KoLDaR Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 İkiside kaleye giren toplara çok anlamlı bakışlar atıyor.. ilk benzerlik bu bence geri kalanı sizden haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ey yumurtaya can veren Allahım yarattın bari takip et. [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 23:04 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 İkisi de kendi dönemlerinin en popüler topçularından,kızlar hastası ikisinide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ikisi de koldar'ın saçmalamasına neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Hayrettin le Zeytinburnuspor da idman yapmışlığım koşmuşluğum var be. Ne güzel günlerdi onlar dimi Hayrettinciğim? Ahh Ahh aramıyo kereta artık.Senden topçu olmaz lan demişti haklıydı değerini bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 said: Ey yumurtaya can veren Allahım yarattın bari takip et. youtube'da ajdarın bi videosuna atılan commentlerden biri bu ki okuyunca gerçekten krize girmiştim gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 vallahi ben ordan değilde çevremde kullanan kişiler olmustu benimle beraber ordan esinlendim (= O anda başka türlü ifade edemedim duygularımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hayrettin hayrettin ..dını dını .. kaybettin die bi tezahuatı var oldukca hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 milli gurescimiz hayrettinin macini anlatiyoruz hayrettin tekdaldi, hayrettin kol atti, hayrettin ters cevirdi, hayrettin kol buktu, HAYRETTIN TUS OLDU! eskilerde yasamis bi gurescimizmis hayrettin. spiker boyle heyecanla hayrettin sunu yapti hayrettin bunu yapti derken bir anda hayrettin tus oldu demis ve bu olay milletimizin aklina kazinmis. deyim olacak kadar. babam anlatmisti bunu bana. tabi GS'li hayrettinle ne alakasi var? yok. aklima geldi soyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 İkisi de gereksiz yere karizma yapmaya çalışmış ve bu yolda akla beyne zarar,insanları çileden çıkartan goller yemişlerdir. Bir de Peter Schimeichel,Iker Casillas gibi kaleciler vardır ki bunların gol yemeleri bile karizmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar