Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 1-0 önde Gs.Trabzonlu Musa'nın ayağı kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 off.. nasi bi pozisyondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 gaolü arda attı, ayağı arda kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 negzel 1-1 devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Dayan Trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ilic 2-1 dk70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ağzım şom. [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 20:43 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Yazık oldu Musa'ya çok üzüldüm. 1-1 olunca gs top oynamayı hatırladı. Eh bıçak kemiğe dayanınca oluyor demekki. Neyse şu necatiye şut atma, çalım atma, pas verme, koşabilme, vb futbol öğelerini öğretebilsek ne güzel olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bittimi mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Fenerbahçeli olarak gs iyi oynadı kazandı diyorum,ama o bıçak nerden çıktı hayret yaaa sahalarda görmek istemediğimiz görüntüler bunlar lol. [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 22:10 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ee burası Türkiye ... her zaman oluyo... maça gelince Musanın ayğı kırıldı içimiz acıdı.. Gs iyi futbol oynadı ama istikrar önemli olan ... [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 22:16 tarihinde, pipo_14 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 çok kötü kırıldı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Başta musa'yı görünce burkuldu sandık ama geçmiş olsun harbiden,çok sakindi,kırıldığını ercan taner abimiz ballandıra ballandıra arka arkaya söyliyince apışıp kaldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 siz o bıçak olayındasınızda bugün ankaragücü-beşiktaş maçına gelseydinizde olayları görseydiniz. yazık bu taraftar sıfatında olanlara .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 o bıçağı hangi gerizekalı atmış allahım yarabbim ya. adamın bi tarafına gelse ölüp gider allah korusun ya. trabzonun golünde de bi dirsek var ama faul falan yok bana göre. neyse zor oldu ama güzel oldu, herkes kazandı biz de kazandık, 1-1 den sonraki gibi oynarız umarım her maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Herşeyi geçtim de musa hastane'ye kaldırıldıktan hemen sonra Özhan Canaydın'ın maçı bırakıp doğru hastaneye gitmesine bi anlam veremedim,adamın kendi başkanı gitmiyor(nuri albayrak),özhan canaydın hangi amaç ve mantıkla gidiyor anlamadım:/? [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 00:25 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 nesine anlam veremiyosun? adamın ayağı kırıldı özhan da geçmiş olsun diyip teselli etmeye gitti işte. çok mu ilginç bi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ayağı da bir garip kırıldı adamın. adam ardaya tekme attı. kendi ayağı kırıldı. garip yani çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 birileri de ayağı arda kırdı demiş, tebrik ediyorum o arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 said: Herşeyi geçtim de musa hastane'ye kaldırıldıktan hemen sonra Özhan Canaydın'ın maçı bırakıp doğru hastaneye gitmesine bi anlam veremedim,adamın kendi başkanı gitmiyor(nuri albayrak),özhan canaydın hangi amaç ve mantıkla gidiyor anlamadım:/? Biz ona centilmenlik ve insanlık diyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 musa topa vurmak için hamle yaptıgında ardanın darbe alan ayagı yere basıyordu ve tekmeligine geldi, yani kısaca duvara tekme atmıs gibi oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 said: gaolü arda attı, ayağı arda kırdı buu nasılll bi yorumdur yaa musa ardanın ayağına tekme attı kendi ayağını kırdı.... çok geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 centilmenlik mi pardon yaaa,maçtan sonra gitmese kaçıyor muydu musa?kendi başkanı maçı izledi,özhan canaydın gitti,böle basit şeylere gerek yok kanımca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bence boyle saçma yorumlara gerek yok adam geçmiş olsun demeye gitti sanada benzer bişey(Allah korusun) olursa sende işinin bitmesini beklersin ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar