYLE GÜZEL HALİ HAZIR (caps pardon) pişmiş olmuş şekilde nasıl kendime trnsfer ederim net üzerinden onu yani hangi dosyaları almam lazım (muhtemelen addon klasoru) ve tabi bişiler daha olmalı elbet :) neyi nereye koymam lazım?
kısacası armut piş ağzıma düş desem olabilir mi bu UI? :)
  • Yeni Oluştur...