Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Trabzon

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Yazık oldu Musa'ya çok üzüldüm. 1-1 olunca gs top oynamayı hatırladı. Eh bıçak kemiğe dayanınca oluyor demekki. Neyse şu necatiye şut atma, çalım atma, pas verme, koşabilme, vb futbol öğelerini öğretebilsek ne güzel olcak :)
Mesaj tarihi:
Fenerbahçeli olarak gs iyi oynadı kazandı diyorum,ama o bıçak nerden çıktı hayret yaaa sahalarda görmek istemediğimiz görüntüler bunlar lol.

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 22:10 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ee burası Türkiye ... her zaman oluyo... maça gelince Musanın ayğı kırıldı içimiz acıdı..
Gs iyi futbol oynadı ama istikrar önemli olan ...

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 22:16 tarihinde, pipo_14 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Başta musa'yı görünce burkuldu sandık ama geçmiş olsun harbiden,çok sakindi,kırıldığını ercan taner abimiz ballandıra ballandıra arka arkaya söyliyince apışıp kaldık...
Mesaj tarihi:
siz o bıçak olayındasınızda bugün ankaragücü-beşiktaş maçına gelseydinizde olayları görseydiniz. yazık bu taraftar sıfatında olanlara ....
Mesaj tarihi:
o bıçağı hangi gerizekalı atmış allahım yarabbim ya. adamın bi tarafına gelse ölüp gider allah korusun ya. trabzonun golünde de bi dirsek var ama faul falan yok bana göre.

neyse zor oldu ama güzel oldu, herkes kazandı biz de kazandık, 1-1 den sonraki gibi oynarız umarım her maçta.
Mesaj tarihi:
Herşeyi geçtim de musa hastane'ye kaldırıldıktan hemen sonra Özhan Canaydın'ın maçı bırakıp doğru hastaneye gitmesine bi anlam veremedim,adamın kendi başkanı gitmiyor(nuri albayrak),özhan canaydın hangi amaç ve mantıkla gidiyor anlamadım:/?

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 00:25 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Herşeyi geçtim de musa hastane'ye kaldırıldıktan hemen sonra Özhan Canaydın'ın maçı bırakıp doğru hastaneye gitmesine bi anlam veremedim,adamın kendi başkanı gitmiyor(nuri albayrak),özhan canaydın hangi amaç ve mantıkla gidiyor anlamadım:/?

Biz ona centilmenlik ve insanlık diyoruz sanırım.
Mesaj tarihi:
said:
gaolü arda attı, ayağı arda kırdı

buu nasılll bi yorumdur yaa musa ardanın ayağına tekme attı kendi ayağını kırdı....

çok geçmiş olsun...
Mesaj tarihi:
bence boyle saçma yorumlara gerek yok adam geçmiş olsun demeye gitti sanada benzer bişey(Allah korusun) olursa sende işinin bitmesini beklersin ozman
  • Yeni Oluştur...