Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Bu şarkıyı her dinlediğimde başka bir alemde hissediyorum.Yüksek sesle katılası geliyor söliyenlere... Herşey gitsede bir gün gelcek gibi size umud aşılamaya çalışıyor.... Sonra kendimi bir kahraman gibi hissediyorum önemli işler başarmış ve işe yaramış gibi yani elimde okum var ve hedef alıyorum tam isabet... akşamada bir handa yine bu şarkı çalarken birşeyler içiyor eşlik ediyorum.... ne olursa olsun hep hatırlanıyor gittiği her yerde söyleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 gitara başlayan gençlerin ilk çalmaya başladıkları şarkılardandır. konser kaydını dinlerseniz tüm seyircilerin en çok ve birlikte eşlik ettiği şarkıdır heralde. demekki sadece villians değil herkes şarkıya eşlik etmeyi seviyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bard's song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Bard's song işte aynı sayılır..katılarak söylüyom ya sen ona bak:D harf hatası yapmışım cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ben bu geyiği 3 yıl önce yapmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 pardon abi...bilmeden oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 my last sunrise'ınıda öneririm bg'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 In the forest ve the hobbit olmak üzere ik ilarkıı vardır hatta, ikisi de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ben ilk in the forest' ı dinlemiştim sonra the hobbit' i daha çok sevdim ayrı bir gaz ayrı bir enerji hala dinlerim Ama ikisinin de yeri bambaşka tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Gitara başlamak ? İlk çalmak ? Zor parçadır öyle her baba yiğit çalamaz . Dındırırın Dındırırın gibi gözükür ama o kadar da kolay değildir . Yada ben yeteneksizdim gitara ilk başladığımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bard's Song ların ikisi de güzeldir bayağı severim. Gerçi Blind Guardian'ın ballad modelindeki bütün şarkıları güzel Hatta Blind Guardian ın diğer şarkıları da güzel, hepsi süper ya adamlar aşmışlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Normal kaydını ılk dınledıgımde guzel sarkı demıstım..Fakat o sarkıyı konser kaydıyla dınleyınce tum herkesın sarkıyı cok ıcten ve guzel soylemesı benı baya bır etkıledı...Iste o zaman bu sarkı ıcın super dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 1 2 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bard's songu ilk bana Sly-one dinletmisti hey gidi ayvalik geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ayyy kıyamam:( böhü çok duygusalım ben bu aralar yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bir de skalds and shadows var yenilerden, o da bard's song kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar