zepan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 #pekaziz nerden indirebiliriz Caithlyn in ui ? inanılmaz hoş görünüor tam aradıgım ui gözü yormuor üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Caithlyn hakkaten güzelmiş ama birinin oturup bana o hale getirmesi lazım bütün ekranı. Kendi başıma hayatta kasamam ve bıkarım ben :) Kullanılan bütün addonların bir paketi veya listesi var mı? Ve tabi en ölümcül soru hali hazırdaki görüntüsüne direk kavuşmak mümkün mü yoksa kendim mi kasmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 http://img260.imageshack.us/img260/3923/wowscrnshot061207193326ru3.jpg Bu da hoşuma gitti ki zaten aynı gibi bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 o kdr action barla oynanmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Caithlyn'in güzel gibi gözüküyor ancak 10 tane bile action yok orda. Bana tonla lazım tonlaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Shaman'ı oynarken totemler Mage'i oynarken de bir dünya spell koyuyorum bu tek barla nasıl oynuyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Banada 2 veya max 3 bar gerekebilir. Yani sadece pvp yapıcağımı düşünürsek bunu kuracağım charla o zaman sadece pvp tuşları belki 2 bara sığar. Neyse indirdim eepanels bakalım görücez becercemmi yoksa şişcem mi server açılınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bana kalırsa önce bi şişersin ama sonra sonra becermeye başlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Uzunca bir konu vardı EU forumlarında, sanırım 1-2 kişi kendi tasarımlarını koymuştu. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=293129389&postId=2930430439&sid=1#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bugünü temiz addon günüm ilan ediyorum. Bütün gereksiz addonları kaldırıp hepsinin updatelerini indiricem. Herşeye temiz tertemiz kirletilmemiş olarak başlıyorum. Yedeklerini aldım genede tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bide bu var Caithlyne bi şekilde örenen olursa bunu yapmyı bizide haberdar etsin :) http://img292.imageshack.us/my.php?image=caithlyneq5.jpg [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:26 tarihinde, zepan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Çok zor değil aslında yarı saydam çizgileri eepanels ile yapmak, sadece 1-2 saat pratik bile yeterli olur. Oyunu bırakmadan önce yaptığım son tasarım (tasarım dediğim Caithlyn uyarlaması :p) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sadece ct mod bide c raid vardı.unitframes ve raidler için oda.bende togicik gibi oynuyamıyom orjinalsiz ışıltılı ışıltılı böyle =( ama oyunu bıraktım sdfsdfsd. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:46 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Pekaziz sen o Uİde normal blizz UIsi ve epanels dışında bi addon kullandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Hepsini tam olarak hatırlamıyorum ama unit frames olarak Pitbull, barlar için Bartender ve bufflar için Morganti's Buffbars kullanmıştım. Bir de klasik Fubar, Simple Combat text filan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bir addon cektimde yazı tipleri felan degişti onu nerden duzeltebilirim varmı bilen komple wow un fontu degişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ok hallettim . fonts klasorunu temizleyince duzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Eskiden Combat log'u duzenleyen bir add-on vardi.Hala var mı varsa ismi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bİRİNİZ BANA HAZIRLASA KENDİ pcSİNDE BÖYLE GÜZEL HALİ HAZIR (caps pardon) pişmiş olmuş şekilde nasıl kendime trnsfer ederim net üzerinden onu yani hangi dosyaları almam lazım (muhtemelen addon klasoru) ve tabi bişiler daha olmalı elbet :) neyi nereye koymam lazım? kısacası armut piş ağzıma düş desem olabilir mi bu UI? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bende utancımdan yazamıodım abso nun yazması iyi oldu :) biri yapıpda upload etse tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183502 var burda ss ve addon listesi. 10 tane farkli var fikir verir en azindan. bi bakin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 adamın tekı benzer bısey yapmıs ve lınk vermıs download ıcın [spo]http://www-en.curse-gaming.com/downloads/details/8129/[/spo] buda baskasının versıyonu ama ss yok.http://rapidshare.com/files/36907324/saroras_chaitlynui.rar.html [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 17:59 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 adamınkini denedim cok urasmak lazım bide alısmak lazım yaw combatta izliyom valla garip geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Gayet güzel yapmış ve uygulaması da kolay ama oturup baya bi alışmak ve ayarlamak lazım. Birde pet barı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Simple Combat Log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar